צאו לי מהחיים כבר..

Tom 7

New member
"אני מנסה לנשום"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו, לרנינג - שיר השבוע (כללי): paramore-crashcrachcrash - אלבום השבוע:הבנות נחמה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין כזה אחד..שיגיע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק ללכת עוד יום לנעול את הזמן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היא התעצבנה בגלל היום הולדת" - דבר שהשגתם השבוע: יחצנות - מאכל השבוע: תפוחי אדמה - משהו שעשה לכם את השבוע: יחצנות.. - משהו שהרס את השבוע: חוסר כרטיסים ביחצנות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסמכו על אף אחד חוץ מעצמכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שקודם יגיע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתמשיך השביתה, שיהיו לי 18 כרטיסים.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלחמה שקטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין כזה.. שיגיע.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

חיש מהר

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): של זוהר - אלבום השבוע:אוסף של זוהר - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון, עומרי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: להפרד - מאכל השבוע: סושי - משהו שעשה לכם את השבוע: לבלות הרבה זמן עם לירון ועומרי, לראות אריאלניקים סופסוף, אנשים מהעבר. - משהו שהרס את השבוע: חוסר ודאות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סושי זה לא כזה נורא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה בכפ"ס, סיום המלווה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכול יילך חלק -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ... סתם: - תמונה (תתפרעו.): אתגעגע

mcfsv

New member
וואטבר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): gimme more - אלבום השבוע: אוסף שנות השמונים - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאור - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "when I look into eyes i know you tell my lies... it never gonne be the same again you allways make me cry... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה את לא הולכת? זה לא עשוי מחזרזירונים אל תדאגי.." - דבר שהשגתם השבוע: סיפוק בעבודה - מאכל השבוע: המבורגר במוזס - משהו שעשה לכם את השבוע: הברזה מהלימודים לטובת שופינג מטורף - משהו שהרס את השבוע: עומסעומסלימודיםלימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ג'ינס שחור זה להיט! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חניייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיפגש עם חני ולא להבריז
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: when i look into your eyes -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חני

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): X - שיר השבוע (כללי): The Calling - Wherever You Will Go - אלבום השבוע: Caliban-The opposite from within - האדם שעשה לכם את השבוע: אבי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ציון סוף סטף במחשבים, והרבה נסיעותD: - מאכל השבוע: ביצהXD - משהו שעשה לכם את השבוע: 4 חודשים לי ולחבר - משהו שהרס את השבוע: אמא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת, שומדבר מיוחד.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Breaking Benjamin - Forget It -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

נח"ל כבוד

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה (בהחלט מפתיע) - שיר השבוע (כללי): למיה יש אקדח, גערסת אוטוביוגרפיה - אלבום השבוע: ------- - האדם שעשה לכם את השבוע: משה ורועי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): now, we run - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הרבה כאלה - דבר שהשגתם השבוע: לראות את כל העונה הראשונה של נמלטים (כן, קצת בדיליי), ולדבר עם אנשים שיעזרו לי בצבא להגיע לפלס"ר. - מאכל השבוע: פרגיות בסימה - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול יומיים במדבר יהודה, ליהיות בלילה במצוקי דרגות לבד - משהו שהרס את השבוע: לא מצאתי את "המקלחת" במצוקי דרגות, ונפלתי שם ליותר מדי בריכות גופרית כי היה לילה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי כפ"ס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יהיה בכפ"ס, ושאני יקבל את הכסף מהמועצה הבני ***** האלה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר של קזבלן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הביינישים מעתניאל סתם: - תמונה (תתפרעו.): אין לי כח

ליאןןן

New member
מה רציתי להיות? בטח מישהי אחרת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצדי, חופשי. - שיר השבוע (כללי): פרח קיר/אנטי-פארנויה - שילה פרבר [וגם החדש שהיה בהופעה]. אם זה נגמר זה חבל - ענבל פרלמוטר. - אלבום השבוע: |הדגשה|תתנהגי יפה - שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה. שחר. רחלי אהבת חיי. וילצ'יק, גדעון, טלטול ואיילת. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש בחוץ עולם שאף פעם לא חיכה לי, אל תשאל אותי עכשיו אני אגיד שלא איכפת לי." "נמאס כבר כל לילה לעמוד מהצד." "ועל כל זה אני אשלם עוד ביוקר על האגו שלי, על האכזבה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היכונו לחפירה. אני ויפית מתמרמרות על הגיוס שהולך וקרב.. "ליאן, מה זה אומר רכוש צה"ל? זה אומר שצה"ל זה הסרסור שלי?"
צביקה מספר על הלילה בזיקים, כשנפל הקאסם. "בקיצור, הלכנו לישון חתיכים, התעוררנו חתיכות.."
רחלי: "נו, גם אצלנו עושים מטווחים!" וילצ'יק: "עם נשק?!" רחלי: "לא. עם דוקים."
"בא לך לקחת אותי לכפ"ס עכשיו?" "ממש לא." "זין בכוס."
-אני נקרעת מצחוק על איזה משהו מטומטם- רחלי: "וואי, את נראית עכשיו בול כמו הסמיילים הנסחפים של האייסיקיו!!"
וכל החפירות של- "ליאן את ילדה גסה" "זה ממש גס מה שאמרת עכשיו!" - דבר שהשגתם השבוע: זמן איכות שהיה נחוץ לפני הגיוס. ענבר ל-2 דקות אחרי שילה. סופ"ש הרחק מהבית. הצלחתי להסתכל בעיניים. - מאכל השבוע: עוגת שוקולד אלוהית שאחותי הכינה
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שלישי בחיפה. רביעי בת"א עם שחר והופעה של שילה בערב. סופ"ש בית ריק אצל טלטול. היום אצל אורטל ואז בצ'יף בר. - משהו שהרס את השבוע: אני אני אני. לא חברה שלי יותר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פחד לא יסנוור אותי יותר[?]. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למה יש לחכות? מתגייסים פה :| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור הכי לאט שאפשר. שאני אספיק. שאני אצליח. [שלא יהיו פחדים לא מובנים...] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דווקא את אלה שאין סיכוי שאני אראה
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאני חולה../images/Emo7.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת, גם כשלא בוכה, לעולם מצידי שיר השבוע (כללי): מאה אחוז אור (כן כן, גם אני נדבקתי) אלבום השבוע: אין האדם שעשה לכם את השבוע: אין אחד כזה... משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתי ככה סתם מאוהב, אהבתי אבל לא כמו עכשיו עכשיו אני לא יודע איך" "לרגע לא לחשוב מה כבר תגיד לרגע לא לחשוב עליך תמיד" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גיל: "הוא אמר לי "וואי איזה תחת". ואני כולי בכלל עם הפנים אליו"
שני: "כשהיא מדברת רגיל יש לה קול כזה פצפונצ'י ו... פצפונצ'י?!"
דבר שהשגתם השבוע: החלטה, תעודת זהות חדשה חח מאכל השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: כלום משהו שהרס את השבוע: אני חולה (שזה כנראה גם יהרוס את השבוע הזה חח) מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו אמיתיים, באמשלכם
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בכ"ס משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבריא, שנהנה שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאה אחוז אור האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ שבוע טוב!

ממצל"ש פעם ראשונה!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Somebody Else - שיר השבוע (כללי): Have a cigar-Pink Floyd - אלבום השבוע: פורטה ו jagged little pill - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי המיוחדת. כי היא תמיד מצליחה לשמח גם כשמבאס. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and did we tell u the name of the game boy? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בן אדם מבוגר (סביבות ה40) בא אליי באמצע הרחוב, לוקח לי את הפלאפון שהחזקתי ביד ומתחיל לללכת. רצתי אליו, לקחתי חזרה את הפלאפון והוא שאל אותי "אני יכול את הפלאפון שלך"? עניתי לו שממש לא והלכתי. אחרי כמה דקות הסתבר לי שזה היה אחד ממשפחת אברג'יל (אתם יודעים, המשפחת פשע ההיא)! אז קיצר, אם אני לא מגיע לכפר סבא זה כי המאפיה הוציעה עליי חוזה. - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי את השיעורים במתמטיקה בלי אף טעות! ותאמינו לי שזה הישג. - מאכל השבוע: בורקס של מוחמד - משהו שעשה לכם את השבוע: שההורים טסו לשבועיים ויש לי אוטו צמוד. - משהו שהרס את השבוע: העבודה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי שלא מגיע לכפ"ס אני מזיין אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת 22 ב13.11 וההופעה יומיים אחריה בכפ"ס. כבר אמרתי שחסר לכם שאתם לא מגיעים לחגוג לי?? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכולם יבואו לכפ"ס ויהיה סבבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמה יוסי-ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תכלס את כולם אבל בעיקר את עדי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

you so far away from me

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): דוד ושאול - אהוד בנאי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אלון! ויהב כפרעליו. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא שאני לבד, אין אף אחד.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משפט, רק חיבוק אחד.. ממאיה
- דבר שהשגתם השבוע: מצלמה חדשה
- מאכל השבוע: אורז - משהו שעשה לכם את השבוע: החיוך של תום. אמיתי כזה. והשיחה הקצרה אך משובחת עם יהב. - משהו שהרס את השבוע: כלום, היה אחלה שבוע:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי טוב לשקר להורים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לעידו! והופעה בכפ"ס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ילך חלק - שיר שפתחתם איתו את השבוע: hello של אוונסנס - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עידו ובן:) סתם: - תמונה (תתפרעו.): משהו שאמור להיות תמונה מיגור (איכות של פלאפון, סלחו לי)

singlestroke

New member
../images/Emo10.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Just Stop - Disturbed - אלבום השבוע: לא יודע - האדם שעשה לכם את השבוע: אין כזה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: 3,000 שקל |: - מאכל השבוע: אורז ושעועית - משהו שעשה לכם את השבוע: אין כזה - משהו שהרס את השבוע: שפעת מזדיינת :| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תחלו בשפעת מזדיינת :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להרגיש טוב :| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זימון מסוים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Just Stop -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין כזה סתם: - תמונה (תתפרעו)
אם הייתה תמונה של שפעת אז הייתי שם.

למעלה