צה"ל הוא צבא הומאני אינושי, ומוסרי אומרים לא?

respecta1

New member
לא צריך להיות גאון בשביל לראות את הסיפור

מאחורי כל אחת ואחת התמונות האלה ב1. האמא צעק לעברו קללות זה קורה הרבה והוא כיוון לשניה על הילד כי הוא זז לשניה כיוון ב2.ילד קילל בטח גם זרק אבנים וכו' וכו' גם זה מראה מאוד נפוץ ב3. זה פשוט דמגוגיה זולה, הבנאדם עצר אותם בטח לבדיקה שיגרתית הילד שניה עשה משו מפתיע או אפילו לא סתם החייל הזיז את הרוב שניה נו באמת.. ב4. פה גם אין שאלה מה קרה הבנות האלה בטח קיללו וצעקו על החייל ב5? נו זה בדיחה.. אתה מראה לנו תמונה של חייל עם נשק ולידו כמה בנות ואנחנו אמורים להתמוגג נכון? כולה השגיח עליהם שניה בזמן שאבא\ אמא שלהם מדברים עם חייל, אני לא אתפלא אם סתם אחת ניגשה עליו אמרה לו תשמור שניה על הילדים בבקשה בתכנון של הצלם והם צילמו
ב6. פה אי אפשר לדעת מה קרה אולי באמת יש הגזמה של השוטרים (ופה זה משטרה) אבל לך תראה מה הם עושים במגרשי כדורגל זה יחסית כלום 7.מה איתו? 8? כיוונו נשק כי זה נוהל מה קשור מה השפלה פה 9.אותו דבר פה 10.כיוון לעבר המון שצעק וקרא בטח משו נו באמת.. 11.עשו בדיקה בטח במקום הזה אז שמו אותם בחדר אחד ובדקו, נו באמת.. 12.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, פשוט מגוכך אתה מראה את הילדים המטומטמים האלה זורקים אבנים על חיילים והחיילים לא עושים כלום ואנחנו אשמים? זה נהיה מין דבר כזה, רואים כמה תמונות של חיילים ליד חיילים ואז כולם מתמוגגים אוי עצוב, אבל אחת אחת התמונות שלך חוץ 6, לא מראות כ-ל-ו-ם.

respecta1

New member
ואיזה ימין קיצוני וציוני

יותר דומה לשמאל קיצוני שעושה תעמולה פלסטינאית =\

THE WIZARD 55

New member
ליבי עם הילדים

לראות נשק מכוון לפנים.. זה לא משנה לי העובדה אם הילדים פלסטינים, ישראלים, כורדים.. לראות תמונה שבה מכוון נשק לילדים קטנים, מבטי הזוועה בעיניים הטראומה, ההלם, ילדים שחיים בסיוט מתמשך.. שאלוהים ישמור על כל הילדים.

ksimeroni

New member
הטראומות שלהם מאיתנו

יבוא לנו בהפוכה אחר כך.... וזה לא משנה עכשיו מי צודק ומי לא. לכל בנאדם יש נפש משלו, ואם הורגים לו אותה או מדכאים אותה מגיל מאוד צעיר לאורך כל כך הרבה שנים, הוא יצא מפלצת. מפלצת שתעשה הכל כדי לנקום.

THE WIZARD 55

New member
על זה תמיד דברתי לילה

לא משנה כמה שנאה היתה שם.. המציאות הארורה הזאת יוצרת מחבלים חדשים מה מבינים ילדים בגיל הזה? הם חוזרים כמו תוכי על דברי ההורים, הצלקות האלה, האימה, הם גדלים על זה. ואני חושבת שאם בישראל היה קורה דבר כזה לילדים, מייד טיפולים פסיכולוגיים והיתה ניתנת לילדים שנפגעו בפעולות טרור, בכדי שיתגברו על הסיוט.. הילדים האלה חיים יום יום את האימה..בלי כל טיפול..

THE WIZARD 55

New member
כי מגיל 0 הם רואים רק דם

כי מגיל 0 מכוונים להם רובים לראש מוצדק או לא מוצדק, לא מוסרי לכוון נשק לילדים לראש אני מאוד מצטערת!

respecta1

New member
הדם לא מלמד אותם שנאה

ההורים שלהם לעומת זה, כן. וגם לא מוסרי לשים ילד כמגן אנושי, עדיף לכוון עליו את הרובה וחוץ משהו פסיגולוגי אצל הילד אף אחד לא יפגע פיזית, מאשר שלא לכוון ואז הילד בצד השני של הרובה, זה שמכוון אותו, יקח סיכון שהוא יפגע פיזית קשה\ ימות

עגייב

New member
ברור שהם יגדלו על שנאה

כמו כל יהודי שגודל על ערכי ציון אין הבדל

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

ערבי ציון? מה זה? לא משנה כמה תנסה לשנות לזה תשם בשביל שזה ישמע רע, זה עדיין ישאר משהו טוב. מלמדים אותם החלט ציונות ואהבת הארץ, מלמדים אותם לאהוב משהו, לא לשנוא משהו אחר.

KingTino

New member
בוא תהיה הגיוני ותגיד

שהמלחמה לא באה מצד אחד אלה משני צדדים אולי?

respecta1

New member
כן אבל יש מי שמתחיל אותה.

אם אנחנו נעצור את הלחימה הם לא יפסיקו לעומת זו אם הם יעצרו את הלחימה אנחנו ישר נפסיק..יותר מזה אם הם רק יצהירו שהם יפסיקו את הלחימה אנחנו נפסיק
אז גם פה.. לא צריך להיות גאון בשביל להבין מי הצד הרע בסיפור הזה, ובסיפור הזה באמת יש צד רע

KingTino

New member
אתה כמו ילד אשכרה

הולך לפי אכלולי ושתו לי חלאס כבר תהיה הגיוני קצת איףף

respecta1

New member
טבחו לי והרגו לי משפט יותר מתאים

מתאים להתחמק, עוד לא היה אחד שהגיב על זה אם אנחנו נעצור את הלחימה הם לא יפסיקו לעומת זו אם הם יעצרו את הלחימה אנחנו ישר נפסיק..יותר מזה אם הם רק יצהירו שהם יפסיקו את הלחימה אנחנו נפסיק אז גם פה.. לא צריך להיות גאון בשביל להבין מי הצד הרע בסיפור הזה, ובסיפור הזה באמת יש צד רע

זאת השורה התחתונה בהחלט.

אבל האיסלם לא יפסיק את הטרור וגם לא יחנך להפסקת הטרור (אני לא כתבתי "שלום" כי אין מילה כזאת באיסלם) האחרון שעשה את זה היה שיעור שילמד את האחרים שינסו.

עגייב

New member
תינו אתה לא יכול להיות ציוני וגם ערבי

אלא אם כן אתה יהודי עיראקי או משהו, להיות ציוני זה להאמין שארץ ישראל יהודיה, והנצרות יש לה הרבה מה לחלוק על זה.ואתה לא ימני קיצוני ולא קקה, אתה סתם ילד מבולבל, או שאתה לא מבין מזה ימני קיצוני או שאני לא יודע מה הסיפור שלך.. דבר שני למוסריות והומניות יש מדדים שונים בכל חברה , ומבחינת צה''ל מחסום שמעקב אלפים והופך את חייהם לסיוט הוא מעשה הומני, הרי מלא הם יכולים לחסוך מעצמם הקמת מחסום ופשוט למחוק את המעוקבים מעל פני האדמה ...

למעלה