צהרים טובים כולם?

נותנת , נותנת כי התסריט שם בדכ מעולה

מסוג הסדרות שאני צופה וצוחקת בקול רם. מה גם שבעלי ממש לא אוהב וזו אינידקציה מצויינת לכך שזו סידרה מעולה

קשקשה9

New member
מסקנות מתבקשות

את תצפי עם הבן שלי ותצחקו בקול ואני אשב עם בעלך ונשתעמם

../images/Emo6.gif

את יכולה להצטרף אליו לאחד מסרטי סוג ז' בערוץ 4 (סרטי פעולה מעפנים לדעתי, כנראה יש שם סאבטקסט שאני לא מבינה...
).

טוב אז ככה!

ראיתי את הפרק הראשון של עונה 9-שני גברים וחצי.. פרק חמוד.. אבל חסרונו של צ'ארלי מורגש לאללה. ראיתי אתמול גם את שני הפרקים הראשונים של עונה 8 של האנטומיה.. והם היו טובים.. כמו שאנטומיה טובה בד"כ!!

noaxxx

New member
צליל כנסי שניה..

אני אנצל את ההזדמנות להביע את תנחומי
מקווה שהחג יעבור לך בקלות. רציתי לשתף אותך שגם סבתא שלי ז"ל, לא היתה מודעת לזה שהיא חולה, וברגע שהסרטן אובחן, כבר לא היה מה לעשות והיא נפטרה תוך חודשיים. היא נפטרה צעירה יחסית והיינו בזמנו די בהלם מהעניין. אצלי זה היה לפני הרבה שנים ואילו אצלך זה כ"כ טרי שאני חייבת לומר שעושה רושם שאת מתמודדת ממש בגבורה. קבלי
ושיהיה לך חג שמח (עד כמה שניתן) ושנה טובה

תודה :)

אני אספר קצת כי שאלת וכי חשוב שאנשים יהיו מודעים ויבדקו. אבא שלי היה אדם בריא ככל שעין בלתי מקצועית יכלה לראות. אדם מאוד שמח, אחד שהחיים עברו דרכו, אופנועים, קעקועים, מסיבות, שתייה...איש שמח :) בוקר אחד הוא הרגיש כאבי בטן הוא לקח טרמפ אחות במוסד רפואי גדול וסיפר לה על הכאבים היא לקחה אותו איתה למעבדה, שם נעשו בדיקות דם נוספות על אלו שעשו לו בקופת חולים תוך יומיים קיבלנו תשובה מרה. תוך חודש הוא נפטר. שלושה ימים אחרי יום ההולדת שלו 64. סרטן בקיבה. את הסרטן הזה אפשר לאבחן עי ידי בדיקת קולונסקופיה והיא מומלצת בדכ לגברים בגילאי ה 50 אבל, אפשר וצריך לבקש לעשות אותה לכל מי שיש סרטנים פנימיים (לבלב, כבד, קיבה) במשפחה, הדעות חלוקות אבל אם עומדים על זה , הם נותנים אישור לעשות את הבדיקה והיא לגמרי מצילת חיים. אצל אבי הסרטן התגלה בשלב מתקדם, כי זה סוג הסרטן, אין סימנים מקדימים. עצוב לי נורא, אני מוצאת את עצמי מרימה טלפון להתקשר אליו ואז נזכרת שהוא איננו לא מסוגלת למחוק אותו מהסלולרי, הוא הראשון - 'אבא' ובכל פעם רואה אותו שם ונצבט לי הלב. זה המקום היחיד בו הוא עוד תופס מקום בעולם הזה. אני מתגעגעת וכואבת כל הזמן. זה כאב שלא מרפה, כי לא הספקנו להפרד החודש הזה בו היה חולה, היה חודש נוראי, הוא ידע שהוא עומד למות ואנחנו ניסינו לזרוע בו תקוה, אז לא היה זמן לשיחות סיכום וככה הוא הלך לי, עצוב, חולה ומסכן. אני אדם אופטימי מטבעי, גם כשחלה והרופאים אמרו שאין שום סיכוי עשינו דברים מטורפים כמו להביא לו חלב גמלים, תמצמיות של צמחים, מיץ סלק לכח ומיץ כרפס ללא יודעת מה....אבל כלום כמובן לא עזר. אני חושבת שחלק משמחת החיים שלי היא הדרך שלי להמשיך אותו ולא ליפול. הוא היה כזה. יש משברים ויש רגעים שנופלים, אבל בסך הכל, כמו בקלישאה - החיים ממשיכים. היום אני יודעת שהחיים קצרים ומפתיעים, אז עד שיגיע תורנו, מנסה לא לוותר לעצמי. מצטערת על האורך, כנראה שהייתי צריכה לפרוק

easternstar

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifאין לי מילים../images/Emo201.gif

קשה לנחם אחרי סיפור כזה
אני משתתף בצערך ומעריך את ההתמודדות האמיצה שלך
שלא תדעי יותר צער

noaxxx

New member
../images/Emo7.gif ריגשת אותי מאוד...

נקווה שבעקבות דברייך, הצלת לפחות נפש אחת. לגבי הסלולרי.. אל תמחקי עד שתרגישי שהגיע הזמן... כמה שלא יקח... ועוד דבר, הוא תופס מקום בעולם הזה, בליבו של כל מי שהכירו אותו. תחושת החוסר והגעגוע תמיד תהיה, ועם הזמן, מקווה שתוכלי להתמקד בעיקר בזכרונות הנעימים שיש לך ממנו. לגבי שיחת הסיכום שלא היתה, נראה לי שהוא יודע כמה אהבת אותו, ולהיפך, וזה מה שחשוב. תנסי להתמקד בזה
דרך ההתמודדות שלך מרשימה, תמשיכי כך, וגם אם תפלי בדרך, תתרוממי ותמשיכי הלאה. אין לך ברירה אחרת. ואת יכולה לפרוק בכל זמן, אל תרגישי צורך להתנצל

קשקשה9

New member
צליל ../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה הסיפורים שלנו מקבילים אני בהלם כרגע חשוב לי להדגיש*** גילוי מוקדם מציל חיים!!! אנשים תיגשו לעשות קולונוסקופיה זה מאושר במסגרת קופות החולים והרבה יותר קל ממה שחושבים אם עוזר לך לשתף ולפרוק תמיד שמור לך אצלי חיבוק ענק

חני 57

New member
צליל אני משתתפת בצערך

ואני כל כך מזדהה כי רק החודש הסתימה השנה של אמי שנפטרה תוך כמה ימים בגלל דלקת ראות קטלנית ,היא אומנם היתה בת שמונים אך האהבה הטהורה שלה הדאגה השיחות אתה הדאגה לה והמחשבה שהיא הייתה האמא הכי טובה בעולם!!אמי פשוט גידלה 5 ילדים לתפארת לבד מגיל 40 היא הייתה אלמנת צה"ל ולא רצתה להתחתן שוב בגללנו אז תבינו כמה הייתה אהובה על כל מי שהכיר אותה !ובקשר למחלת הסרטן הארורה גיסי בן 40 עם 3 ילדים קטנים חלה בגידול קטלני במוח והמצב קשה ואין מה לעשות.אך הוא כל כך רוצה לחיות שהוא חי כבר מעל שנתיים למרות שהרופאים נתנו שנה בערך אנחנו מקווים שיחזיק מעמד כמה שיותר אך בזמן האחרון הוא סובל כאבים וכל מיני תופעות מההקרנות והסטרואידים!!!

easternstar

New member
חני../images/Emo201.gifעצוב לי לשמוע../images/Emo201.gif

אין מילים לנחם כשהצער כבד. תזכרו את הזמנים הטובים. הרבה בריאות לגיסך. שיעבור הכל בשלום ויבריא.
שולח לך חיבוק

תודה חני

זה באמת לא משנה הגיל, בכל גיל זה כואב כל כך. ציינתי את גילו של אבי כי הוא עדיין היה אדם צעיר, טרם יצא לפנסיה, למעשה בתיאורייה היו לפניו שנים רבות . זו הייתה מכה קשה לכולנו. מאחלת לך שנה קלה יותר וטובה יותר וגם לגיסך, הלוואי ויצליח להתגבר, לפעמים קורים ניסים

goodpink

New member
לא סבלתי את נופר אבל נקווה שהיא לא כמוהה

לגבי האנטומיה של גריי יש שידור חוזר....

למעלה