צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

KingTino

New member
צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

בוא ביחד נראה איך הצבא ההומאני שלנו האינושי והמוסרי מטפל בידים פלסטינים, איך הוא מתעלל בנפשות שלא יודעים לפגוע באחרים, אני בתור ציוני דגול ובתור ימיני קצוני נגעלתי לראות את הדברים, כי אני נגד השפלת האחר ובמיוחד שהוא חלש מאיתנו איפה הלכה טיפת האינשיות שלנו, ואיפה נעלמה לה המוסריות כלפי הילדים, למרות שהם בני ה"אוייב" המראות שראיתי הזכירו לי את הצבא של הנאצים שטיפלו בילדים במחנות ריכוז, אןתם מראות אותם השפלות, כי הם היו לא רצויים, כי הם היו מהעם שאנו שונאים . תביטו תראו ותחליטו אם זה כך או לא הצבא ההומאני של מדינת ישראל

respecta1

New member
חח לא יאומן

"למה חשבת לבצע פיגוע כזה?" "כי האנשים לא אוהבים אותי" "זה כי האנשים לא אוהבים אותך או כי חשבת גם על גן עדן?" "גם גם"

THE WIZARD 55

New member
אפשר לדעת מה מצחיק כאן?

מאוד עצוב המקרה הזה.. לראות ילד בן 14 ששטפו לו את המח, וגרמו לו לשים עליו חגרות נפץ, ממש לא מצחיק לראות ילד שקורא לחיילים שהוא רוצה לחיות אלוהים ישמור ממצבים כאלה.. ואין לשכוח, זבל מי ששלח אותו

respecta1

New member
לפחות בזה את הגיונית

ואיך בדיוק זה מתאים לתאוריה שלך "רובים מכוונים לראש מגיל 0 = שנאה"

THE WIZARD 55

New member
בזה רק?

כי אם היית מכוון לי לראש רובה, אז בטח שלא הייתי סובלת אותך.. או שזה גם לא ברור.. מה קשור דבר אחד למישנהו.. תוציא את עצמך מהתמונה כל פעם, ותראה דברים בצורה אובייקטיבית זה שיש שם ניצול של ילדים, ושטיפות מח גם זה ידוע לי, אבל זה לא פוטר את ישראל מהמוסר..לא מכוונים מול ילדים רובים.

respecta1

New member
מה אם עומדים מאחוריהם רוצחים עם רובים?

מאחורי כל ילד וכל אדם שם יש פוטנציאל שמססתר מאחוריו רוצח, עדיף לעשות את הפגם הנפשי הזה, מאשר שאפילו איש אחד נהרג בעקבות זה שלא עשו את זה.

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע כמה ילדים נפגעו מבחינה

פסיכולוגית. והנה התוצאות, ילדים בלי עתיד, עם פצעים שאף פעם לא יתרפאו הם הם אלה שתצטרך להתמודד איתם מחר.. טראומות גורמות למחלות נפש, אימה ופחד גורמת לאנשים להיות מטורפים, אז לא לבכות אם מחר יקומו עוד מחבלים.. נכון זה לא הרג אותם פיזית, אבל זה עוד יכול להרוג אתכם.

respecta1

New member
הם לא נפגעו רק מזה שכיוונו עליהם רובה

הם נפגעו מזה בתוספת של לימודי השנאה בתוספת של מצעדי המונים שקוראים להשמדת ישראל בתוספת שהם רואים איך מהללים את אלה שמתאבדים עם כל זה אני מפתלא שיש ילדים בעזה שהם לא מחבלים.. לכוון עצם לבד על ילד לא תגרום לו טראומה, כל זה ואפילו רבע מזה בהחלט כן..

junior gong

New member
../images/Emo6.gif

" למה חשבת לבצע פיגוע כזה? " " בישביל שיכתבו עלי ב-Y NET " " בישביל שיכתבו עלייך ב-Y NET או בישביל להגיע לגן עדן? " " עזוב גן עדן........Y NET יותר שווה "

KingTino

New member
8

גם נכים הם מסוגלים להשפיל עם נשק שלוף?ודרוך איזה גבריות יש לצבא שלנו

למעלה