ציון זיון

AlanSmith

New member
ניצול נשים זה עבריינות, צפיה בפורנו לדעתי

אינה משקפת רצון בתמיכה בעבריינות, אלא רצון לצפות בסרטים אלה למטרת הנאה.
לפיתרון בניצול ועבריינות יש מספר אופציות, אחת האופציות היא הוצאת הפורנו אל מחוץ לחוק לחלוטין. והפיכת כל מי שצופה בו לעבריין.

חלק מהדעות (או לפחות דעתי) שברגע שקיים ניצול מסוים במקום לחסל תעשיה שלמה, ולהכפיש את כל צרכניה. ניתן למצוא דרכים המגבירים את האכיפה, המגבירים את המודעות לבעיות. אולי אפילו לדאוג למתן אלטרנטיבות לפתרון הבעיה.
העיקרון של כל דבר שיש בו בעיתיות לחסל מהיסוד, ואז הבעיה תיעלם היא עמדה קיצונית. מה גם שלא בטוח שחיסול הפורנו זהו משהו יישים בכלל, ואילו הגברת האכיפה והפיקוח על התעשיה הוא משהו אפשרי, התעשיה מגלגלת מלא מאוד כסף, ואיפה שיש כסף אפשר לתת עונשים חסרי תקדים, וקנסות ענקיים יממנו את האכיפה.

iba90

New member
אין לדיון הזה מקום בפורום!

זה לא הנושא של הפורום ואם זה מפריע לכן כל כך אתן יכולות להתגלגל עם הפמניזם הצדקני והמתחסד שלכן לפורום אחר..ההתחסדות המעוסה שלכן וההתייפיפות נפש הזאת פשוט מעלה קבס.

A 26 cm Schlong

New member

מה זה? מי אתה ומה עשית ל-IBA?

אתה כבר לא מנהל

יכולת והיית צריך להבהיר את העמדות שלך מלכתחילה. אבל עכשיו לדעה שלך אין משקל יותר מלזו של מישהו אחר.

"צדקני", "מתחסד", "התייפייפות" - אמנם עדיף בהרבה מנסיונות להשפלה אישית, אבל עדיין, אתה לא מתייחס לשום נקודה קונקרטית.

iba90

New member
אם הדעה שלי לא נחשבת...

אז למה נפגעת מדעות של אנשים אחרים ועשית כזה ״רעש״? אני מעכשיו אכתוב כל מה שאני חושב ושלא יכולתי לכתוב...תקבלי את זה או לא...זה מעניין אותי בדיוק כמו הפוסט המעפן הזה שבכלל לא קשור לנושא של הפורום ועל זה אי אפשר להתווכח...זה פורום חסרי ניסיון זוגי ומיני...לא פורום טיפול מיני ופסיכולוגי

קרא תגובות שלי לטום גיא

אני לא אחזור שנית על דברים שכתבתי בפירוט.

הדעה שלך נחשבת בדיוק כפי של כל כותב אחר, ולכן אתה לא יכול לקבוע אלו דיונים מתאימים לפורום. זהו תפקידו של מנהל הפורום.

Berethor

New member
יש לי הרגשה שהו "התפטר"

כדי שיוכל להביא בחופשיות יותר את הדעות שלו בין היתר..

dori78

New member
יש לי שאלה קונקרטית

אני יכולה להתנגד להתעללות בתרנגולות ולצרוך רק ביצי חופש, גם אם זה עולה לי יותר.
אם היתה אפשרות לבחור לצרוך רק סרטי פורנו, שהיה מובטח לך שכל המשתתפים בהם עושים זאת מתוך החלטה אישית עצמאית ובוגרת, בלי לחצים, איומי אלימות או השפעה חיצונית אחרת - אז זה היה בסדר בעינייך?

מנומשת27

New member
זו שאלה בעייתית

לא מפני שאני מתנגדת לאפשרות ההיפותטית של צריכת פורנו כזה (אדרבא), אלא מפני שאני לא מאמינה בהיתכנותו במציאות שאין בה פורנו מאולץ וזנות מאולצת. בעיני זה מקרה מובהק של חזון בלהות דיסאוטופי שמגשים את עצמו במעבר מהמדיה למציאות.

אבל לענייננו: אם - אחרי שתעשיית הפורנו ותעשיית הזנות תמוגרנה - עדיין יוותרו אנשים פרטיים שיבקשו, כאינדיבידואלים בוגרים ומודעים, להתפרנס מזנות ומפורנו, אראה זאת כזכותם המלאה.

memee2

New member
דוגמה לא טובה

ביצי חופש זו תעשייה שקרית. זה לא באמת חופש ועדיין מתעללים שם בתרנגולות וקוטמים להן את המקור והן חיות בצפיפות. בלי כלובים אבל בקהל כזה כמו בהופעה, רק כול החיים. עוד הבדל שאין בתעשיית חופש הנשרה, שזו הרעבה של כמה שבועות ומשחקי אור וצל. שמשאירים להן אור דולק כול הזמן שלא ישנו, יכנסו לסטרס ויטילו יותר ביצים.

Nurikabe

New member

למרות שאולי זה הופך את זה לדוגמה טובה. זאת אומרת, זה קצת מתאים לדברים שמנומשת כתבה.

dori78

New member
דוגמה מצויינת

כרגיל, אני מדברת על עקרון ואת חייבת להיות הכי צדיקה בעולם.

אז בואי נגיד שיש כזה דבר, ביצי חופש.
אני גרה במושב, מגדלת 4 תרנגולות חביבות שמסתובבות חופשיות בשטח די גדול בחצר שלי.
אני צורכת רק את הביצים שהן מטילות, גם אם זה אומר שההשקעה שלי בכל ביצה היא הרבה יותר גדולה, כי אני מאכילה אותן על בסיס קבוע ומסתפקת בביצים שהן מטילות בלי הבטחה למספר קבוע. גם אם זה אומר שיש שבועות שאני לא אוכלת בהם ביצים בכלל.

עכשיו את מוכנה להתייחס למה ששאלתי?
גם את התנגדת לפורנו בשרשור ההוא. אם היה פורנו נטול אלימות, כזה שלא מבזה את המשתתפים בו וכל מי שנמצא בו עושה זאת מבחירה מלאה, היית מוכנה לקבל את זה ולתת לאנשים להנות מהצפיה?

Nurikabe

New member
אז הדוגמה שלך היא אולי דוגמה מצוינת.

אבל הדוגמה שלך היא לא ביצי חופש.
ואני לא רוצה להתייחס למה ששאלת ולא בגלל הדוגמה.

למעלה