צהרים טובים כולם?

קשקשה9

New member
תגידי לי???

את קוראת מחשבות?
תראי מה שמרתי כאופציה במועדפים http://www.ayaskitchen.com/forum/viewmsg.asp?msg=1544

שריוקי

New member
חח טוב....המתכון שלי...ואני לא איה

היום איה בעלת האתר,אז הן היו 2 ונפרדו. הייתי פעילה מאוד כ 4שנים....אז,היום לצערי...כבר לא. תפשפשי קצת בזמנך החופשי...יש לי מבחר לא קטן של גודיז.

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gifרבה על ההמלצה רינת ושרי../images/Emo45.gif

לא הכרתי את האתר הזה עד עכשיו

goodpink

New member
מישהו הולך לראות את 3 של אסי עזר? נראה ממש

כתבתי מקודם על התוכנית החדשה של אסי עזר נראית תוכנית חמודה אהבתי את ההיכרות שהם עשו עם הבנות והפרומאים נראה טוב. הבנות לא הכי יפות בעולם אבל נראה יותר אמיתי וגם הבנים נראים פחות או יותר שהביאו מכל הסוגים....

תלוי, אם זה לא יהיה מול האנטומיה של גריי

אני גם לא מתה על קים בוסי (נדמה לי שהיא אחת הבנות). היא חברה של נופר, ומי שחברה של נופר היא לא חברה שלי
. אבל ניתן לזה צ'אנס, כאילו מה כבר יש לנו לעשות עכשיו, עם כל הזמן הפנוי.

../images/Emo45.gifאיך אפשר שלא?

אחת הטובות. עכשיו אני נותנת צ'אנס גם לשניים וחצי גברים עם אשטון קוצ'ר, מתתי על צ'ארלי שין, עם האפיל הסקס מניאקי שלו זו הייתה אחת הסדרות הקומיות הטובות, מקוה שהוא לא יהרוס לי.

דווקא לא ראיתי עם שין אבל אני הולכת

לראות עם אשטון, יש לי בעיה כשיש תכנית ריאליטי שמשודרת ללא הפסקה אני לא יכולה לראות יותר כלום חוץ מסדרות מאסט, לכן אני שמחה שרק היום מתחילה הסדרה טרה נובה נראה לי שאני הולכת להתמכר

קשקשה9

New member
כן הבן שלי אמר לי שאשטון מחליף את שיין

כי הוא רב עם ההפקה או משהו? אבל בתפקיד אחר ,לא במקום

תפסו אותו על סמים והוא ישב בכלא

מתוסבך הבן אדם. אבל אחלה שחקן במיוחד בתפקיד הזה שכתבו במיוחד עבורו. אשטן ישחק אדם שקונה את הבית של צארלי אחרי שהוא מת. ראיתי את הפרק הראשון, לא איייאייאיי הם הלכו על האקסטרים והוא מסתובב עירום חלק מהזמן...(לא רע החלק הזה
)

קשקשה9

New member
לא רע בכלל ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את אשטון ראיתי פעם ראשונה במיטבו ב"אפקט הפרפר" ללא ספק יש שם משהו מאחורי הגוף והפנים היפות אגב הבן שלי די אהב את הפרק הראשון אז אולי תני לזה עוד צ'אנס

למעלה