צאו לי מהחיים כבר..

=]

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):שוב פעם אני מתאהב,גרמת לי ללכת - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אממ...כמה חברים,ואתמול כל החברים של המשפחה וזה והאנשים בקיבוץ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את באה אליי ואין לי דקה לשכוח את הטירוף במבטך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אממ..זה לא לכאן - דבר שהשגתם השבוע:את ה90 ומעלה בספרות,ולהיות אתמול בקיבוץ - מאכל השבוע:האוכל אתמול ביומולדת - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול היומולדת והשיחות שם,ההודעה - משהו שהרס את השבוע:הוא טס חודש הבא...גאד דמט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בחיים שלכם אל תפתחו רגשות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לו...אבל מה הסיכויים!? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא מקווה כבר לכלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:משו בספרדית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא..ברוך הבא סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
אני רק רוצה להכנע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מי אמר לך - שיר השבוע (כללי): המממ subtereanean homesick alien \ radiohead - אלבום השבוע: לא משו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע: אוסי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא התכוונתי אני פשוט איבדתי את עצמי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין - דבר שהשגתם השבוע: ערב מיוחד במינו - מאכל השבוע: 14 שיפודי פרגיות P-: - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: כמה וכמה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "חייך והעולם יחייך אליך, בכה, ובכה לבדך" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בבארי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שינוי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: down is the new up \ radiohead -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוסי, מה שלא יקרה.... לילוש, ועדידוש... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

טל קארי

New member
הכל יכול להיות ...!!

שיר השבוע (של היהודים): להיות, ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): ^ - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא 3>
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לרגע אל תפחד, באומץ תעמוד..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: לצאת איתו
- מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: לרקוד סלסה! - משהו שהרס את השבוע: שלא נרדמתי מהלחץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו אמיצים חבר'ה. . . השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעההה בבארבי!! וואיי כל כךך!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להיפגש איתו שובבב..הלוואי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לפעמים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו סתם: - תמונה (תתפרעו.): מדהימה. ...

ב י ז י

New member
היא הקסם הנודע.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אני רואה דם - שיר השבוע (כללי): מרד הדמעות- אביב גפן [עשור למכתב] - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד כמעט תחיה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משו שיוני אמר, וכל השטויות שיוצאות לתומי מהפה. - דבר שהשגתם השבוע: ג'וסלנדדד - מאכל השבוע: קפה ארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: מה שהיה היום - משהו שהרס את השבוע: הגיוסים:( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא היה ולא יהיה על אילי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיילך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Hoobastank - If I Were You -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל, ובכללי מי שבא ברוך הבא! סתם: - תמונה (תתפרעו.): הזכויות שמורות לצרפתי.

LoLi Goddess

New member
"כל השטויות שיוצאות לתומי מהפה"

תומי הזה כזה קורע
למרות שהוא אינפנטיל לפעמים - זה מצחיק.

eliavtu

New member
יהללו, יהללוך מלאכים...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): מאיר אריאל - מודה אני - אלבום השבוע: Radiohead - Kid A <שומעים שהגיע חורף..> - האדם שעשה לכם את השבוע: נועה. קצת. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא יודע להיות שמח, גם לא להיות עצוב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מילה אחת שווה אלף תמונות!"
<נאמר בשיא הרצינות!> - דבר שהשגתם השבוע: להיות עם הקהל של בית"ר! כמה זמןן לא הייתי בטדי.. - מאכל השבוע: הביגלה הענק של טדי - משהו שעשה לכם את השבוע: המשחק של בית"ר נגד קריית שמונה.. ירושלים זה כ"כ טוב. טדי זה כזה אדיר. <אבל הקור, הקור..> - משהו שהרס את השבוע: כל השארר!! היה פשוט חרא, חרא שבועע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני שונא חורף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה יותר טוב משבוע שעבר <וזה לא קשה.. P:> -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שמחות קטנות - עמיר בניון ומיכה שטרית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח.. די סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מתנות

New member
כעובי הצלקת - עובי העלבון.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, אין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): החברים של נטאשה - אם כבר לבד - אלבום השבוע: רונה קינן - לנשום בספירה לאחור - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, ספיר, יובל. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והזמן שלך - אם רק תתני לו הוא יברח... והזמן שלך, אם רק תגעי - ישאר איתך..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "גן מוטורי זה בעצם גן מורי?" (מור ביציאה מהאולטרסאונד, הוזה פארקים וסוסים.) וריגש: "אל תפסיקי לצלם". - דבר שהשגתם השבוע: העתק של המחברת מהבגרות, שלמות [פנימית], וחיבוק. - מאכל השבוע: מי זוכר... - משהו שעשה לכם את השבוע: השהות בחיפה וההופעה. - משהו שהרס את השבוע: הבכי הדרמטי, הבושה המוכרת, ההשלמה עם העובדה שאני צריכה להוריד את העגיל בגבה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזרתו של אבא מאנגליה, למתנות שלי
, ליום חמישי (וכל מה שהוא כולל), וליום הולדת של אבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח לצלם תמונות טובות של אבא. ושהמתנה תצא מדייקת ומודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: החדש והיפה של מור. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הקבועים. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אני מנסה ל נ ש ו ם .

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סאמבדי אלס - שיר השבוע (כללי):Creed - My Sacrifice - אלבום השבוע:Coldplay - Parachute - האדם שעשה לכם את השבוע:יפית ועדי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אנלא יודע,לא מבין מה קורה לי..
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):את לא נותנת לי ליפול - דבר שהשגתם השבוע:ההופעה - מאכל השבוע:עוגה של אמאאאא - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה - משהו שהרס את השבוע:שחשבתי שאנלא יגיע להופעה:(,הרבה מחשבות ופחדים ובלבול גדול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אדם יוצר לעצמו את המציאות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה כיף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נסגור כבר תאריך לאמסטרדם
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Coldplay-Amsterdam -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תומר
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yuvizz

New member
והזמן שלך..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי):החדש של שילה, שירה-מירי מסיקה. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:טל, ענבר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מה רציתי להיות? בטח מישהי אחרת" "אני בוכה אבל לך תמיד אומר שאני בסדר". כל הזמן שלך במהותו. "לאן את ממהרת אם את עוד זוכרת" "וגם כשגדלת" "לו רק יכולתי לדבר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שלו: "אני מתחיל את המבחן רק אם אתם אומרים לי שאני לא מקרה אבוד.." נעמי המורה להיסטוריה: "אתה בדרך החוצה.." אופיר: "ועכשיו את בדרך למקרה אבוד..." [אבל בקול אופיר אבן כזה..]
. אני ועוד איזה מישהי הולכות בבצפר, פיתאום איזה אחד נעמד בין כל האנשים וצועק "נו אבל מה את שוחה?!"
. - דבר שהשגתם השבוע:תובנה. - מאכל השבוע:שוקו חם
. - משהו שעשה לכם את השבוע:למרות הכל, הופעה של שילה ויגור ובית ענבר, לראות את ענבר גם בשישי. - משהו שהרס את השבוע:הופעה של שילה ויגור, הזמן שלך
, סטודיו יום שני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעולם לא הולכים לשתי הופעות באותו יום. אה, ואל תסעו עם ענבר
..
!. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה בכפ"ס, מחר לתקן אותי, יום שלישי עם שיא, רביעי מנחים מנחים מנחים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבוע עם רחלי כבר, לתקן, ולבוא לאריאל אחריי ההופעה
, עם טל!. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הזמן שלך..
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טל, ענבר, מור, זאמי!. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

וזה כמט נגמר, עוד רגע יעבור

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עידן האלוהים - שיר השבוע (כללי):מסיבת מתגייסים - אלבום השבוע:אביב גפן ה שלישי - האדם שעשה לכם את השבוע:מייק בראדלי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנ'לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל השיחה עם מייק בראדלי
- דבר שהשגתם השבוע:בגדים? - מאכל השבוע:כל דבר אפשרי באמת שאסור - משהו שעשה לכם את השבוע:שום דבר - משהו שהרס את השבוע:הכל בעיקר ההופעה ביגור - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא עולים יותר על הבמה בהופעות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:למה יש לחכות? לשרשרת חיול? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שישחררו אותי ואת ליאן להופעה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל מיני שירי מרמור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאן בבאקום סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ארה"ב ארה"ב../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות ותעזור לי-כי אלה השירים שיש לי באמפי! - שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם, בביצוע של בועז מעעעעעעעודה - אלבום השבוע: סיפורי פוגי של כוורת והאלבום של כוכב נולד 5, כי אלה הדיסקים שהבאנו איתנו
- האדם שעשה לכם את השבוע: ההורים? :p - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איןליכזה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוי יש המון.. כל מיני שטויות של ההורים.. וגם: they say practice makes perfect. but nobody's perfect, so why practice?? ו.. אנחנו יושבים בטאקו בל (מסעדה של מזון מהיר) ואני שומעת ילד קטן ובלונדיני בקול צפצפני צועק: IS EVERYBODY HAVING FUN?!?!?! ומחייך ואז עוצר שניה, חושב, ושואג בטון הכי עצבני ששמעתי: NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- דבר שהשגתם השבוע: המון הממון בגדים ומתנות למלא אנשים ובכלל-ארה"ב
- מאכל השבוע: ללא ספק DENNY'S - משהו שעשה לכם את השבוע: ארה"ב!!!!!!!!!!! לאס וגאס - משהו שהרס את השבוע: קצת שיעמון בנסיעות של שעווווווווווות על גבי שעות, וגעגועים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין מדינה שיש בה יותר אפשרויות מארה"ב!!!! מכל בחינה שיש! ועדייייייייין... אין על ישראל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סן פרנסיסקו
, לוס אנג'לס, יומולדת 18!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקנה עוד מליון דברים!!!!!!!!!!!!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עודלא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוף יש מליון אבל אני לא אראה אף אחד מהם
אין לי עדיין תמונות כי אין לי את הכבל שמעביר מהמצלמה, כשאני אחזור לארץ יהיו מליון

LoLi Goddess

New member
Angel I can see myself in your eyes

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי שיר השבוע (כללי): Sex Pistols - God Save the Queen אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: מנואל
, צחר, מוש, טלי, מאיר, ופאקינג יוסי(
)
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I can't believe he's so trusted משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): טלי: "אוף, הציצים שלי נהיו קטנים!!" אני: "מה את מדברת שטויות?" טלי: "נו באמת! תראי, פעם היה יותר!" אני: "נו טלי, את לא יודעת שזה לא הכמות שקובעת - אלא האיכות?" טלי: "כן, ואז את באה לפה ולובשת חולצה של Size Does Matter" אני: ~מסתכלת לוודא איזה חולצה אני לובשת~.. "אה וואלה" דבר שהשגתם השבוע: קצת זמן רחוק מאכל השבוע: מקס ברנר
, והשווארמה של אתמול משהו שעשה לכם את השבוע: יום כיף עם הארגנטינאי הזה, וסופשבוע בגני תקווה משהו שהרס את השבוע: אתמול בבית חולים מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הורים זה חופר! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיסתיים משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמנואל יבוא לבקר בבסיס שיר שפתחתם איתו את השבוע: Scotty Doesn't Know האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל העולם ואחותו בערך סתם: תמונה (תתפרעו.): וואמוס ארחנטינה

MamoOoshA

New member
../images/Emo39.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור. - שיר השבוע (כללי): לחיות את החלום-בן ארצי. - אלבום השבוע: שומדבר מיוחד. - האדם שעשה לכם את השבוע: אני
לי, כתמיד
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למתוח עוד יום, לנעול את הזמן", בסוף תבכו. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מורן: "אותך להיטלר!" עופר: "גם ככה הוא לא מדבר איתי.. |מבואס|" שני: "יאללה, תלוו אותי הביתה" עופר: "אבל את גרה פה" שני: "אבלאבל.. ארבע בבוקר.." עופר: "אפילו לאנס הכי חרמן קר עכשיו!" - דבר שהשגתם השבוע: התמונה עם תום על סטילס [רק שהיא עוד לא אצלי
], תודה לי!
והמון כסף
- מאכל השבוע: מקדונלד'ס
- משהו שעשה לכם את השבוע: השינה אחרי המשמרת לילה בסניף נתב"ג, אחרי 5 שעות משמרת בסניף שלי. - משהו שהרס את השבוע: המשמרת לילה בסניף נתב"ג, אחרי 5 שעות משמרת בסניף שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשנו כל עוד נפשכם בכם!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בכ"ס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה, ואוכל ללכת לבקר את המורה לערבית. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעולם מצידי בדרך הביתה מהעבודה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתקווה שזה יהיה אפשרי - המורה לערבית. וכל מי שאני מתגעגעת ואוהבת.
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מה יהיה איתי? מתי יאיר גם הכוכב שלי?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): "הפי הפי הפי יומולדת!!! בו בו בו בוסי בא!!", השיר החדש של שילה, 'אסור זה אסור'-שילה פרבר, השיר של יהודה לוי מהפסטיגל, והשיר הראשון שאיתמר מאירי ותומר ממיו שרו בשבת.
. - אלבום השבוע: לא ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: יהב
. ספיר, אוחנה, מור, יובל, לירונייי, איב, הגרעין
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש בחוץ עולם שאף פעם לא חיכה לי, אל תשאל אותי עכשיו- אני אגיד שלא אכפת לי". "מאוחר מדיי לעצור". "צריך למתוח, לתקן, את הלב שהתרוקן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את לא נותנת לי ליפול"
. במעלית הזמן בירושלים- חמזי ל"מנחה" : "אל דברי אנגלית, אנלא מבין אותך!", זה היה מצחיק משום מה
. לידיה באה לעשות שיחה עם השינשינים על הבוקר, ואיך היא פותחת אותה? "לכולכם יש אובססיית שינה קשה. אני שולחת את כולכם לבדיקות!"
חנע: "גרעין אנמיה!" D: מה שאוחנה רשמה עם ה"נתלה תמונות של שירן בחדר אוכל"
! זה קבר אותי שעות וימים. - דבר שהשגתם השבוע: להספיק להגיע ליגור
- מאכל השבוע: ארומה [החלומי הכי טוב שאכלתי בחיי!], שניצל אצל מוריס/יהודית.
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני בירושלים, רביעי היהודים ביגור, עיניים, ושילה בתמונע, חמישי הסדנת צחוק
עם כל הצוות והחיקויים שהיו בסוף הסדנת צחוק
, הנסיעה עם חנע לסדנה [שירי פסטיגל
] ויומולדת לספיר בטראבין, שישי היומולדת עצמה [קפה נוגה
.], לראות סופסוף את שנשונה! ולראות את לירוני
, שבת ההופעה של איתמר מאירי+תומר ממיו ושל נועם פנחסוב , האווירה שם. כפר גלים אח"כ עם מור
- משהו שהרס את השבוע: שלא הייתי מרוכזת עד הסוף בהופעה של שילה [הראש היה ביגור],הנסיעה לשם שהייתה פחד ותיעוב בלאס ווגאס, את ליאן רק ל2 דק' ולא יותר מזה לפני שהיא מתגייסת+ששכחתי את המכתב, שלירוני טסה
, אורה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טישלר יודעת לנהוג
, גיא לוזון חייב להתפטר
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לדרבי
, ואני מחכה לחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסגר על עצמי בעניין הזה, שיאהבו ת'ערב גרעין
, שיהיה בסדר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מחפש תשובה אקוסטי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איב, עמרי, ליאן, שנשונה, טל, מור, דניאל-קינס. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Dug E

New member
איתמר מאירי ונועם פנחסוב?../images/Emo12.gif

הם טיפה דומים בקול אבל לא ידעתי שיש בינהם קשר.

לא בדיוק קשר,

נראה לי שתומר ממיה הוא זה שבקשר עם פנחסוב, ואיתמר מאירי פשוט הופיע יחד עם תומר.

למעלה