פרק 9 - נוחתים בשבדיה

JAMES DEAN

New member
תשובה מאחד שראה הכל

בארה"ב יש מקרים שמחלקים אותם לשתיים ואפילו לשלוש, ויש מקרים לטיסה אחת.
בארה"ב הזוגות דואגים לעצמם ולא ההפקה. אומרים להם לתפוס מקומות על בסיס מקום פנוי. מי שמצליח מצליח ומי שלא הפסד שלו.
אם כולם ביחד (היו מקרים כאלו) אז כן זה יוצר מתח. ואז במוניות/רכבים שכורים יש הפרשי זמנים.
קורה שאפילו בהפרש של שניה אחד מהשני, לא כמו בארץ שאומרים לזוגות לחכות עד שהזוג יתפנה מהשטיח.

תודה על התשובה...

עכשיו אני עוד יותר ממורמר
אבל מסופק

just me54

New member
מתי אומרים להם לחכות בארץ?

הרי גם כאן היו מקרים שזוגות הגיעו ביחד לשטיח.

just me54

New member
זה קרה העונה בנקודת הסיום הראשונה

אם אני לא טועה, אלה היו האחיות דואני שהגיעו יחד עם יפה ובועז. בגלל שהאחיות הגיעו לשטיח שנייה אחרי, אז יפה ובועז היו מקום שלישי והאחיות רביעי.

וזו הדוגמה היחידה שאפשר לזכור...

מהעונה הנוכחית או מרוב העונות בתוכנית הישראלית. באמריקאית זה קורה הרבה יותר.

just me54

New member
אין ספק, פשוט הגבתי לטיעון שעוצרים אותם כאן לפני

אם היו עוצרים אותם זה לא היה קורה בכלל. עצם זה שזה קרה זה אומר שלא עוצרים אותם.

נשמע לי הגיוני שעוצרים אותם...

אחרת למה באמת אף פעם לא רואים אותם מגיעים ביחד למעט אותו מקרה בעונה זו? יכול להיות שלהפקה התאים לצלם אותם ביחד. לרוב הם מתעקשים לא לצלם כמה זוגות באותו פריים אז גם לא להראות זוגות שמגיעים בהפרש של שניות אחד מהשני.

just me54

New member
אולי זה בדרך כלל לא כזה צמוד?

(אגב זכורים לי במעומעם עוד מקרים מעטים מעונות קודמות, אז זה נדיר אבל כן קורה) כי אם שני זוגות נמצאים באותו קצב ושניהם יכולים להגיע באותו זמן או בהפרש של שניות, איך אפשר לעצור אחד מהם בדרך? אולי עוצרים זוג אם כבר יש זוג על השטיח או יותר קרוב אליו משמעותית, ובמקרה המדובר שניהם היו מאוד צמודים אז לא עצרו אף אחד מהם.

אני מניח שבחיים לא נדע אבל..

לפעמים הדו שיח בין הצמדים לבין רון שחר נמשך דקות ארוכות אז לא הגיוני שבחיים לא יבוא זוג שיפריע להם במהלך השיחה. הרי אנחנו רואים שלפעמים הם כן צמודים ("זוג אחד מגיע", "זה הם" וכדומה). אז אני מאמין שפשוט הם מחכים לתור שלהם.

Gרר

New member
זה טלביזיה...

אפשר לתת לזוגות לרוץ עד השטיח כדי לראות מי הגיע ראשון ואז להחזיר אותם אחורה כמה מטרים ולצלם שוב כשהם רצים כל אחד בנפרד את הכמה מטרים האחרונים. זה בכל זאת טלביזיה... ואפשר לערוך את זה.

היו כמה מקרים במהלך המירוץ שהיה די ברור שזוגות הולכים להגיע מאד קרוב פשוט כי ראו אותם באותו פריים כשהם רצים ביחד ובסופו של דבר הראו את זה כאילו כל אחד מהם הגיע בנפרד כולל שיחה ארוכה עם רון שחר. זה לא הגיוני וזה חייב להיות שערכו את זה כמו שתיארתי.

העונה באמת היה מקרה שהחליטו לצלם שני זוגות יחד, כנראה התחשק להם לגוון קצת

JAMES DEAN

New member
עדיין מראים כל פעם רק זוג אחד על השטיח

תסתכלי על הסרטון הזה דקה 00:37 כמה זוגות נמצאים.
בעונה הקודמת בפריז עיכבו את הזוגות כדי לנחש את הבאגט, ולא נתנו לשתי זוגות לנחש. כל אחד בתורו.
למרות שהם ראו את הזוג לפניהם עם רון שחר.

just me54

New member
כשהוא אמר להם: "אתם מקום שלישי ואתן מקום רביעי"

שני הזוגות היו על השטיח. לא ראיתי את העונה הקודמת אז אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל זה כנראה לא קורה בדרך כלל אלא היה נכון ספציפית רק במשימה ההיא.
על הקישור! אכן חבל שזה לא קורה בארץ.

העריכה מאוד בלבלה אותי...

שבדיה התחילה עם התאומים מאחור והאישה עם החבר של החבר של הבעל שלה בטיסה הראשונה. ובכלל הבלונדיניות סיימו את משימת אבבא ראשונות, סוף סוף לפני הדביקים כמו מסטיק על הרצפה באלנבי וההומואים הסטראוטיפים כאילו אין דברים כאלו. זה היה מרענן ונהדר. ואז הן עשו את מה שמאוד מתאים להן ולשם שינוי ראינו זוגות עוברים אותם (פיזית ראינו את זה). אבל הדביקים המעצבנים התחילו ראשונים את הטרמפולינה והסטראוטיפים בסוף סיימו את המשימה ראשונים? ומה קרה לוובה ואלה בזמן הזה? ואיך גם הדואניות והתאומים הגיעו כל כך מהר לפני החברים השחצנים?! הם היו בטיסה השניה! ומה קרה לזאת ובעלה של החבר שלה? ואיך המאורסים הגיעו די מוקדם לאיפה שמעריצת אבבא נמצאת אבל הגיעו מאוחר לצומת?
עריכה מאוד מבלבלת בלי הסברים. הרי זה ידוע שאין 5 טרמפולינות בו זמנית, מקסימום 3, אז איפה היו כל הזוגות?
משגע אותי שאני לא מפסיק לחשוב ולפקפק בכל דבר שקורה אבל אני עדיין נהנה מהתוכנית. המסקנה שלי היא שהתוכנית כיפית לצפיה (על אף זוגות מעצבנים שצריכים לעוף שמובילים את התחרות כל הזמן) אבל הייתה הרבה הרבה יותר כיפית ללא טריקים של ההפקה בתירוץ ש"ככה עושים ריאלטי". רק שינסו פעם בריאלטי אחד לעשות אותו עם כמה שפחות מניפולציות על הצופים.
&nbsp
ובלי קשר - מאוד אהבתי איך שזאת מהקיבוץ (שיש לה את הבעל של בעלה של חבר שלה) אמרה משפט שכבר שנים לא נאמר בארץ, מאז תחילת שנות ה- 2000, היא אמרה משפט באנגלית עם מילה בעברית. היום בארץ אומרים משפטים בעברית עם מילים באנגלית וזה מאוד מעצבן עד כדי גיחוך (כן, זה מצחיק אותי השפה של היום) אז לשמוע מישהי שסוף סוף אומרת משפט באנגלית עם מילה בעברית, זה נהדר. ככה דיברו בארץ לפני 10 שנים.

כמהאפשר

New member
אני לא מבינה מה המטרה של המשימה

או שההפקה שוב סובבה את הזוגות לעצור זוג ספציפי (לאו דווקא זה שנעצר, אבל כן זוג מסוים)
אבל נראה שה"עצור" הזה נועד רק בשביל להשאיר זוג בלי יכולת לסיים את המשימה,
להביא אותו לסף התשה, שבירה והתפרקות (כי לא נראה שאפשרי לסיים את המשימה,
לפחות לא בלי להיהפך לשבר כלי)
&nbsp
ואז בסוף הפרק להגיע למילים "זה הקטע הראשון במירוץ ש.."
הקטע בו מחזירים למשחק.
וככה טורפים קצת את הקלפים בין הזוגות.
או לחלופין באמת כדי להוציא זוג מהמירוץ.
&nbsp
הענין הוא שאני לא מבינה למה לא לעדן את זה או להסוות מעט יותר, מדוע לא לשים משימות מעט יותר מאוזנות.
הרי ברור שזו לא משימה שיש סיכוי בכלל לעבור אותה.

ddvic

New member
אל תשכחי

שיש דו קרב שמצמיד לפחות את הזוג שהפסיד בכל הדו קרבים לזוג האחרון.

ddvic

New member
זה מגביל את ההפרש ביניהם ל-15 דקות

(המפסיד האחרון בדו קרב ממתין רבע שעה)
מה שיוצר מירוץ צמוד בין 2 האחרונים

כמהאפשר

New member
זאת אומרת שגם זוג שנניח "זורק" משימה

מגיע לדו קרב לא משנה מה ופשוט ממתין רבע שעה?
שוב, מה שבאיזשהו מקום פשוט עושה את זה "קצת" מבוים.
לא?
לפחות בקטע הזה, של שתי המשימות הללו.
השאלה מה המטרה, השאלה למה לביים את זה בצורה כזו ולא לתת לזוגות להראות את הפוטנציאל האמיתי שלהם?
שאלה אחרת היא אם זו תכנית שבאיזשהו מקום נשארה יחסית נקיה מכל מה שהצופים לא אוהבים בריאליטי, למה לתת שוב תחושה שעובדים עליך?

ddvic

New member
מה את מתכוונת "זורק"? מדלג?

אם זוג מרים ידיים ולא עושה משימה הוא צריך לחכות זמן של קנס לפעמים אפילו עד 4 שעות.
ולא כדאי לסמוך על הדו קרב כי זה אומר שרק הם או הזוג השני יועמד להדחה ובלג הבא גם אם יינצלו הם יתחילו אחרונים.

למעלה