צהרים.......

andy181

New member
כמו כל העונה הזו, מאכזב

בשביל מה ביקשו לכתוב שאלות אם הם שאלו שאלות כאלו בנאליות..

meytula

New member
../images/Emo45.gifלגמרי

15 דקות עם שאלות שחזרו על עצמן מאה פעם,בלי להתייחס לגולשים ששאלו שאלות.

andy181

New member
שאלו את דניאל שוב אם תשמור על קשר עם קרן

היא אמרה "נראה.." נראה לי סיפרו קצת אתמול על טוב לבה של קרן בחודשיים הראשונים :)

meytula

New member
יפרו לה הכל

אבא שלה יודע הכל על כולם וכל הליכלוכים כל הרע של קרן ענר וליהי יגיע לאוזניים של דניאל מהר מכפי שחשבו

thisisme4

New member
וואי אני כל כך מאוכזבת מהתוכנית הזו

שאני צריכה איזה יומיים להרגע. לא סבלתי את גב מההתחלה, ולא את קרן וגב ביחד, לא יכולתי לצפות בבן אדם הזה בטלוויזיה ועכשיו כל הזמן לשמוע על הזכייה שלו בפורום זה ממש מחרפן. חבל חבל חבל. אני מקווה שכולם יאכלו את הכובע בקרוב מאוד, כולל אבא, כשגב יזרוק את קרן ויחזור לחברה שלו, כמו שציינו פה, ושדניאל ואיתן יישארו ביחד. אבל הזמן יעשה את שלו. והאמת תמיד יוצאת לאור כך אומרים לא? האמת תצא לאור כשגב ינפנף את קרן לאלף אלפי עזאזלים.

meytula

New member
זה צפוי לקרות בקרוב

גב רק ממתין שיוכל לגרוף עוד שקלים מהיחסים עם קרן כמו קמפיין וכו ואז הוא יתן לה וואחד בעיטה

צרצרה1

New member
תראו תגובה מספר 100 בשאלות שהושארו לאיתן

ודניאל בצ'ט הקולי בוואלה: את התגובה כתבה אחת בשם: אורבכית, וזו לשון השאלה: פערי ידע ותרבות במשפחתי, משפ' אורבך, הדגש הוא על ידע קלסיקה ותרבות. כיצד תגשרו על פערים תהומיים ועצומים אלו שביניכם??? הלימודים ב''תדמור'' יספיקו??? -----סוף השאלה. כנראה משפחת אורבך ממשיכה לחיות בסרט שאיתן הכי מוצלח שיש..... לכו ספרו להם שלא ידע ולא קלסיקה ולא שום "תרבות" עושים אדם ל-בן אדם....... וה"אינטימיות" שעשה עם קרן בעודו בקשר אהבה עם דניאל - מלמדת זאת בקטן.....

meytula

New member
../images/Emo6.gifומה הקשר אחד לשני?

מי שכתבה את זה כנראה לא ממש יודעת על מה היא מדברת

צרצרה1

New member
גם אני תהיתי מה הקשר.... "אינטימיות" עם קרן

כן מגשרת על פערי התרבות והקלסיקה???? הרי קרן ידעה עוד פחות משידעה דניאל.

רינתי77

Active member
עזבי אותך מאינטימיות! הוא לא עשה שום דבר

שהיה עושה כל גבר אחר במצבו. מה ציפית? שילך לעשות מקלחת קרה או שילך לישון על הספה?

צרצרה1

New member
סליחה, רינתי? כל גבר מז... בחורה גם כשהוא

בקשר זוגי אחר??? ממש לא. זה שהקרן היא שיזמה את זה - והוא עשה איתה מה שעשע - לא מוריד מאחריות ושותפותו למעשה. זה מרגיז יותר דווקא בגלל שהוא כל הזמן מדבר על ערכים כמו נאמנות וחברות וכל הבולשיט.

talibatata

New member
היי צרצרה, אין לי שום טענות לאיתן,

קרן נתנה והוא לקח, מה ציפית שהוא לא יקח, אני לא מכירה הרבה גברים שנותנים להם והם לא לוקחים. צריך לבוא בטענות לקרן ולהתנהגותה.

צרצרה1

New member
טלי, אין אחד סותר את השני. קרן בעיני הנקבה

הכי דוחה שיש. כזו שחושבת שסקס יקנה לה גבר. אבל אני לא מקשרת בין האחריות של זו לאחריותו של זה. ורוב הגברים שאני מכירה לא יורדים לשפל כזה של סקס מזדמן, רק כי הבחורה מנסה... ואת יודעת שלא חסרות בחורות כמו קרן......

thisisme4

New member
נא לא להגזים

סקס מזדמן זה לא שפל! זה דבר שקורה לטוב ולרע אצל 99 אחוז מהצעירים הרווקים כיום. אז לא להתחסד..

thisisme4

New member
זאת המציאות ודיי להתחסד.

זה לא כמו פעם... סקס מזמן לא ביג דיל אצל אף אחד. אז תרגיעי

למעלה