פשוט נמאס לי

Lee Rock

New member
קריסטה, בכל פורום אני מוצא אותך...

שזה טוב, כיף לקרוא את ההודעות שלך!

אני רוצה גבר שירצה אותי

ולא את גופי.. שידע להעריך את מי שנמצאת לידו.

נכון, אבל זה בשבילי דבר משני

אצלי האופי קודם ליופי..

אם אני אוהבת את האופי שלו אז אני אוהב את היופי שלו.

TrustMeEngineer

New member
תיהי כנה עם עצמך...

האם באמת היית יכולה להיות עם מישהו בעל אופי שמוצא חן בעיניך אך מראה שלא מושך אותך אפילו קצת?

לא. פשוט לא היה לנו על מה לדבר..

בהתחלה כן ואז כאילו נגמרו לנו הנושאים לדבר.
וככה זה נגמר.

anima25

New member
לא נורא

פשוט תמשיכי לחפש ובסופו של דבר תמצאי את המתאים... לא להתיאש!
ושיהיה בהצלחה כמובן

Ejay03

New member
את לא רוצה אחד כזה

את גם לא רוצה משהו שיתפשר על המראה שלך. קשר כזה לא יעבוד בלי משיכה.
עוד דבר שאת צריכה להשלים איתו זה שלבנים (והאמת שגם לבנות!) אכפת ממראה חיצוני. איך שלא תסובבי את זה, זה יהיה פקטור בשיקול של בחור האם לצאת איתך.
אני לא יודע וזה גם לא ענייני מה הבעיה שלך אבל ברב המקרים זה הפיך בעזרת עבודה קשה. כלומר יריד במשקל + סטיילינג נכון.
אם יהיה לך גוף טוב ותתלבשי נכון מבחינת בגדים איפור ואקססוריז (אלוהים אני נשמע כמו איזו תל אביבית בשנקין) את תרחיבי מאד את האופציות שלך גם אם בפנים את לא בר רפאלי.

הבעיה שזה לא תהליך קל כי זה צריך דיאטות אימונים וכו'..אבל זה ישפר פלאים את מרחב האפשרויות שלך וגם אם לך ספציפית זה לא עוזר, אני בטוח שיש בפורום הזה הרבה מאד בנות שזה כן יכול לעזור להן.

בהצלחה.

שמעתי על הכל..

אבל מתי אני אשמע מישהו שרוצה אותי איך שאני בלי שינויים ?
אני מתאפרת שאני יוצאת, לובשת בגדים יפים.. אני אל בר רפאלי ולא רוצה להיות אבל רוצה שגברים בגילי ימשכו אלי. זה אפשרי ללא השטות המעצבנת שנקראת דיאטה

Ejay03

New member
את בחורה בוגרת

אז אני לא אתחיל לדבר איתך על זה שהעולם לא מושלם וכו' וכו'
יש אנשים שאוהבים מלאות אבל לדעתי הם לא רבים. הנתונים הם לפניך, תחליטי מה עושים. אני חושב שאת צריכה להחליט האם ה"בעיה" מצדיקה מבחינתך את ההשקעה.
אני חושב שלהוריד משקל ההרבה יותר קל מלהתגבר על ביישנות, שזאת בעיה של הרבה בנים.

אני עם הביישנות סיימתי אחרי הצבא

אני מאז שאני זוכרת את עצמי זו שמתחילה עם גברים ולא ההפך.

stam45

New member
רוב הגברים היום

מעדיפים רזות ואין מה לעשות לגבי זה, שילוב של משיכה והטרנד שמקובל בחברה. את צריכה להבין שקשר עם מישהו שלא אוהב את המראה שלך או מתפשר עלייך יוביל למקומות גרועים לכל הצדדים.

זה יפה שאת משקיעה בעצמך לפני יציאה ומתחילה עם גברים, אבל כמו שאת רואה זה לא מספיק. את צריכה לקום ולהתחיל לטפל בשורש הבעיה - וכן זה אומר דיאטה.
אם את לא מוכנה להתאמץ ולעשות את זה בשביל עצמך, למה שמישהו ירצה להשקיע בך?

בקיצור זה בהחלט אפשרי, תשימי את סוגיית הקשר וסוגיית המשקל על מאזניים ותחליטי מה חשוב לך יותר.

בהצלחה

goldy

New member
אני מעדיף מלאות

לא גבוהות לרוחב, אלא שהBMI שלהן מצביע על מעט עודף משקל.

להיפך - גברים רבים מעדיפים מלאות.

השטות של רזה=יפה עוברת אחרי גיל הטיפש-עשרה אצל רבים וטובים, וחלק מתבגרים ומבינים שבתכלס זה לא באמת משנה כל עוד זה לא קיצוני לכאן ולכאן, ושחשוב מה שבפנים, לא מה שבחוץ.
והכי הכי חשוב - מה שמקרינים כלפי חוץ.

avi1283

New member
נשמע מבאס

ונראה לי בכל מקרה מעצבן הקטע הזה של לשלוח תמונה,
אז מה אם אתרי היכרויות? זה נראה לי עדיף מהבחינה הזאת, שרואים את התמונות מראש לפני שפונים.

חשבתי על זה..

אבל יש כאלו ששמים את התמונות הכי לא עדכניות שלהם ומזייפים מידע וכו'.
פעם היה לי קל לדעת מי אני רוצה לצאת ואם מי לא אבל בגלל שהטכנולוגיה מעורבת ומסננת זה קשה ומעצבן.

אבל אם יש אתר שאתה ממליץ,
אתה יכול לכתוב ואולי אני ארשם

למעלה