פרק 7 - אבודים בגיאורגיה

פרארי1

New member
חבר, אתה חופר

הבעיה במתדלק, סבבה, מה אתה רוצה להגיד בזה?
אם מישהו שואל ומקבל תשובה שגויה, בכל נושא (ניווט, דלק או כל דבר אחר), זו עדיין לא טעות של ההפקה ולא חריגה מהתקנון שמחייבת פיצוי מיידי.
הן קיבלו עזרה בהזמנת הגרר ובשירות מיידי במוסך, אבל לא היה מקום לרכב חלופי.
חוץ מזה, הן נשארו במירוץ ולא הודחו, אז יאללה, שחרר.

ddvic

New member
הסברתי את ההבדל בתגובה אחרת

בניווט אף אחד לא נחשב בר סמכא(אולי פרט למהנדס העיר)אז זה אחריות של הזוג
ואילו בתידלוק המתדלק נחשב כבר סמכא לכאורה ואז זה משהו שהוא פחות באחריותן.
&nbsp
טוב שהן נשארו במירוץ בתקווה שלא יתחילו להתלבש עליהן עכשיו עם פרסות במקום טילטיל ומזרחי.

הדס178

New member
כל פעם שאני רואה

אני אומרת לעצמי כמה יפות האחיות דואני. פשוט מהממות. והן שונות, לכל אחת יש את היופי שלה.
וממש מצחיק איך שבועז אומר את המילה מירוץ, בשורוק ולא בחולם :] חח

הדס178

New member
אה ו

לא כ"כ הבנתי מהאחיות דואני למה הן באו למירוץ ,הרי ברור שהן יכולות להשיג מיליון ואפילו יותר בעבודתן..וככה זה נראה מה"התאבדות" שלהן על המשימות..

ny22

New member
מנהל
לגבי האחיות -

כן. באמת מקסימות.

לכן אשמח לראות אותן בעוד כמה לגים, אבל אני לא בטוח אם הייתי רוצה לראות אותן בחמישיה האחרונה...

אפילו שהן מהממות, אם זה הן או טילטיל ומזרחי - אני מעדיף את טילטיל ומזרחי.
(כי הן באמת מקסימות!).

ny22

New member
מנהל
כי לפי איך שזה נראה כרגע הם לא נמצאים בסכנת הדחה...

מי שכרגע נמצאים אחרונים הם טילטיל ומזרחי ויעל ורוני

xcalibur

New member
אה. אם ככה אז אני מסכים איתך לגמרי.

אני לא סובל בכיינות.
אני יכול לשער לעצמי שבאמת היה לה קשה והכל הגיע כמו בשורת איוב בלה בלה בלה אבל בחיאת רבאק! שיחסכו זמן מסך עם החרא הזה. באמת היינו צריכים לראות את רוני בוכה 3 פעמים לא כולל פרומו?!
רק בגלל זה לבד מגיע לטילטיל ומזרחי לעקוף אותן. אומנם לא רק אבל בעיקר.

25330

New member
לדעתי, הבכי משמש תפאורה לפרק ההדחה הקרוב

כמו שזה נראה כרגע (וברור שהכל יכול להתהפך), המלחמה במאני טיים תהיה בין הדואנית, מזרחי&טילטיל, ומקהלת-מחפרון הצבא הכחול (יפה ובועז).

מאחר שהדואניות על תקן סלביות הבית, ההפקה מנסה להעצים את הדרמה ולהראות כמה קשה וכמה... וכמה... וכמה נדרש להשאיר את הדואניות במרוץ עם הדלק ועם הקשיים הפיזיים, הנפשיים (חיות) ובכלל כמה קשים החיים לזוז ידועניות מחומצנות (אם תשארנה). אם תודחנה (אפשרות פחות סבירה בעיני לפי הבימוי עד עכשיו) הנהי והדמעות יצרו הזדהות ודרמה עם הזוג המודח. כך או כך אולי הדמעות זולגות מעצמן אבל מי שמרוויח מהן זו ההפקה שגם טורחת שלא נפספס שום דמעה ושלא נראה קשיים ו/או דמעות אצל זוגות אחרים (למשל אלה נשברה במפעל והתישבה ב"ברוגז" אבל חוץ משניה של מצלמה לא רצו לביים ולתת לנו יותר).

נליאו

New member
לא נכון. רוני סופרסטאר ירדה מנכסיה.

לפני כמה שנים הייתה להיט, היום מנסה לחפש את דרכה בחזרה לתהילה דרך המירוץ, סה לה וי...

פרארי1

New member
אני לא ממש עוקב אחריה

אבל אין ספק שריאליטי זו הדרך של לא מעט סלבס שאיבדו גובה, לחזור לתודעה.
הישרדות והאח הגדול VIP הן הדוגמאות הכי קלות לתופעה.

גםצופה

Member
מנהל
לא כל סלב מוכן ללכת לאח הגדול...

והישדרות כבר מזמן לא מופקת בארץ...
&nbsp
אני לא בטוחה שרוני ירדה מנכסיה - אבל גם זו דרך (לגיטימית...) לחזור לתודעה....
הרי העונה היתה אמורה להיות עונת VIP
&nbsp

Tלטלים8

New member
אולי היא ואחותה מחפשות תוכנית בוקר או משו בטלוויזיה

בטוח שלאומנים עסוקים שמופיעים אין זמן למירוץ. יכול להיות שיש לה זמן פנוי והיא או הן רוצות עבודה בטלוויזיה וככה הן מנסות להגיע לזה. כמו שרשמו פה אני גם חושבת שמראים את האחיות וכמה קשה להן הרבה יחסית בגלל שההפקה רוצים לעזור להן ולא נראה לי שבשבילן המירוץ יגמר בקרוב.

כמהאפשר

New member
והאמא לא מתקנת אותו? מוזר.

אל תשכחי שהיום רוב האנשים עילגים ונהנים מזה.
&nbsp

ny22

New member
מנהל
מה אתם אומרים? להאמין לפרומו?

שבפרק הבא יהיה מירוץ ממש צמוד והפערים הולכים להצטמצם?
או שזה רק משהו שיווקי, ועדיין יהיו פערים כמו עכשיו?

ny22

New member
מנהל
הגעתי למסקנה שלא ממש כי הפרומואים יש בהם

בד"כ מידע מאוד לא מדויק....

הדבר הכי מתסכל במירוץ....

בתור מתמודד זה להתקע או להפסיד בגלל טעות טיפשית שלא קשורה למאבק במשימה או מול זוג אחר. טעות כמו סוג דלק לא נכון או מפתח או מעטפת המירוץ או משהו כזה.
המשימה במפעל מראש נראתה מאוד פשוטה ומהירה. קשה פיזית ומלוכלכת אבל מאוד מהירה. נראה לי שרוב הזוגות סיימו אותה בפחות משעה בקלות.
אמרתי שמראים פחות את האחיות דואני וחשבתי שאולי זה בגלל שהן הודחו בשלב מוקדם (או בגלל שהן כבר פחות פופולאריות ולא אומרת דברים מעניינים). נראה שהן קרובות להדחה מוקדמת, הכל בגלל שלרדוף אחרי חיה זה מעשה לא מוסרי. הן לא יחסרו לי.
כרגע שלושת הזוגות הראשונים (דווקא שלושת הראשונים לעזאזל!) מאוד שנואים עלי. הומואים סטראוטיפים, זוג טרי ודביק כמו דבש וחברים שחצנים, דווקא הם מובילים. ובגלל שאנחנו תקועים בגיאורגיה כבר חצי שנה, אני רואה רק אותם במקומות הראשונים. מאוד מעצבן.
אבל לפחות יש הרבה חילופי מקומות בין הזוגות, זה משהו שבעונות קודמות לא היה ואני אוהב את זה. משאיר את המירוץ דינמי ומותח.
&nbsp

למעלה