פשוט נמאס לי

anima25

New member
המלצה

אם את אקדמאית שמעתי ש"החצי השני" (אונלי יו) הוא לא רע בכלל

iba90

New member
את לא באמת רוצה מישהו...

שיירצה להיות איתך רק בגלל המראה החיצוני שלך. אנשים כאלה הם שטחיים ורדודים שבאים בד"כ רק למטרה אחת בלבד. לנשים אכן חשובה המשיכה אבל אם הוא לא מתאמץ להכיר את הבן אדם שמאחורי התמונה הוא ממש לא שווה מירמור או יחס....בקיצור NEXT ו ז' עליו

Berethor

New member
Be careful what you wish for

מישהו שלא אכפת איך את נראת, זה לרוב מישהו שגם לא אכפת לו ממך. אין מה לעשות מראה/גוף זה חלק מאיתנו, ולרוב האנשים אכפת מכך ובצדק, סביר להניח שגם לך אכפת מאיך גברים נראים, אז לא צריך להתממם. האם יש סיכוי שתמצאי מישהו שיאהב איך את נראת, כן, האם יש סיכוי שהמישהו הזה לא חיפש רק קשר קצר, כן. מה הסיכוי למצוא מישהו כזה, לא יודע, תלוי איך את נראת, ותלוי גם בכמה את טובה ומושכת בדברים אחרים. בכל אופן אין דרך לגרום למישהו לאהוב אותך או למשך עליך, אם את לא הטעם שלו, אין מה לעשות.

גם לי...

גם לי זה קרה לא מזמן.
התכתבתי עם מישהי, וזה היה נראה די טוב. בשלב כלשהו היא שלחה תמונה וביקשה לדעת גובה, ושלחתי לה לינק לפייסבוק שלי וציינתי גובה.

מאז - ניתוק כללי. היא אפילו לא הודיעה למה היא מפסיקה את הקשר. כלום. פשוט הפסיקה לענות להודעות.
ולא נראה לי שאני נראה כל כך גרוע... לדעתי אני נראה די טוב. אבל זה לא הטעם שלה. יופי לה, אבל לא מן הראוי להיפרד בצורה מכובדת, ולא סתם להיעלם?

שורה תחתונה - לא כדאי לתת לדברים כאלה להוריד לנו את החשק או הביטחון. אחרי שורה של כשלונות, יגיע הדבר האמיתי...

צריך "עור של פיל" בשביל כאלו דברים

אחרת כל פעם הייתי נפגעת..
והחסינות הזו תמיד מראה לי שיש גברים טיפשים בעולם, שכל מה שחשוב להם זה רק המראה ולא מעבר לזה.

תתבגרו ילדים

lb215

New member
אני לא מסכים

לפי דעתי בגרות אמיתית מגיעה מקבלה של המציאות הקיימת.
בני אדם לא מסוגלים להחליט בצורה רציונלית למי הם ימשכו מבחינה מינית, אחרת העולם היה הרבה יותר פשוט.
זה לא רק לגבי מראה חיצוני, נשים לא יכולות לשלוט על כך שרובן נמשכות לגברים בעלי ביטחון עצמי גבוה וההפך לגבי גברים בעלי ביטחון עצמי נמוך.
זאת עובדה ממש מצערת לאנשים כמוני שאין להם ביטחון עצמי גבוה, אך עם זאת אני נאלץ לקבל אותה.
בצורה דומה, המשקל שלך כנראה מוריד לך את הסיכוי להשיג משהו שאת רוצה. את יכולה להתווכח אם זה הוגן או לא, אבל זה המצב הקיים.
לא נשמע שיש לך שום בעיה נוספת חוץ מהמשקל אז את כבר במצב הרבה יותר טוב מרובנו.

אם היו לי בעיות של משקל

הייתי חושבת על דיאטה,
אבל אני לא שמנה ולא רזה.. אני נורמלית

אני סוף כל סוף שלמה עם איך שאני נראת,
אז לשמה אני אשתנה.. תאהב את מה שאתה רואה ולא את מה שאתה היית רוצה לראות.

C l u e

New member
את קצת סותרת את עצמך

זה נהדר שאת אוהבת את איך שאת נראית, אני באמת חושבת ככה. אבל את לא יכולה לבוא בטענות אל גברים שלא נמשכים אליך בגלל איך שאת נראית.
חלק מלקבל את עצמך כפי שאת זה להבין שלא כולם יאהבו אותך או ימשכו אליך, ושזה בסדר גמור.

bmno

New member
אם שלחת לה לינק לפייסבוק

אז יכול להיות גם שהיא לא אהבה משהו אחר שם- סתם בתור הערה.

סבבה

אז כותבים הודעה ונפרדים.
אפשר סתם לכתוב "תשמע, חשבתי על זה שוב, נראה לי שאנחנו לא מתאימים". משהו בסגנון.

להיעלם סתם ולא לענות להודעות, לדעתי זה בלתי מנומס בעליל.

קריסטה

New member
למה את רוצה מישהו שלא איכפת לו המראה שלך?

את לא מעדיפה מישהו שיסתכל עלייך ויחשוב שאת הכי יפה בעולם? שאת מושכת, שאת סקסית?
משיכה היא גורם חשוב בקשר. אל תוותרי עליה, משום כיוון.

רוצה שיהיה איכפת

אבל שיבוא עם ראש פתוח להכל..
לאו דווקא מישהו שיגיד שהוא מעדיף רזות, כאילו WTF אתה אומר לי את זה..

אם הוא יוצא איתי שלא ידבר על מה שהוא מעדיף.
אם הוא איתי בטח משהו עשה לו סוויץ' בראש שלו.

goldy

New member
לא הבנתי: את מלאה, גבוהה לרוחב,

סתם לא אוהבת את עצמך?

i feel safe in my own skin

לקח לי זמן עד שהבנתי שככה אני נראת.
ועכשיו אני אוהבת את עצמי.. ונמאס לי שכולם אומרים לי להרזות.

למעלה