|ציוץ| של אדם שהוא הולך לגאגא

t r e c o o l

New member
חחח../images/Emo6.gif נכון, אבל אולי עצם התשובה בניסוח?

"לעזור לגדל" הוא ניסוח קצת בייתי, אולי הכוונה את הילד של דריקוש? ניני, הייתי מעדיפה שאדם ילבש מכנסיים פחות צמודים, ולא יוריד לליטל את הסיכויים "לעזור לגדל" את הילד שלו? ממ?

nini18

New member
אוי הניסוח הזה שלו הרג אותי מצחוק

כאילו מה הוא חושב שילד זה כלב חחחחחחחח ותראי אני מעדיפה טבעי שישחרר את ליטל לחופשי נו אני מתה לראות אותו חחחחחחחחחחח
אני מתה לדעת אם הוא יפה חחחח (אני בטוחה שכן אבל בכל זאת אני רוצה לראות חח
) אויי ותפסיקי כבר להזכיר את ההוא שבעברית השם שלו זה משהו שיוצא מהמעיים. חחח

t r e c o o l

New member
איי מיס הים../images/Emo10.gif *סיט*

וחחחחחחחחחחחחח
אדם בהחלט לא מסתיר אותו, אז אני גם חושבת כך

nini18

New member
הוא כן, אני רוצה לראות אותו טבעי

כמו שהוא הגיע לעולם אבל בגודל של עכשיו חחחחחחחחח

מירבי ת

New member
משקפיים מהממות! (רעות שכמוכן..) וחוץ מזה...

א. אין שום דרייק באוטו ב. לא רציתי להגיד על בית המרקחת...ראיתן את הפוסט ההוא שאדם כתב שהסוג המועדף עליו הוא R3 super-thin ? ג. למה שדרייק יקח לו את הנעליים? זה לא מסתדר עם ההופעה של דרייק - מקסימום הייתי שמה אותו על קרוקס...זה הכי מפואר שדרייק היה מגיע אצלי... ד. נחזור לכותרת - המשקפיים מדהימות! אי אפשר להתעלם מהן וללכת איתן מרגיש מגניב לגמרי. ומזל שאתן לא איתי בעסק כי ככה רק לי יש אותן....

t r e c o o l

New member
יש תמונה של דריק עם המגפיים האלו

דריק ואדם חולקים בגדים awwwwwwwwww ובקשר למשקפיים, זה לא כ"כ יפה על אדם חח אולי עליך זה שונה, קנית אותם?
מאיפה? כמה הם עלו...?? אפשר לראות איתם בכלל?

מירבי ת

New member
כמה הן יפות עליו כאן , וסקופ חשוב!!!../images/Emo239.gif

בגלל זה קניתי. אגב - הן זהב ולא צהוב כמו שאמר האתר הזה, ואפשר ועוד איך לראות איתן. הן איטלקיות ועולות הון! אוי ואבוי אם אי אפשר היה לראות... דרייק ואדם - זוכרית אם המיסטר אף הזה? האקס של אדם? אז קודם כל הוא שינה את השם ל-back in touch with adam והוא סיפר שדרייק עשה לאדם את המוות על עטיפת האלבום שלו שאדם אמר לו he just doesnt get it! ושאמא ש ל דרייק לקחה קשה את הפרידה. חוץ מזה שאלו אותו על ההרזיה של אדם והוא אמר שתמיד היו שם כל מיני עניינים עם אכילה. הוא כבר לא כ"כ רוצה לענות. שאלו על קראדם פעם והוא ענה שברור לו שלישון עם קריס באותו חדר drove adam crazy ושהוא אדם ממש ממש סקסי ורגיל לקבל מה שהוא רוצה.... ולדניאל של אדם קוראים danielle stori , ויש לה תמונות איתו מלפני שנים..... זו למשל מסילבסטר 2008 : http://viewmorepics.myspace.com/ind...&friendID=67153947&albumID=0&imageID=21203325 וכאן יש עוד כמה איתה: http://www.network54.com/Forum/4504...Adam+Lambert+Y+Su+Mejor+Amiga+(Danielle+Stori

mayarel

New member
התמונות עם דניאל מקסימות!!!!

לעומת זאת המר- GET A LIFE הזה צריך כבר ללמוד לסתום את הפה. זה ממש לא לעניין לחשוף ככה פרטים אינטימיים על אדם. מה עובר עליו...

nini18

New member
../images/Emo45.gif אבל הוא סתם לדעתי, לא אמיתי.

לא מאמינה שמישהו כזה נמצא קרוב לאדם. אין סיכוי

nini18

New member
נכון הוא היה איתו אבל בעבר הרחוק מאוד

לא עכשיו. לזה התכוונתי. גם אדם יכול לטעות, האמת שבמקרה שלו (אדם) הוא טעה פעמיים גם זה וגם דרייק אבל כל עוד לא תהייה פעם שלישית הכל טוב חחח

InbarKiii

New member
אם זה נכון לגבי דרייק והעיטפה

דרייק יקבל מכותתתתתתתתתת חח הוא אמור היה להיות חבר תומך ולאהוב תהחלטות שלו. אולי בגלל זה הוא כבר לא בתמונה

למעלה