צהרים טובים כולם?

קשקשה9

New member
../images/Emo14.gifצליל ופוסידון יקרים../images/Emo201.gif

משתתפת בצערכם כואבת ומחזקת אותכם אני יודעת בדיוק כמה צער וכאב נגרמים בעיקבות אדם קרוב ובמיוחד הורה יודעת מאותו מקום.... גם אני מסיימת שנה רווית כאב על אובדן במישפחה נותר לי רק לחבק אותכם ומי יתן ולא תדעו עוד צער

easternstar

New member
../images/Emo201.gifקשקש שלנו../images/Emo201.gifכ"כ כואב לשמוע שגם את

עברת תקופה קשה. החיוך והאופטימיות שלך לא הראו לנו כל מה שעברת.
צריך הרבה גבורה להמשיך בחיים עם אופטימיות ותקווה.
משתתף בצערך

קשקשה9

New member
כוכב המיוחד ../images/Emo24.gif

המחלה הארורה הזו כל כך אכזרית שהיא גורמת לנו לעמוד חסרי אונים אחרי תקופה באמת קשה מבינים שהחיים חזקים מהכל ומעריכים כיפליים את מה שיש לנו את אותו דבר רציתי לאמר על צליל שלנו שמלאה בשמחה ואופטימיות מדהים שאפשר לחוש דרך המחשב את האדם שעומד מאחורי הניק

easternstar

New member
קשקש..../images/Emo201.gifאני מכיר..../images/Emo10.gif ראיתי מקרוב

אני חושב שנשארתי פחות אופטימי משתיכן.

קשקשה9

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

החלל שהאובדן משאיר בנו לעולם לא יתמלא אבל במקביל יש גם את השמחות והאהבות שלצידנו כמו הילדים משפחה וחברים טובים שממלאים אותנו הכוחות חדשים כל יום זו קלישאה לאמר הזמן מרפא ועושה את שלו אבל טיבן של קלישאות ,שהן נכונות
אני עשיתי החלטה-לקדש את החיים ואת מה שהם מזמנים לקבל באהבה ויש מה לאהוב

noaxxx

New member
אני אנצל את ההזדמנות להביע את תנחומי ../images/Emo201.gif

לא הייתי כאן בצהריים כשהנושא עלה, אבל ראיתי שדנתם אח"כ בכל הנושא של הביטוח הלאומי והעזרה שהמדינה נותנת למבוגרים. אז רק רציתי לומר שאני מכירה את הנושא ממש מקרוב ובדיוק השבוע, סבי עבר את הערכת התפקוד המעליבה הזו שכתבתם עליה. הוא ניסה להיות גיבור ולהוכיח עצמאות, אבל כנראה שלא 'הצליח' לו, וסוף סוף הוא קיבל המלצה לעזרה מסביב לשעון. שתהיה לך שנה טובה וחג שמח עד כמה שניתן

andy181

New member
ציטוט של לירון ויצמן מגיא פינס: "אני מהמרת

שדניאל ואיתן היחידים שישארו יחד". ואת זה אומרת חברה של קרן :)

goodpink

New member
איבדה כל אמינות. אורטל ואורן לא דיברו

משונה למרות שבוואלה נאמר שהיא ואורן התבודדו לבד במסיבה נשמע מאוד משונה מה שכתבו בוואלה שכל הזוגות התבודדו לבד לא נשמע הגיוני וגם לא מה שנראה מגיא פינס למרות שבקושי הראו משהו. לא יודעת השפת גוף של גב והדברים שהוא אומר מאז שיצא נותנים תחושה ש.... הרבה ביקורת על השמלות של הבנות אורטל מה זה השמלה הזו זה הזמן להראות את עצמך גם ככה לא היה לך יותר מיתי כיסוי תקשורתי גם אורן אם החולצה החומה לא משהו איתן הגיע עם הכפכפים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגבי לירון וייצמן היא איבדה כל אמינות תגידו מישהו יודע כל העניין אם האמינות של גיא פינס ודחיפה של אנשים שהם מעוניינים בהם האם מישהו יודע האם הוא מקבל כסף מאנשים להגיע לאירועים מסויימים שהם רוצים כיסוי תקשורתי על מנת שיהיו בתוכנית שלו? יש אירועים שכולים רוצים להיות אז מובן שלא אבל אירועים אחרים האם הוא מקבל כסף על כך?

איילת.

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח , אהבת אמת עלאק

אחרי שסירסרה אותה, היא מוצאת דרך מילוט. מעניין כמה אחוזים היא סיכמה שתקבל על קידום הזוג הפאטתי במהלך התוכנית. איזה בדיחה השניים האלה וכל השבט שצרח שם באולפן:כבוד, אהבת אמת....

ela501

New member
בינתיים רק קרן וגב באו ביחד אה וגם ליהיא

איתן ודני הגיעו לחוד, ואורן בכלל עוד לא התקשר לאורטל ....

איילת.

New member
דוקא פרסמו תמונות בוואלה ובהם אורל ואורן

נראו מאאאד צמודים. דניאל הגיעה יותר מאוחר והנשיקה בינה לבין איתן היתה משהו שקרן רק חולמת לקבל. ואגב, דניאל ואיתן היחידים שהלכו הביתה אח"כ יחד.תמשיכי אלה לתמוך בפאטתית הטרגית שלך

poseidon111

Active member
היא לא תומכת.נשארו חמש הודעות שהיא חייבת

לפרסם על פי ההסכם,כך נראה לי.

leeee2

New member
איך את יודעת שהם היחידים או בכלל שחזרו הביתה

יחד?

איילת.

New member
הראו את הנשיקה בכתבה

ולירון וייצמן אמרה שהם הזוג היחיד שהלך יחד הביתה וכנראה גם היחיד שישאר יחד..

למעלה