צאו לי מהחיים כבר..

הולצ

New member
היום יום הולדת [=

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז - שיר השבוע (כללי): בוטן - נשרפת - אלבום השבוע: |ס| - האדם שעשה לכם את השבוע: רעותה, עילי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): החרש למעלה.. [?] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אוהב אותך - דבר שהשגתם השבוע: את המסיבה המיוחלת [= - מאכל השבוע: סמבוסק! - משהו שעשה לכם את השבוע: להנות איתו - משהו שהרס את השבוע: אחד השבועות הגרועים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תדאגו רק לעצמכם.. ואין סוד שלא מתגלה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bob marley - no woman, no cry -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד שבוע טוב שיהיה (=

izzys

New member
באיחור משהו.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי ביגור. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - חתונה לבנה. - אלבום השבוע: מאיר בנאי - לב סדוק. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל, ענבר ושיצי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "באמצע הערב, בוקר חדש עלה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): באמת שאין לי כוח לחשוב על זה. - דבר שהשגתם השבוע: היו כמה הצלחות. - מאכל השבוע: ג'ירף
. - משהו שעשה לכם את השבוע: בעיקר רביעי ביגור, שבת עם ספיר וענבר בשבי ציון ואח"כ בכפר גלים. - משהו שהרס את השבוע: אוהו. אוהו.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אהלן אומה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לראשון, חמישי, ונראה כבר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קצת סדר, ורק טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שמתי לב - נועם פנחסוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה (תתפרעו.): תסתכלו בעיינים, לא נגעתי!

Dug E

New member
יש לו סימני שאלה בעיניים?../images/Emo12.gif

מי שזה לא יהיה..בתמונה הקטנה זה נראה כאילו זו את והכנסת את השיער לכובע

izzys

New member
../images/Emo45.gif, יש לו סימני שאלה בעיניים.

זה נועם פנחסוב.

למעלה