פשוט נמאס לי

Luli Who

New member
אני מבינה שיש מי שלקח את ההודעה הראשונית

שלך והפנה כלפייך אצבע מאשימה |ודי תוקפנית בחלק מהמקרים |- וכזו שכנראה נוגעת במקום רגיש.

ולכן, אני מראש מבקשת שתביני שאני לא בהכרח מדברת על מראה חיצוני ומכיוון שהוירטואליה לא תמיד מאפשרת לתת טון, שדבריי נאמרים ברוגע, עם חיוך וברצון טוב:

לפעמים, אנחנו מחפשים - גם אם לא במודע- לתת סיבות למה שקורה לנו בחיים, סיבות שהן לא תמיד הנכונות או היחידות...

הדבר הראשון שאני הייתי שואלת אותך ומבקשת ממך במידה והיית מאפשרת לי זה האם את באמת אוהבת את עצמך כמו שאת ? לא רק פיזית. ואם כן מה את אוהבת בעצמך ?

יש המון משקל עבור אדם מה הדימוי שלו בעיני עצמו - זה מתבטא בהתנהגות שלו, בשפה שלו, בכתיבה שלו ובמסרים אותם הוא משדר לסביבה. שפת הגוף משתנה בהתאם.

יש מקום לשאול את עצמנו מפעם לפעם עד כמה אנחנו כנים עם עצמנו ?
ואיזה טובה צומחת לנו מלחכות שהעולם ישתנה אך לא לקחת חלק פעיל בהבנה שתמיד יש לנו לאן להשתפר ואיך להרגיש טוב יותר- קודם כל עם עצמנו - ומשם עם העולם

מקווה מאד שתמצאי לנכון להקדיש מחשבה לדברים ומאחלת לך למצוא בקרוב את שליבך מחפש

bmno

New member
זה לא ריאלי לשנות אותם,

אבל אני חושבת שההודעות שכתבו לך הן מטומטמות. כי יש הרבה שמנות שבעלות זוגיות מוצלחת ושהיו להן מערכות יחסים. אז אני לא חושבת שאת צריכה להשתנות. וזה פשוט מטומטם להניח שכל הבעיות שיש לך הן רק בגלל המשקל. לא שמתי לב שלרזות יש יותר הצלחה במערכות יחסים מלשמנות.

גברים *צריכים* לשנות את התפיסה שלהם, אבל -

את רק אחת, אל תיקחי עכשיו לתקן את כל עוולות העולם על הגב הצנום (או הלא צנום, איך שאת מגדירה אותו) שלך.

אלה דברים יפים להגיד כשצעירים במיוחד ויש תפיסה כזאת שאפשר לשנות את העולם... ובעיקר - יש זמן, אז גם אם אף אחד לא יקבל אותך אז ביג דיל, את כולה בת 17 או 19, ומישהו כבר יגיע.

אבל כשמגיעים לסוף שנות ה-20, תחילת שנות ה-30... את כבר לא ילדה, אני מקווה שאת יכולה להכיר בכך שבין-לילה תפיסות הגברים בחברה (שמעוותות מהמון סיבות - משלטי חוצות ועד פורנו - המון סיבות שלא תלויות בך) לא ישתנו. לא רק שהן לא ישתנו בין-לילה, אם הן ישתנו זה תהליך של כמה עשרות שנים.

אבל לך, לך אין עכשיו עשרות שנים לחכות שהגברים בישראל (חה!) יהיו יותר פתוחים ויתעלמו ממשקל. במדינה קיצית כמו שלנו אפילו עוד יותר, שבנות ממרץ כבר הולכות בכפכפים מיני וגופיה - בנים מסתחררים מכל הבשר הזה, ובנות משתפות פעולה ובאמת בהשוואה למשל לאמריקאיות הרבה הרבה יותר רזות וחטובות בארץ.

במציאות הזאת, וזאת מילת המפתח - המציאות - אם את שמה לב שהמשקל שלך זה מה שמגביל בני זוג, שווה לך לנסות להתמודד איתו, או לחלופין, לקבל את זה שלא תוכלי להיות עם גברים שחשוב להן בת זוג רזה. יש הרבה חבר'ה (אני מכיר באמת הרבה) שיוצאים עם בנות שלא שוקלות כמו רבע עוף, והם גם נמשכים יותר לנשים מלאות - אם את מקבלת את עצמך ואת הגוף שלך, עצה טובה היא גם להיות עם בן זוג שיקבל אותך, ולא לנסות לחנך עכשיו את העולם.

הלוואי והייתי בת 17 או 19

אבל לפני כשבועיים חגגתי את יומולדתי ה-28.
אני לא מחחנכת את אף אחד אבל עדיין אני רוצה שהגברים ישנו את התפיסה שלהם לגבי נשים.

נמאס לי שכל מה שהם רוצים אלו נשים רזות.. get a grip & grow up
אני לא צריכה להראות כמו דיקט רק בשביל שהגברים יצאו איתי - נוח לי בגוף שלי.

גם אני רוצה שהרבה תפיסות בחברה ישתנו

ויחד עם זאת... אני גם למדתי, בהתאמות שלי, להתקיים בתוך החברה שבה אני חי.

זה מתבטא בשתי דרכים:
הראשונה, לקבל את זה שאי אפשר שכולם יהיו נאורים/בעלי אותן תפיסות כמונו, ולהתאים את עצמנו באופן כללי לחברה הכללית.
השנייה, לחפש את האנשים שחולקים איתנו את אותה תפיסה ערכית, ולטפח קשרים איתם - הרי אני לא צריך להיות חבר / בזוגיות עם כל מדינת ישראל, אלא רק כמות קטנה יחסית של חברים קרובים באמת.

אני לא רשמתי שאת צריכה להיראות כמו דיקט כדי שגברים יצאו איתך, או שאת צריכה לא להרגיש נוח בגוף שלך.
עובדתית, יש גברים שישמחו להכיר אותך ולצאת איתך וגם ימשכו אליך ואל התכונה המאוד חיובית של הביטחון העצמי שיש לך בגוף שלך ובמי שאת. יש גם כאלה שלא.

את צריכה לעשות את הבחירה - או ללכת עם הראש בקיר דווקא על אלה שאומרים לך בפרצוף שמה שחשוב להם שהבחורה תהיה רזה - אנשים שלא חולקים איתך את אותו עולם ערכים, ששמים את המשקל לפני האופי - או ללכת עם אנשים שרואים איתך עין בעין. אנשים שרוצים ואוהבים את קיוטי כי היא קיוטי ולא מישהי אחרת שהם מפנטזים עליה.

אם את לא מוכנה ולא רוצה לשנות את עצמך כדי להתאים לתפיסות של אנשים שמחפשים רזון - אז צאי עם כאלה שיש להם תפיסות דומות לשלך, שמקבלים אותך כפי שאת. את לא חייבת עכשיו לצאת למסע לחנך את כל הגברים בארץ לקבל נשים מלאות, כמו שאני לא אצא עכשיו עם רמקולים ענקיים לבת ים כדי לחנך ערסים לאהוב פינק פלויד ולד זפלין.

קריסטה

New member
פה את טועה

לא מדובר בתפיסה, מדובר במשיכה.
את לא יכולה להכריח אף אחד לשנות את מה שהוא נמשך אליו. מי שלא נמשך לשמנות לא עשה שום דבר רע. זה הטעם שלו וזכותו המלאה.

Reyn

New member
וגם ההתייחסות שלה לכל מי שאינה שמנה כ"דיקט"

מצביעה על בעיה רצינית בהלך החשיבה.

Survivor Man

New member
ולך לא אכפת איך הם נראים?

אין לי ספק שגם את בוררת בחורים ע"פ מראה חיצוני. משיכה היא חלק אינטגרלי מהמשחק כי בסופו של יום אנחנו יצורים ביולוגיים שמתחברים למין השני בשביל להתרבות.

מי שמתכחש לעובדה הזאת נאלץ להתפשר על אנשים פחות אטרקטיביים. ככה זה.

Survivor Man

New member
אבל גברים ונשים חושבים ובוחנים את הדברים אחרת

שמעתי על כמה מחקרים שעמדו על ההבדל הזה בין המינים. לגברים חשוב יותר מהמראה החיצוני בעוד לנשים חשובה יותר התקשורת והכימיה (בתנאי שיש משיכה מינימלית).

למשל במחקר הזה, 4,000 נחקרים דירגו תמונות של נשים וגברים צעירים לפי האטרקטיביות שלהם בקריטריונים שונים. בין הגברים הייתה תמימות דעים לגבי נשים שנראו סקסיות ורזות. אצל נשים לעומת זאת לא הייתה הסכמה, כל אחת וההעדפה שלה.

יש כאן משהו מושרש בטבע שלנו שאין לך שליטה עליו. את לא יכולה לשנות את הטבע הגברי וזה לא יהיה חכם מצידך לצפות מגברים להתעלם מאיך שאת נראית.
את יכולה לבחור לללכת עם האידיאלים שלך ולא להשתנות בשביל אף אחד בתקווה שהנסיך על הסוס הקסום יתעלה על עצמו בשבילך, או שאת יכולה ליישר קו עם המציאות ולשפר את הסיכויים שלך בשוק הדייטינג.

אבל להאשים את הגברים בשטחיות רק כי החלטת שאטרקטיביות היא שטחית בגלל שלא ניחנת בה? נו באמת.

goldy

New member
היא ניחנה באטרקטיביות

פשוט כמו כל שאר הנשים היא מחפשת להיות לא מרוצה מהיותה מרוצה; עד כדי כך שהיא שונאת את עצמה.

תנסי לעבוד על הבטחון העצמי שלך-

מה שאת מקרינה כלפי חוץ-זה מה שרואים ואל זה יימשכו.
אני בטוחה שאת לא אדם מכוער-לא חיצונית ולא פנימית ואם תקריני שאת בטוחה בעצמך, שאת אדם מאושר ואופטימי-זה ימשוך אלייך אנשים.

יכול להיות ואפילו רוב הסיכויים שזה לא קשור אלייך ולמראה שלך בכלל, יכול להיות שאת פשוט לא הטעם של אותם אנשים אבל כן יהיה בחור שיימשך אלייך דווקא כי את הטעם שלו.

המראה הוא מוקד המשיכה הראשוני שלנו ומייצג אותנו, אפשר להיות מכוערת ולהרגיש הכי יפה בעולם וזה ימשוך וימגנט אנשים אלינו.
אפשר להיות יפיפייה אבל חסרת ביטחון וזה לא ימשוך אף אחד.

למעלה