צהרים.......

sendibar0

New member
ובשביל אנשים שאת אפילו לא מכירה

את מוכנה לכנות את אבא שלך לא שפוי? אני בטוחה שאם היית שומעת את קרן אומרת את אותו הדבר, היית מראה עליה באצבע ומוסיפה את זה לרשימה הארוכה נגד גב, שאגב הוכר בצעירותו כמחונן

goodpink

New member
איתן עדין קלולס בנוגע לחברים שלו

נראה שמנסים להימנע משאלות קשות על ההפקה והתנהגות ההפקה דניאל אמרה שהם די ציפו לתוצאה הזו כבר כמה זמן איתן אמר שהוא חושב שהחוויה רק תחזק את החברות עם המפליה שלו ותודה על התמיכה וכו' והוקל לו שהם היו שם באחר והוא יכול היה להגיד מה על ליבו מה שהקל עליו זה כמו סוג של דיון עם איריס דניאל אמרה שהיא לא חושבת שמגיע לגב לקרן אמרה שכן כי היא היתה הדמות המרכזית (כראה עדכנו אותה חחחחחחחחחחח) איתן אמר שגב בחור מקסים וכו' מה זה נגמר כל כך קצר הם הולכים עכשיו לאכול צהריים ביחד

andy181

New member
חח כן כנראה הספיקו להגיד לה אתמול שקרן

הייתה הכוכבת של תוכנית. סה"כ היו חמודים... איתן קצת ביאס שאמר שהוא לא בטוח שהיה עושה את שוב : הלו דניאל יושבת לידך..לא היית נכנס בשביל להכיר אותה? נעלבתי בשבילה.

meytula

New member
בטוח עידכנו אותה אתמול../images/Emo45.gif

ראית מה שאלתי אותם??? כן,מה הוא טמבל שיקח את זה בצורה ספורטיבית יאלה המליון הלך אבל תראה מי יושבת לצידך

andy181

New member
כן, לפעמים נראה לי שהוא לא מעריך אותה מספיק

אולי כשהיא תיסע לכנס הוא יבין מה יש לו בידיים :) שאלת לגבי המשך הלימודים?

meytula

New member
זה מה ששאלתי

שאלה לדניאל האם את מתכוונת ללמוד או שהחלטת לדחות\לבטל את התיכנון? שאלה לאיתן האם בידיעה שתפסיד את המליון היית נכנס לוילה לשלושה חודשים אם הייתה מובטחת לך אהבה? אל תדאגי עכשיו דניאל הולכת להיות מאוד עסוקה בעבודה ומישהו פה הולך להתגעגע..

andy181

New member
אהה באמת קראתי את השאלה הזו כשעיינתי בשאלות

לפני שהתחיל הראיון, לא ידעתי שאת רשמת את זה :) אחלה שאלות. חבל שלא שאלו את איתן את השאלה בדיוק כמו שאת ניסחת אותה, מעניין מה הוא היה עונה... אני שאלתי עם מי מהבנות הם ישמרו על קשר, אבל המראיין לא שאל אותם את זה..

meytula

New member
המראיין לא שאל כלום מהשאלות

לא מבינה בכלל למה ביקשו מהקהל לשאול שאלות כי ההפקה הזאת לא יודעת לבנות שום דבר כמו שצריך,אפילו לא שאלות

meytula

New member
דניאל''לקרן הגיע לזכות ולגב לא''

''קרן הייתה בכל זאת הדמות המרכזית'' זה אומר שעידכנו אותם על ההעריכה המגמתית

meytula

New member
ממש קצר ,15 דקות סך הכל../images/Emo2.gif

צלילוש לא הפסדת הרבה,תהני בלימודים. 1.לא שאלו אותם בכלל שאלות שנשאלו על ידי הקהל 2.הם ניראו קרובים מתמיד 3.נשאלו אם מאוכזבים מהגמר 4.נשאלו לדבי החברים של איתן 5.נשאלו על העתיד,איתן כנראה רוצה להפיק אירועים ודניאל מסרה שעדיין לא יודעת מתי הכנס שלה בלונדון

צופית80

New member
ומה הם ענו???

לאדעת למה, אני ממש מרגישה עצובה בשבילם! הם ממש ממש חמודים!

meytula

New member
ענו ש..

שהם מאוכזבים קצת ושהם ידעו שלא יזכו ולגבי החברים,איתן אמר שהקשר שלהם רק יתחזק ושהם תמיד היו שם לצידו וגם מאוד עודדו אותו להיות עם דניאל אל תהיי עצובה,הם זכו במשהו הרבה יותר גדול מ300 אלף שקל

למעלה