צהרים.......

רינתי77

Active member
איזה קשר זוגי? איזה? בואי נדייק ולא ניתמם

לעשות סקס עם מישהו, גם עבור גבר וגם עבור אשה, אין פירוש הדבר שנמצאים בזוגיות עם אותו אדם. סקס לא הופך את האנשים לזוג! מה שהיה לו עם דניאל באותה תקופה לא היה קשר מונוגמי. נכון, הוא עשה איתה סקס ונכון, ייתכן וכבר חיבב אותה מאד, אבל, וזה האבל הגדול, לא הכריז עדיין על זה שהיא האחת, בת זוגו הנבחרת. אז אין פה בגידה בערכים כלשהם.

goodpink

New member
הוא לא היה בקשר זוגי מחייב עדיין וזו הייתה

התוכנית ולא חסרים רווקים ששוכבים עם מספר בחורות כל עוד אין להם חברה רישמית. עדיין אנחנו לא יודעים איך הוא הגיע למצב הזה ועדין יש לה ספק אפילו אם זה קטן שהם שכבו לא הראו כלום וקראתי כאן שנאמר שזה היה במקלחת אז אדרבא שאין לנו מושג מה קרה שם ההפקה לא הראתה כלום . ואם כמה שההפקה הזו מכורה וניסתה להשפיע וללחוץ על איתן וניסתה שהוא יפברק דברים כמו שאיתן חשף וכולם חשדו לא התפלא אם הם לא באמת שכבו ורק אמרו שהם שכבו לא הראו אותם במקלחת בכלל כל הרמיזות שלהם היו שהם שכבו במיטה בלילה שקרן מתעלקת כמו תמיד למרות שאחרי השאלות של הבנות המודחות והתגובות בפורום הם ניסו להוציא את איתן רע ולהראות אחרת בגלל שהראו בפרקים קודמים שקרן היא זו שיזמה את זה והתקרבה אליו עלוקה כמו שהיא יודעת להיות. כן הייתי מצפה מבחור אחר עם יושר עצמי גבוהה לא לשכב עם קרן אבל באותו עת הוא לא ידע במי הוא מעוניין יותר והעובדה שעשו סקס זה מה שדחף אותו לכיוון דניאל.

leeee2

New member
אתמול אחרי התוכנית היה ראיון של ההיא מגיא

פינס עם קרן וגב ודניאל ואיתן, מישהו ראה? איפה אפשר לראות את זה? מי שראה יכול להגיד לי מה היה בראיון עם דניאל ואיתן?

goodpink

New member
יש את התוכניות של גיא פינס באינטרנט ולגבי

איתן ודניאל לא היה שום דבר משמעותי הראו אותם אולי דקה לא יותר אמרו שהם חיבקו את גב וקרן העלו אותם שגב וקרן שם ועוד משהו קטן לא משמעותי וזהו. מה שכן ראו שלירון וייצמן מכירה היטב את קרן.

leeee2

New member
תודה! לא אמר משהו על דניאל? (ככה שמעתי) לא

מצאתי את זה באינטרנט

צרצרה1

New member
קח:

צרצרה1

New member
וזה מזכיר לי שאתמול בגמר, כשהוציאו את הפמליה

מהוילה לאולם, ומיד הושיבו אותם -מבלי לראיין אותם בכלל - היה נדמה לי, או שאולי זה היה רק מהירהורי לבי, שיוני ובן היו די בהלם.......

meytula

New member
גב לא מספיק לגמגמם בכל הקשור לקרן

השקרים שלו מציפים אותו

andy181

New member
בדיוק סיימתי עכשיו לצפות בזה..

תמיד יש לי הרגשה שהם מדברים מסביב ולא באמת עונים על דברים... איזה הבדל אבל בשפת גוף שלהם לשפת הגוף של איתן ודניאל. איתן חיבק את דניאל מאחורה, נתן לה נשיקה....וקרן וגב נראים כל כך לא קשורים ביחד, נראה שהם מחכים שיעבור חודש בשביל שיוכלו להכריז ספית שהם נפרדים. אגב שמת לב שהוא לא רצה לדבר על חברה שלו לשעבר..מחשיד :)

meytula

New member
כי אין להם תשובות

זה ברור להם שהם זוג מזוייף,יותר מזה תראי שבשאלה של המנחה על קרן גב לא הפסיק לגמגמם ולא הייתה לו תשובה אחת ראויה לתת.

00rr

New member
עוד 166 דקות אעלה את הצ'אט של דניאל ואיתן

לוקח לזה הרבה זמן לעלות ביוטיוב.מקווה שנהנתם מהסירטונים ששמתי היום

meytula

New member
../images/Emo99.gif

תודה רבה על התמונות לגבי הוידיאו תכף יעלו אותו לVOD את יכולה לחסוך מעצמך המתנה

למעלה