צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

junior gong

New member
יש עוד הרבה כמוני

בעצם, הרוב הם כמוני, רוב ערביי ישראל, חיים פה בכייף ונחמד להם, תשמע במדיה כמו פורום או צ'אט, בקלות הכוונה האמיתית יכולה להישמע כמו גזענות או שינאה, ברגע שכשאתה מדבר פנים מול פנים זה נשמע אחרת, יותר נוח ויותר מאופק ויותר מבין.

KingTino

New member
זה ברור מייק במיוחד שיש שולחן עם בירות

ומסביב יש כמה כוסיות נועזות

respecta1

New member
עובדה שיש "עגייבים" למיניהם שחושבים

" אלא אם משלמים לך כסף על זה..ואין הרבה ערבים שמוכנים לעזוב את הארץ, כמו שלא עזבנו כשהיהודים כבשו את הארץ, לא נעזוב גם אם היטלר יקום לתחיה ויכבוש את הארץ, והאמת הטענות שלי הם לא כי אני רוצה שארגיש שייך ממש לא, לא איכפת לי משייכות למשהו שלא מעניין אותי, אני לא רוצה להיות שייך לחברה ישראלית, אני רוצה את הזכויות שלי ואת הדברים שממני נגנבו או נגזלו וזהו, אני לא רוצה שישלבו אותי בשומקום כמו שאני לא רוצה להיות מעל אפחד או פחות מאפחד, כמו שליהודי ממוצע מגיעים זכויות בארץ הזאת גם אני רוצה זכויות , אני רוצה שיהיה לי אותו סיכוי של היהודי בלי העזרה של היהודי , אלא להנות מאוטונומיה כחברה, אנחנו 20% מהמדינה אז מגיע לנו 20% מהמדינה בכל תחום ובכל משאב ובכל מקום ..זה מה שאני רוצה..אני לא רוצה להיות ערבי שחי בחסד בצל המשטר הציוני האפל.. "

עגייב

New member
הבעיה לא עם העגייבים למינהם

הבעיה היא עם הציונים שחושבים שזאת חוצפה שעם יקבל אוטונומיה ויהיה שווה

respecta1

New member
יש לכם אוטונומיה

כל כפר שלכם חיי באוטונומיה, מנצל כמובן את מה שהמדינה מספקת לו אבל שונא אותה וברגע שמסיים לנצל חוזר שוב לאוטונומיה בכפר אה ואתה גזען ופאשיסט " הציונים שחושבים שזאת חוצפה שעם יקבל אוטונומיה ויהיה שווה".. זה כמו שאני אגיד עכשיו כל הערבים שונאי ישראל בורים ונצלנים מבטיח לך שישאולי 2 אחוז יהודים (מה קרה אתה לא מסוגל להגיד את המילה יהודים? כי אז כל העולם יבין שאתה ומי שחושב כמוך פשוט עוד כמה אנטישמים, מה שאתה מנסה להסתיר תחת המעיל של "התנגדות לציונים") שחושבים שלא מגיע לכם שוויון זכויות כל עוד אתם חלק מהמדינה.

עגייב

New member
לא מותק, דווקא את הדיעות שלי עזרו לי לטפח

יהודים דגולים, והנתונים שלי גם חלקם ראו אור בזכות יהודים ישרים..

respecta1

New member
אה אתה מתכוון לשמאל קיצוני

אז הם אלה שעושים לכם תשטיפת מוח, טוב נו אין פלא, אכולי שנאה עצמית אז גם שאחרים ישנאו אותם מה רע

עגייב

New member
וויז גם את לא יכולה לטעון שאת ציונית

אלא אם משלמים לך כסף על זה..ואין הרבה ערבים שמוכנים לעזוב את הארץ, כמו שלא עזבנו כשהיהודים כבשו את הארץ, לא נעזוב גם אם היטלר יקום לתחיה ויכבוש את הארץ, והאמת הטענות שלי הם לא כי אני רוצה שארגיש שייך ממש לא, לא איכפת לי משייכות למשהו שלא מעניין אותי, אני לא רוצה להיות שייך לחברה ישראלית, אני רוצה את הזכויות שלי ואת הדברים שממני נגנבו או נגזלו וזהו, אני לא רוצה שישלבו אותי בשומקום כמו שאני לא רוצה להיות מעל אפחד או פחות מאפחד, כמו שליהודי ממוצע מגיעים זכויות בארץ הזאת גם אני רוצה זכויות , אני רוצה שיהיה לי אותו סיכוי של היהודי בלי העזרה של היהודי , אלא להנות מאוטונומיה כחברה, אנחנו 20% מהמדינה אז מגיע לנו 20% מהמדינה בכל תחום ובכל משאב ובכל מקום ..זה מה שאני רוצה..אני לא רוצה להיות ערבי שחי בחסד בצל המשטר הציוני האפל..

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלוהים (לא משנה איזה) יעזור לך

עגייב

New member
משועשע אתה הא?

ניסית לשחק פעם מטקות עם ערבי פלסטיני שחי במדינת ישראל?

THE WIZARD 55

New member
זה לא אני אמרתי שאני ציונית, אל תשכח..

אז גם אני רוצה את השיוויון, גם אני רוצה את מה שמגיע לי אבל באמת שהיה משנה לי מי בשלטון כאן. אם היה כאן שלטון ערבי, הייתי בורחת, אתה יודע את זה אלף פעם כבר אמרתי את זה. תראה מה קורה בעזה לדוגמא: יש כאן שרשור על זה אפילו, הכפיה הדתית, החושך.. רצחו כומר על לא עוול בכפו, רק בגלל שלא סגר את הספריה בכנסיה שלו.. אני בעד מדינה חילונית, גם יש לי כאן הרבה נגד הכפיה הדתית אבל זה עדיין לא מגיע לדרגות שיש במדינות ערביות. אני אמשיך לחיות כאן, ולדרוש את מה שמגיע לי אבל אין ספק שעם כל הביקורת, אני כן אוהבת את המדינה.

עגייב

New member
אם תהיה כאן כפייה דתית אז כן יהיו לי הרבה

טענות נגד המדינה, אבל לא אברח ..ולא, אני לא אוהב את המדינה, למרות שמותר לי לשים תמונה של אולמרט ולחרבן עליה...

respecta1

New member
לא יאומן

אתה אומר שאתה לא אוהב את המדינה, ולפי התגובות שלך אתה גם שונא אותה, אז למה אתה כאן? בשביל לעשות דווקא למישהו? "כי ההורים והסבים שלך היו פה אז גם אתה תהיה"? אם אתה כל כך סובל פה, אז לך - תעבור לירדן תחת המדינה הזו ההורים והסבים שלך היו פה

THE WIZARD 55

New member
אם יהיו לך טענות

לא יהיה מי שישמע אותן.. במקרה הטוב, יגלו אותך מכאן..במקרה הרע.....לא חראם?

respecta1

New member
יפה :)

וציונות זאת אומרת ראייה של ישראל כמדינה יהודית ובית לעם היהודי אהבת הארץ פטריוטיות וכו'.. זה לא סותר כלל שיהיה שיוויון לשאר העמים שיהיו פה ובנושא הזה עדיין לא הראתם מקרה שהיה אפליה ממסדית נגדכם, אפליה ציבורת - כן תמיד מודה שיש.. כמו שיש בכפרים שלכם נגדנו.. אבל אפליה של הממסד, אני לא אתם.. אז אני לא יודע אבל אני מסיק מסקנות אחרי שביקשתי מכל ערבי שטען לאפליה שיביא הוכחה או מקרה של אפליה ממסדתית ועדיין לא ענו לי..

עגייב

New member
אין אפליה ממסדית??

ייהוד הגליל...מה אתה קורא לזה? תלמד על המושג ועל ההשלכות שלו והשפעתו על ערבי הגליל ..יש לי מלא דוגמאות אבל אין מקום להלעות את הכל, יש אפליה בכל תקציבי משרדי הממשלה , החל מהחינוכי עד הדתי, אני לא אשגע אותך בנתוני ייצוג הולם , אם לא הממסד מי הפקיע עשרות אלפי דונם מאדמות ערבי הארץ למען יישוב יהודי? וזה מה שקרה בגליל לפני 60 שנה ועדיין קורה , למה בכפר שלי חצי דונם לבניה עולה 180 אלף $ כשקילומטר ממני באדמות שהופקעו מהכפר מוקם יישוב קהילתי יהודי שדונם עם ווילה ושני צימרים להבטחת הכנסה עולה בקושי 120 אלף $ שלא נדבר על המענקים הלא מוצהרים שמגיעים לאותם מתיישבים...למה מתוך 500 בתי ספר שמשרד החינוך החליט שמגיע להם כסף מתוכם רק 5 בתי ספר ערביים? יענו 1% מהתקציב, כשאנחנו בעצם 20% ובפועל זקוקים ליותר מ 50% מתקציב משרד החינוך כדי שנתחיל להיות שווים...למה רק 2.5% מתקציב משרד הדתות מוצא על דתות שיאנן יהודיות , כשיש במדינה הזאת עוד 3 דתות מרכזיות אחרות....

KingTino

New member
עג'יב שתתחיל לאהוב את המדינה

ותכיר בה שהמדינה שאתה בה חי ואתה תכבד אותה , יהיה לך זכות לדרוש , כל עוד אתה כותב בהודעות שאתה מחרבן על תמונת ראש הממשלה שאתה חי בה , אין לך זכות אפילו להתבכיין למה אתה לא מקבל כלום, קודם תכבד את המדינה שלפחות נותנת לך קופ"ח חינם וטיפול רפואי חינם

עגייב

New member
תינו אני לא עליתי למדינה הזאת

כדי שאהיה חייב לה מבחינה רגשית או לאהוב בה משהו..אני ילד הארץ הזאת וככה גם כל משפחתי, אני לא חי כאן מתוך בחירה ואני להבדיל ממך איני ציוני שמאמין בארץ ישראל כארץ העם היהודי וילדותי לא ביליתי בגלות והסבירו לי שאנחנו עם שסובל מאנטישימות אבל הרצל וחבריו גאלו אותנו מהגלות והקימו לנו מדינה לכן תאהב אותה וכשתהיה בן 18 לך לצבא ותילחם בערבים שמנסים לעקור את החלום היהודי מהאדמה...לא.. אני גדלתי על זה שבגלל החלום הציוני סבתא לא פגשה את אחיה עשרות שנים ובני דודים של סבא שהיו מוכתארים ועשירים הם כרגע מגדלים את צאצאיהם במחנות פליטים וחיים 10 בחדר אחד החלום הציוני הוגשם על שרידי בתי העם שלי שממשיך לסבול עד היום..

למעלה