צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

mike00

New member
אתה ציוני דגול??../images/Emo6.gif

יש לך את הטעות כתיב הנפוצה ביותר אצלכם הערבים,ולא צחקתי על הנושא בעבר אבל ברגע שאתה מנסה להעביר מסר בצורה שקרית כאילו אין לך שום אינטרס אז אני מרגיש את הצורך להתערב... אינושי
אנושי
ימיני
ימני
ואותם הילדים המסכנים הם לא תמיד כל כך תמימים,המציאות היא מרה... אם היית אומר לנו למה החליטו להוסיף את המחסום דווקא שם,מוסיף עוד כמה פרטים על הארוע אפשר היה להתייחס אל קטע הוידאו הזה בצורה קצת יותר רצינית... בכל אופן נסיון יפה

KingTino

New member
מייק מותק

אנו הישראלים הבאנו את עצמנו למצב הזה תגיד אתה נורמאלי איך אתה חושב שמישהו שיש לו ילדים והורים שהוא רואה אותם נרצחים בלי סוף ומתים מרעב , בגלל מדינה שהיא סוגרת אותם , יאהבו אותך , ויקבלו אותך בפרחים ובקלאווה , אנו הבאנו את עצמנו למצב הזה , ואני לא אומר שאין אשמה על הפלסטינים אני גם אותם מאשים, ואני לא אומר שהם מלאכים ותלית שכולה תכלת , אבל שאני רואה כאללה דברים נגד ילדים, אני מזדעזע אתה מנסה לטייח את האמת , אבל לא תצליח זו עובדה

mike00

New member
כבר היינו בדיון בנושא "הטבח" הזה...

קודם כל וחשוב מכל הצילומים שייכים לטלוויזיה הפלסטינית שבין דיווחי אמת ובינה עומד פער גדול מאוד.. דבר שני,עוד לא הוכח בשום תחקיר שמדובר בפגז ישראלי.....למען האמת עלו חשדות כבדים שמדובר במטען של אחד מארגוני הטרור שיתפוצץ שם.... ולסיום,הדרך שבה השתמשו המחבלים בילדה והציגו את הארוע מעלה חשד רציני ביותר שהכל היה מבויים... אם אני צריך לבחור בין גרסה של ארגוני טרור או הטלוויזיה הפלסטינית שמשתפת עימם פעולה לעומת גרסה של צה"ל אני לא חושב שאני אצטרך זמן בשביל לחשוב.....צה"ל מבחינתי הוא דוגמא למוסר..... ולפני שתעלה לפה עוד קטע של חיילים שעושים מעשים כביכול משפילים או פוגעים אני יכול רק להגיד שאף אחד מחיילי צה"ל לא מעוניין להיות שם או בצבא בכלל....כל אותם צעירים שהתגייסו היו מעדיפים להיות על חוף הים במקסיקו או בג'ונגלים של דרום אמריקה או בכל מקום אחר בעולם... המציאות של המזרח התיכון,ובמיוחד של מדינת ישראל היא לא קלה בשביל אף אחד

THE WIZARD 55

New member
אהלן מייק

במקרה אני מכירה את תינו די הרבה זמן.. והוא אכן ערבי שמגדיר את עצמו כישראלי, אפילו ציוני..! הוא לא התכוון לרגע להתחזות ליהודי ציוני.. זה לא יפה לגחך על שגיאות, בפרט אם נובעות ממהירות או בשל כך שזו שפה שניה או שלישית לעיתים..תנסה להגיב לי עכשיו בערבית:)..

mike00

New member
אני לא ניסיתי לפגוע.....

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ומעולם לא חשבתי לעצמי ללעוג לכותב ההודעה.. ההיפך,אני מכבד חלק מהגולשים פה רק משום שהם טרחו ללמוד את השפה העברית וחלק מהגולשים הערבים פה משתמשים בה הרבה יותר טוב מכמה גולשים יהודים... מההודעה של טינו אפשר להבין שהוא אומר שהוא ציוני,מה שכמובן אומר שהוא גם יהודי... עוד לא יצא לי לראות ערבי שטוען שהוא גם ציוני..... בכל אופן לא היתה לי כוונה רעה..

THE WIZARD 55

New member
אני הבנתי את הטעות..

לא נתקלת בערבי שהוא גם ציוני?..חבל, כי יש הרבה כאלה..:) או לפחות קוראים להם כך....

mike00

New member
מוזר לי לקרוא את זה...

את באמת רוצה לומר שישנם ערבים שרואים עצמם כציונים? זאת אומרת חוגגים ביום העצמאות,שרים את התקווה ולא בוכים את הנכבה?? אם כן אשמח לשמוע עוד....זאת באמת הפתעה לא קטנה...

THE WIZARD 55

New member
אני לא אהרוס לך את ההפתעה..

עוד תגלה לבד מי ביננו ציוני, או לפחות מגדיר את עצמו כישראלי..כמעט כמעט לכל דבר.. ואל תתפלא..יש הרבה ערבים שהיו עוזבים את הארץ אם השלטון היה משתנה כאן.. יש את הערבים שרוצים שיוויון, פחות אפליה מבחינה חברתית ואז היו ששים לשרת שירות לאומי.. יש עוד הרבה הפתעות בדרך.. ואגב.. אם הערבים באים בטענות, זה לא בהכרח כי הם מתעבים את ישראל, אלא בגלל שהם רוצים להרגיש יותר שייכים..

THE WIZARD 55

New member
תשאל אותו, אני לא הדוברת שלו..

ישראל צריכה להיות בית חם לכולם, גם ליהודים וגם לערבים זאת דעתי.

respecta1

New member
זאת לא הכוונה :)

הכוונה אם היא צריך להיות מדינה יהודית שתשמש בית לעם היהודי.?

junior gong

New member
אני מאמין בזה ריספקטה

כן ארץ ישראל שייכת לעם היהודי, אין לי שום בעיה עם זה להפך, טוב לי כאן ואני שמח מאוד שאני כאן, יחד עם זאת יש קצת בעיות מינוריות של התעלמות מהעם הערבי, לא שזה מזיז לי את קצה הריס בעין ימין, אבל ראבק, יש עוד עמים חוץ מהיהודים פה, לפחות אם אתם בשלטון אז תתחשבו בעמים האחרים. באמת אני חושב שמגיע ליהודים מדינה, וקצת מעיק לי שמדינות ערב מסביב רוצים לגרש אותכם מפה, כי בתכלס מגיע לכם מדינה משלכם, אין לי בעיה עם זה, אני מעדיף לגור בין יהודים בארץ ישראל מאשר לגור בין ערבים בירדן.

למעלה