צימחונות\חנונים

Deep1

New member
ההגיון הזה לא עובד

כי צמחונות לא גורמת לנזק.

DDN

New member
תתפלא.

תתפלא כמה משהו יהפוך להיות אמת אם מספיק אנשים יאמרו אותו. דודה שלי עושה לאחותי כל מפגש משפחתי את המוות על זה שהיא צמחונית. פעם אחת גם ניסתה להגניב לה בשר, ואחותי היא הבן אדם הכי בריא בבית (צמחונית 20 שנה) אתה יכול להביא כמה טיעונים הגיוניים שאתה רוצה, קשה לך למחוק משהו שאנשים חונכו עליו.

yosi211

New member
במשך שנים חשבתי שצמחונות בריאה יותר

ומגדילה את תוחלת החיים בכ-5 שנים. זו הדעה שלך?

DDN

New member
לא.

הדיעה שלי היא שזה לא נכון לומר שצמחונות זה פחות בריא. אם כבר יותר בריא. אני לא מתווכח על בריאות. שום דבר לא בריא בימינו. אתה תקבל סרטן מההמבורגר אתה תקבל אלצהיימר מהדיאט קולה אתה תקבל זיהומים מהריסוס של הירקות אתה תקבל סרטן מהשמש ואם לא תצא מהבית ותקבל את המזון שלך דרך קשית, אתה תתנוון.

DDN

New member
מסרב להיכנס למלחמת הגדרות.

אני לא מגדיר שום דבר אני בכלל קרניבורי, אבל אני לא אוהב שמפיצים שקרים ובורות לגבי זה שצמחונות זה לא בריא (לא משהו נגדך ספציפית, אני בטראומות ממה שדודה שלי עשתה לאחותי) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1427&msgid=67403772

איפה?מי כתב?עד כמה העיתון מוטה?

נ"ב הכוונה פה היא לא להתקיף, אלא לנסות להבהיר את הפרטים, שמאוד חשובים בדברים כאלה.לדוגמא: אני קורא נאמן של גולד מאז "בוהן הפנדה" יותר מוקדם השבוע המרצה שלנו לביולוגיה הציג את הגישות השונות לאבולוציה בשנות ה80 וה90 של המאה הקודמת, והראה מאיפה נובעות הרבה מהדעות של גולד(שחלקן עדיין נדונות היום), ואת העובדה שהאידיאולוגיה הליברלית שלו השפיעה על תמונת העולם הביולוגית שהוא מצייר במידה מסוימת.

yosi211

New member
שצמחונות גורמת נזק?

מקרים פרטיים של הטענה. כאלו שאני מכיר ושהכרתי.

yosi211

New member
תיאורטית, הנזקים שצמחונות גורמת,

יכולים לגרום לך לחשוב שכל הצמחונים פשוט מעדיפים את החיות על פני עצמם (הגוף שלהם).

DDN

New member
../images/Emo31.gif

טיעון שנובע מבורות. אני אחזק את מה שגליה אמרה למעלה - צמחונות זה דווקא יותר בריא. אחותי צמחונית 20 שנה ולא חסר לה שום דבר מבחינה תזונתית.

yosi211

New member
את הטיעון שלי הרבה יותר קל להוכיח,

כי כל מה שאני צריך זה דוגמא (אחת)
ואיך אתה מגדיר "יותר בריא"?

למעלה