משתתפת בצערכם כואבת ומחזקת אותכם אני יודעת בדיוק כמה צער וכאב נגרמים בעיקבות אדם קרוב ובמיוחד הורה יודעת מאותו מקום.... גם אני מסיימת שנה רווית כאב על אובדן במישפחה נותר לי רק לחבק אותכם ומי יתן ולא תדעו עוד צער
המחלה הארורה הזו כל כך אכזרית שהיא גורמת לנו לעמוד חסרי אונים אחרי תקופה באמת קשה מבינים שהחיים חזקים מהכל ומעריכים כיפליים את מה שיש לנו את אותו דבר רציתי לאמר על צליל שלנו שמלאה בשמחה ואופטימיות מדהים שאפשר לחוש דרך המחשב את האדם שעומד מאחורי הניק
החלל שהאובדן משאיר בנו לעולם לא יתמלא אבל במקביל יש גם את השמחות והאהבות שלצידנו כמו הילדים משפחה וחברים טובים שממלאים אותנו הכוחות חדשים כל יום זו קלישאה לאמר הזמן מרפא ועושה את שלו אבל טיבן של קלישאות ,שהן נכונות
אני עשיתי החלטה-לקדש את החיים ואת מה שהם מזמנים לקבל באהבה ויש מה לאהוב
אני אנצל את ההזדמנות להביע את תנחומי ../images/Emo201.gif
לא הייתי כאן בצהריים כשהנושא עלה, אבל ראיתי שדנתם אח"כ בכל הנושא של הביטוח הלאומי והעזרה שהמדינה נותנת למבוגרים. אז רק רציתי לומר שאני מכירה את הנושא ממש מקרוב ובדיוק השבוע, סבי עבר את הערכת התפקוד המעליבה הזו שכתבתם עליה. הוא ניסה להיות גיבור ולהוכיח עצמאות, אבל כנראה שלא 'הצליח' לו, וסוף סוף הוא קיבל המלצה לעזרה מסביב לשעון. שתהיה לך שנה טובה וחג שמח עד כמה שניתן
משונה למרות שבוואלה נאמר שהיא ואורן התבודדו לבד במסיבה נשמע מאוד משונה מה שכתבו בוואלה שכל הזוגות התבודדו לבד לא נשמע הגיוני וגם לא מה שנראה מגיא פינס למרות שבקושי הראו משהו. לא יודעת השפת גוף של גב והדברים שהוא אומר מאז שיצא נותנים תחושה ש.... הרבה ביקורת על השמלות של הבנות אורטל מה זה השמלה הזו זה הזמן להראות את עצמך גם ככה לא היה לך יותר מיתי כיסוי תקשורתי גם אורן אם החולצה החומה לא משהו איתן הגיע עם הכפכפים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגבי לירון וייצמן היא איבדה כל אמינות תגידו מישהו יודע כל העניין אם האמינות של גיא פינס ודחיפה של אנשים שהם מעוניינים בהם האם מישהו יודע האם הוא מקבל כסף מאנשים להגיע לאירועים מסויימים שהם רוצים כיסוי תקשורתי על מנת שיהיו בתוכנית שלו? יש אירועים שכולים רוצים להיות אז מובן שלא אבל אירועים אחרים האם הוא מקבל כסף על כך?
אחרי שסירסרה אותה, היא מוצאת דרך מילוט. מעניין כמה אחוזים היא סיכמה שתקבל על קידום הזוג הפאטתי במהלך התוכנית. איזה בדיחה השניים האלה וכל השבט שצרח שם באולפן:כבוד, אהבת אמת....
נראו מאאאד צמודים. דניאל הגיעה יותר מאוחר והנשיקה בינה לבין איתן היתה משהו שקרן רק חולמת לקבל. ואגב, דניאל ואיתן היחידים שהלכו הביתה אח"כ יחד.תמשיכי אלה לתמוך בפאטתית הטרגית שלך