מוותר, הרי ברור שאם עורב אכל חביתית או אם הם זרקו חביתית לצד- אין משימה.
כ כמהאפשר New member 23/12/14 #52 מוותר, הרי ברור שאם עורב אכל חביתית או אם הם זרקו חביתית לצד- אין משימה.
D ddvic New member 24/12/14 #59 לא בדיוק אפשר את אותן חביתיות שכן נשארו לבצע בהן את המשימה ולא חייבים שתהיה ערימה בפועל של 15 כאלה. אפשר עם חביתית אחת לבצע את המשימה 15 פעם.
לא בדיוק אפשר את אותן חביתיות שכן נשארו לבצע בהן את המשימה ולא חייבים שתהיה ערימה בפועל של 15 כאלה. אפשר עם חביתית אחת לבצע את המשימה 15 פעם.
כ כמהאפשר New member 25/12/14 #65 כן. פאדיחה לי. אני לא יודעת האם לומר שנהייתי פחות ערמומית וישרה מדיי או שההגיון לא עבד יותר מדיי טוב כאשר כתבתי את ההודעה. אפילו לא חשבתי על האופציה שכתבת   תודה
כן. פאדיחה לי. אני לא יודעת האם לומר שנהייתי פחות ערמומית וישרה מדיי או שההגיון לא עבד יותר מדיי טוב כאשר כתבתי את ההודעה. אפילו לא חשבתי על האופציה שכתבת   תודה
ע עמלץ כחולבן New member 24/12/14 #60 היה עצוב לי לראות את וובה שלועגים לעברית שלו שהוא לא יודע מילים בעברית ושואל ולועגים לו אני לא יודע מי לועג אם מהקבוצה במירוץ או באופן כללי
היה עצוב לי לראות את וובה שלועגים לעברית שלו שהוא לא יודע מילים בעברית ושואל ולועגים לו אני לא יודע מי לועג אם מהקבוצה במירוץ או באופן כללי