צימחונות\חנונים

Blue Puding

New member
אני בכלליות שונאת בשר

אבל אני אנמית אז מכריחים אותי
אבל אני לוקחת כדורים!! כדורים שליטה!! וגם באסטר..אבל זה כבר משהו שונה לגמרי חוזרת לשמוע doors..

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני צמחונית,

אני בריאה, ואני מאידיאולוגיה :} זה לא שאני לא אוהבת בשר. או שניצל. לעזאזל, אני מתה על עוף. אהבתי לאכול את זה והייתי בולסת תרנגולות בכמויות. אבל עכשיו אני יודעת את האמת. על גידול בעלי החיים, על הסבל הנוראי שהן עוברות, על הרעלים שמזריקים להם, ועל כל הדברים האלה. ארג. אין לי כוח לנסח את ההודעה הזאת. אוף. בשר זה רצח. :X

אהמ.

"לא נמות ולא נמית בשירות ארצות הברית! לא נמית ולא נמות, נעבור לצימחונות!" "בשר זה רצח, הפסיקו את הטבח!" "עוף זה תרנגולת, בקר זה פרה, אל תאכלו אותם, זה כואב נורא!" "נעבור לצמחונות, התגובה לציונות!" מצטערת, הרגשתי צורך עז, שוב דיבור בסיסמאות. לא שיש בזה משהו רע, כמובן.

juggernaut

New member
ואת

רוצה להרוג את היטוסגאיה כי חשבת שהוא רצח את אייזן טאיג'ו אבל זה בכלל לא הוא ועבדו עליך. אה אה אה?!?!?!?!?!!111

J u s t M a y a

New member
אממ.

אני צמחונית מגיל 7 וזה מאידיאולוגיה. אני לא יודעת אם זה משהו שקורה רק לי, אבל כשאני רואה עוף, או המבורגר - אני פשוט רואה את החיה מולי, את המקור ואת הכנפיים, ואת הכל, ולא מסוגלת לאכול, זה נורא - זה אותו דבר כמו שאוכלים אדם, זה פשוט קניבליזם מוכחש, ולמרות שאני דתייה ויש בתורה אפילו ציווי לאכול חיות, אני פשוט לא יכולה. שלא נדבר על דגים - זה פשוט נורא בעיני, במיוחד דגים גדולים עם העיניים והכל, ואני לא מתביישת לאנשים שאני מכירה שהם רוצחים, כי זאת האמת- בגיל 9 בערך, הייתה לידי איזו דודה נורא זקנה, בת 80 בערך, ואכלה דג גדול ומגעיל ואנלא אוהבת את זה
. אז שאלתי אותה אם היא לא מתביישת לרצוח וכולם צעקו עליי ואני פחדתי. כי היא זקנה כזאת וחרדית ונורא מפחידה
וזהו. די, אנלא אוהבת את זה.
אני רוצה צומי, מה.

soulz

New member
לא צמחוני...

אני מניח שכל מה שמחבקי העצים אומרים הוא נכון...אבל איכשהו, זה אף פעם לא הפריע לי להנות מהסטייק שלי... It's no fun to burn in hell's fire but I sure have enjoyed my life

למעלה