תתפלא כמה משהו יהפוך להיות אמת אם מספיק אנשים יאמרו אותו. דודה שלי עושה לאחותי כל מפגש משפחתי את המוות על זה שהיא צמחונית. פעם אחת גם ניסתה להגניב לה בשר, ואחותי היא הבן אדם הכי בריא בבית (צמחונית 20 שנה) אתה יכול להביא כמה טיעונים הגיוניים שאתה רוצה, קשה לך למחוק משהו שאנשים חונכו עליו.
הדיעה שלי היא שזה לא נכון לומר שצמחונות זה פחות בריא. אם כבר יותר בריא. אני לא מתווכח על בריאות. שום דבר לא בריא בימינו. אתה תקבל סרטן מההמבורגר אתה תקבל אלצהיימר מהדיאט קולה אתה תקבל זיהומים מהריסוס של הירקות אתה תקבל סרטן מהשמש ואם לא תצא מהבית ותקבל את המזון שלך דרך קשית, אתה תתנוון.
אני לא מגדיר שום דבר אני בכלל קרניבורי, אבל אני לא אוהב שמפיצים שקרים ובורות לגבי זה שצמחונות זה לא בריא (לא משהו נגדך ספציפית, אני בטראומות ממה שדודה שלי עשתה לאחותי) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1427&msgid=67403772
נ"ב הכוונה פה היא לא להתקיף, אלא לנסות להבהיר את הפרטים, שמאוד חשובים בדברים כאלה.לדוגמא: אני קורא נאמן של גולד מאז "בוהן הפנדה" יותר מוקדם השבוע המרצה שלנו לביולוגיה הציג את הגישות השונות לאבולוציה בשנות ה80 וה90 של המאה הקודמת, והראה מאיפה נובעות הרבה מהדעות של גולד(שחלקן עדיין נדונות היום), ואת העובדה שהאידיאולוגיה הליברלית שלו השפיעה על תמונת העולם הביולוגית שהוא מצייר במידה מסוימת.