צהריים טובים לכולם

צודק יצאתי קצת חומוס

אבל הרווח לא יהיה מיליון אולי חצי מיליון
המשכנתא תעמוד עדיין על הסכום המקורי ביום הסילוק.
טוב, עדיין מכובד.

רציתי לומר שהיה לי בלונד מומנט... אבל נמלכתי

בגלל פוטנציאל הנפיצות בפורום

אני מסוגל לאכול דג מלוח עם חומוס, כיף ?

חומוס בעיני הוא אם תרצה סורבה - זה המנקה את החיך בין ביס לביס.
תקחו הכל תשאירו לי זה.

תשמעו, פתחתי את האשכול הזה בלב כבד ואני מוצאת את עצמי פה מתגלגלת מצחוק...
בלונד מומנט זה קורע

שלא יהיה ליבך כבד

יש לך בן טוב, אתם הורים מקסימים.
ברחוב הוא לא יהיה...
ובלוקים לא לוקחים לקבר.

את באה לחומוס עוזי ?

איפה זה?

דרך אגב, בעלי גם מחובבי החומוס הטוב. יש אחד כזה ביפו ברח' 60. אני לא זוכרת איך קוראים לו. חומוס טוב יכול להיות מעדן.

רינתי77

Active member
היי יחפה. אני אתייחס לחלק הראשון

של ההודעה שלך מתוך היבט מעשי בלבד. כדי לרכוש דירה יש צורך בהון עצמי. ממה שכתבת אני מבינה שאין לבנך הון עצמי, כלומר חסכונות
כלשהן. האפשרות היחידה לגייס הון זה היא מכם, הוריו. הדרך היחידה שאתם תוכלו לגייס הון זה היא לקחת משכנתא על הדירה שלכם כי לפי דבריך
מכירת הדירה הנוכחית ומעבר לדירה קטנה יותר לא תניב את הסכום
הדרוש. כלומר, האפשרות היחידה היא שאתם תתחיבו להוצאה חודשית
למשך שנים, וזה בעייתי מפני שאינכם אנשים צעירים ואין לדעת אם לא
תזדקקו לכסף שאתם מוציאים על המשכנתא.
בישוב כולל, לא רצוי שתתחיבו ותיקחו משכנתא ולכן היות ואין לבנך
הון עצמי עבור הרכישה, האפשרות היחידה שלו היא להמשיך לשכור
דירה.

אכן זה בדיוק כך

מה גם שהוא לא רק שלא רוצה להכביד עלינו, אלא הוא פשוט לא רוצה את המשכנתא על הצוואר שלו כמו חרב אשר תכריח ותחייב אותו לאורח חיים מסויים ומסודר כמו איזה רובוט. הוא מאוד רוחני ויצירתי וממשכורת של מחנך ומורה הוא לא יוכל לעשות מיליונים. לכן הוא רוצה להרגיש חופשי בכל רגע נתון לעזוב את הדירה השכורה ולחפש לו משהו אחר, גדול יותר או קטן יותר, בין אם זה בעיר שלי או בעיר אחרת. ותמיד בשעת צרה הוא יודע שהוא יוכל לחזור לגור איתנו.

הבן צודק ועוד משהו

מה שהטריד אותי היה המשפט "ואנחנו זוג הורים שאיתרע מזלנו ולא רכשנו לנו ביטוחי חיים או פנסיה לימים קשים, אנחנו בעצם חיים מעבודה קשה וקצת מביטוח לאומי"
אז יש לי חדשות בשבילך, ממרומי גילי הקשיש: יהיו ימים קשים. תצרכו יותר בריאות וסיוע וזה עולה כסף. תצטרכו יותר כסף חודשי כי ב"ל לא יספיק ואין לכם פנסיה.
לכן תעשו "הולד". הילדים יסתדרו ואתם לא תיפלו עליהם לנטל.
ומי שדיבר על שיעבוד לדירה לכל החיים, גם בשכירות לכל החיים השיעבוד הוא לכל החיים...

אכן אני מסכימה איתך בסופו של דבר

ותודה רבה רבה לכל המגיבים שהעניקו לי איזה שהוא פרספקטיבה לנושא.
אז בינתיים לא נותר לי אלא לשבת בשקט ולחכות ליום שישי שבו אראלה ממפעל הפייס תתקשר ותודיע לי שזכיתי במיליון וחצי שקלים חדשים
יש לנו שלושה מנויים ואחד מהם חייב חייב חייב לזכות מתישהו

למעלה