צאו לי מהחיים כבר..

Z A M i

New member
צאו לי מהחיים כבר..../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

lotemy

New member
וושכחת מזמן מה אתה מחפש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה, לעד. - שיר השבוע (כללי): האממ יזהר אשדות - צילו של יום קיץ - אלבום השבוע:הממ.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לפעמים ילדים פשוט מתים בלי סיבה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"היית חסרה לי" - דבר שהשגתם השבוע: התחלתי אוניברסיטה :) - מאכל השבוע: ספגטי אני משערת - משהו שעשה לכם את השבוע:אוניברסיטה פעם ראשונה - משהו שהרס את השבוע:שומדבר מיוחד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיכו כל עוד אפשר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שתמשיך השביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתמשיך השביתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ועם הזמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:=\ אין סתם: - תמונה (תתפרעו.):

where is my mind.../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): where is my mind - pixies - אלבום השבוע: pixies - surfer rosa - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר לירוני וספיר ילדת היומולדת. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עיגולים שחורים במקום עיניים, רואים עלייך שלא נרדמת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"happy happy happy יומולדת!!!! bu bu bu בוסי בא!" ו"יש לי רעיון! בואו נתלה תמונות של שירן בחדר אוכל!!!" [חנע מציעה רעיון ליום נגד אלימות, לתלות תמונות של עובדת מטבח שכמעט הרגה במכות חניכה.] - דבר שהשגתם השבוע: יותר הפסדתי, אבל ההופעה ביגור. - מאכל השבוע: מוריס
! - משהו שעשה לכם את השבוע: הסדנת הומור שגיבשה אותנו קצת יותר. - משהו שהרס את השבוע: ההופעה. או יותר נכון מה שהיה אחריה ולפניה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החורף כאן!
(אפילו תפוז כבר קלט) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השבוע? ליום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בקלות ו-בלי דרמות!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Bob Dylan - Blowin' in the Wind -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאני שלי. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אין לי כוח וזמן לחפש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שיואו עוד פורום להיות בו חדשה D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): the man woh sold the world \\ המשחק הסימולטני. - אלבום השבוע: "שוב החיוך" בית הבובות. - האדם שעשה לכם את השבוע: איילת מויש'לה וקורלD: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה קל לדבר כמה קשה לעשות" -בית הבובות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כאילו מה נראלך משה? שאתה קלסר? שאתה מחברת? שאתה דפדפת? או אולי עיפרון חודים 0.7 מאופיס דיפו?" - דבר שהשגתם השבוע: בגדיםםםםםםםםםםםםם P::::: [ שטחית שכמוני ] - מאכל השבוע: קוטז'♥ חסה♥ - משהו שעשה לכם את השבוע: הבגדים הגיעו ואיתם החורף! - משהו שהרס את השבוע: וואי משהו אחד? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הגעתי למסקנה שהג'ינג'י ממש מסריח.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתקרבים ליום ההולדתD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא אדם ללכת איתו להופעה\: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד ארון אחד \\ TIME - PINK FLOYD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): לאלא..

Z A M i

New member
פרדון! פרו סרה דה דיוס!!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי,ליפול - שיר השבוע (כללי):סיגריות לייט,אם זה נגמר אז חבל(המכשפות/ענבל..אנלא יודעת),nights in white satin, ריטה-כל השירים - אלבום השבוע:לא היה משו ספציפי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היינו בסדנת צחוק כזאת עם כל הצוות, במקום ממש ממש שאנטי..- דנגור(דניאל
):"אתם מרגישים את האווירה פה?! את האנרגיות!?.. באנה, עוד שניה ישו נוחת במקום...
"
"אני רוצה למגרררר את התופעה!","גרעין 'סאבלה', תנו עוד צ'אנס לגרעין!
". - דבר שהשגתם השבוע:הסתגלות. ושבנה הייתה בכפרגלים סופסוף
. - מאכל השבוע:עוף בדבש,והסלט- בסדנת צחוק
- משהו שעשה לכם את השבוע:הטיול עם החניכים לבניאס,הקיאקים...הסדנת צחוק,חיפה קצת, ואתמול בת"א(יומולדת לספיר ולהפרד מלירון) - משהו שהרס את השבוע:הכאפה(תרתי משמע
),המכות בחדר אוכל.. פחד ותיעוב בכפר גלים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תתעסקו עם כפכזים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפתוח את השבט בכפר!!,ושילך טוב בטקס של החג האתיופי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:my immortal -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנשים שאנלא אראה בחיים..
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
יושב ומחכה לך. רק לך.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Don't Like - שיר השבוע (כללי): Weight Of The World - Evnescnece, Deep Purple - Maude Maggart(
) - אלבום השבוע: שווים - רן דנקר ועילי בוטנר. - האדם שעשה לכם את השבוע: באמת שכולם. גם כאלו שלא ראיתי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שהסופה שמתקרבת לא תבוא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה אמרתי לך?! לא עושים קיבוצניקים וכאלו שלא השלימו עם עצמם!!" "צריך מיומנות מאוד גדולה בשביל לדעת איך לעשות את זה בצורה הנכונה" ועוד כמה יציאות של גל.
מור ליפשיץ, הציטוטים מוקדשים לך באהבה!
- דבר שהשגתם השבוע: אני כמעט והגעתי לישורת האחרונה! - מאכל השבוע: מה זה מאכל השבוע?! אני מגוון אני! - משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה אתמול. גם גל וגם נירקי בלילה אחד, זה היה נהדר. - משהו שהרס את השבוע:
באמת שהיה שבוע מושי! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
"אני רדוד וטוב לי עם זה!!!!"
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את המבחנים סופית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהתוכניות להשבוע באמת יתגשמו. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: סרט הודי - הפלאפון של מאיההלל.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שוב את גל בעזרת השם.
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

2shahar

New member
ישיבת שכונה ../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):כנ"ל (אני לא מחליפה שירים בפלאפון נו!) - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:ליאניש
,ליטל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:שיחות מה זה נחוצות. - מאכל השבוע:חחחחח מיץ מפירות מהגינה של סבתא
- משהו שעשה לכם את השבוע:לראות ולדבר עם אנשים שאני אוהבת - משהו שהרס את השבוע:לא מתייחסים אליי מספיק וזה מגעיל לי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קנאה זה לא טוב בכלל! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להספיק להכין לאבא עוגה, לעבוד, לראות את אהובי החבדניק בעבודה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא להעיף עוף על אף אחת! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל מיני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לוידעת..ממ האנשים שאני רגילה לראות כל שבוע? סתם: - תמונה (תתפרעו.):חיכיתי לזה!

hagitos1

New member
כדאי כדאי

מהממת!
אגב היה לי מזה כיף בג'קי בהאנגר חחח(אם את זוכרת בכלל
)

ליאןןן

New member
איזה ילדה כאפות יצאתי בתמונה הזאת, אלוהים.

לא נראים ככה. בא לי לבעוט בי.

2shahar

New member
אוי אוי!איך שחכתי!

משפט השבוע: "רוצה אוכל? רוצה כסף? רוצה פאקטים של סיגריות? רוצה להופיע בוי או די??
" "גם עשיר, גם בחור טוב, וגם חתיך!"

למעלה