ציון זיון

dori78

New member
אוקיי,

את לא חייבת להתייחס, אף אחד לא מכריח אותך.
אם כי, לאור הדעות האחרות שהבעת פה, דווקא מעניין אותי מה היית עונה.

ביצי חופש הן ביצים, שבתהליך הייצור שלהן לא היתה התעללות בתרנגולות.
זה שהאסוציאציה שלך למונח הזה היא הביצים מהסופר עם המדבקה שלא מעידה באמת על כלום, לא קשור למה שאני כתבתי.

memee2

New member
מה שאת מתארת אלו לא ביצי חופש

שיש במכולת. לזה התכוונתי במידה ומישהו יקרא את זה.
בקשר לשאלה שלך. אני לא יכולה למנוע מאנשים לצפות במשהו. אני יכולה רק להזהיר.

avi1283

New member
בעיני זה לא קיים

ומתייחס לפורנו וזנות.
לשלם כסף תמורת זה שמישהו יבצע אקט מיני, זה פסול בכל מקרה, כי לוקחים ממנה חלק מהבחירה בנוגע למיניות.
סתם דוגמאות אם יש לה כאבים/לא בא לה/לקוחות דוחים, אלו דברים שקורים בכל עבודה. אבל להבדיל מעבודות אחרות כאן צריך לבצע אקט מיני כשלא רוצים, ולא לכתוב שורת קוד, או לנקות כשאין חשק.
וזה הבדל ענק.
לא סתם אנו לא נותים לאף בוסים במשרד או באקדמיה לדרוש דרישות מיניות, זה אוטמטית הטרדה מינית. והדרישות האלו לא הן לא לגיטמיות כשהפרנסה של העובד תלויה בזה.
אז גם במקומות אחרים לא צריכים להרשות, כי עצם האקט עצמו לא מוסרי.

GalaxyVoice

New member
אולי די כבר להתחסדות הזאת ?...

בחורה מעל גיל 18 שבחרה מרצונה (כל עוד זה מרצונה) לעסוק בפורנו, זנות או קופאית במכולת אז זאת זכותה המלאה
אם את לא מסכימה זאת זכותך גם כן. את יכול לחשוב שזה ניצול\אונס או מה שלא יהיה.
אבל תרדי מהסוס הגבוה שלך ותביני שיש אנשים שונים בעולם (זה כולל נשים) שגדלו במקומות שונים, בעלי ערכים שונים והשקפות עולם שונות (בקיצר שונים ממך לחלוטין).
זה שאת חושבת שפורנו זה רע לא אומר שכולן חושבות ככה. יש נשים עם כל מני סטיות שנהנות מלהצתלם מקיימות יחסי מין (יש אפילו תת קטגוריה שלמה בפורנו שהיא פורנו חובבים- זוגות או בודדים מצלמים את עצמם לרוב בחינם).

בתעשית הפורנו הן אולי לא נהנות מזה ואת יודעת מה? נגדיל ונגיד שהן שונאות את זה. אבל גם 90 אחוז מכוח העבודה בעולם שונא את העבודות שלהם ונשאר שם בגלל הכסף ....
אני לא יודע כמה שחקניות פורנו אוהבות את זה אבל הן כנראה מעדיפות איזו גמירה בפנים פעם- פעמיים בשבוע תמורת אותה משכורת של עבודה שחורה של 7 משמרות בשבוע של 12 שעות . שלא נדבר שהן מרוויחות לרוב יותר מרופאים או דוקטורים והכל מלעשות אקט שבסה"כ אמור להיות מהנה. שלא נדבר ששחקני פורנו הם לא חבר'ה מכוערים או מגעילים בלשון המעטה.
אסור לך לשפוט אותן ולתייג אותן בגלל שאת לא מסכימה עם העבודה שלהן....
לי אישית, נראה שעדיף להיות שחקנית פורנו ולא עובד במפעל פטרוכימי , מנקה אסבסט, פועל בניין, חיל ועוד ועוד ...
בעוד ששם יש סיכון חיים אמיתי הסיכון לשחקניות פורנו הוא סטיגמות חברתיות שנוצרות בגלל אנשים כמוך

הרבה בנות מתנגדות לפורנו

זה אומר שלא רוצים לשכב איתן? לא רואה קשר..

אצל הרבה נשים מנגנון ההפרדה בין סקס לבין רגשות לא קיים, אצל רוב הגברים הוא כן. להרבה אנשים נשואים היו סטוצים בעבר, ובסטוצים הם לא ראו כנראה יותר מאובייקט מיני.. זה לא הפריע להם להתאהב ולהיות בקשר רציני.

לגבי זה שפורנו גורם לגברים לראות נשים כאובייקט מיני, זה בדיוק הפוך. זה שגברים מחווטים ביולוגית לראות נשים (גם) כאובייקט מיני, זה מה שיוצר את הפורנו. זה קיים עוד מתקופת התנ"ך, ולכן להאשים פורנו בזה זה סתם ניסיון להשתלח על מה שזמין ונפוץ כיום.
בגלל שזה תבוע בביולוגיה, אין ברירה אלא להשלים עם זה כל עוד את סטרייטית, כי זה לא ישתנה..

Berethor

New member

אם כי לדעתי הסיכון בסטוצים הוא גבוה בהרבה מאשר הסיכון בפורנו מבחינת שינוי מיני חשיבתי, בהחלט יש אנשים שבעקבות הדברים האלה יראו את בני המין השני כלא יותר מאובייקט מיני. אבל לא על כולם זה משפיע ככה. בנוסף ברור שהסיכון במעשים הוא רב בהרבה מאשר הסיכון בצפייה בסרטים, זה טיפשי לחשוב שצפייה בפורנו יותר קיצונית מאשר ללכת לזונה או להשתתף בסטוץ. ברור שההפך הוא הנכון, לצפות בפורנו יכול אפילו מישהו חסר ניסיון.

למעלה