ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות..

bali

New member
מנהל
אז זהו שזה לא לים אלא לגן:

לקחת את ידי בידך ואמרת לי בואי נרד אל הגן... לקחת את ידי בידך ואמרת לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן... ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד (שכחתי מה החצי שורה הבאה) והזמן כאילו עמד.. וכ"ו.
ונכון, בים יש מלאן זפת וגם מדוזות... פיכס.

nani nani

New member
../images/Emo12.gif איך את יודעת?? השיר בפנים..

בירושלים אין ים....
מה נשמע ?
ותני לי ידך בידי אני שלך ואת שלי הי הי גליה בת הרים יפהפיה.....

sjarjar

New member
מן הרקיע הבהיר

עד גגותיה של העיר והשדות הרחבים ומן הלילה מעליו כשהשמים מתחתיו ועל הארץ כוכבים

nani nani

New member
כבר אחרי חצותתתתתת

עוד לא כיבו את הירח. כי לפני כיבוי אורות אורות של כוכבים, נותנים עוד רגע קט לאוהביםםםםםםםםם

sjarjar

New member
ומושך הוא אליו כשהערב יורד

ונושרים מן העץ העלים קבצן מן הרחוב, או הלך בודד או זוג צעירים אוהבים

nani nani

New member
שתישאר צעיר לנצחחחחח

שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצחחחחחחחח

אור כחול כהה זה עוטף אותך ברחמים

צף אתה הוזה מרחף בעולמות גבוהים אתה אולי יודע הכל ורואה את הסודות גלויים אתה וודאי רגוע מאוד זה עוטף אותך ברחמים.

nani nani

New member
כחול ולבןןןןן

זה צבע שלי. כחול ולבן צבעי אדמתי. כחול ולבן כחול ולבן זה צבע שלי כל ימי לעולם. כחול ולבן, כמו שיר, כמו חלום. כחול ולבן תקוה לשלום.

את שירנו כתבנו על פתק כחול

אך איש לא שאל לשם מה ואת שאר שמצאנו בחול כתבנו בדיו אדומה ובים כל השירים שחיפשונו לשווא גילינו אחד בלבן ואותו שמאז נעלם ולא שב אהבנו מאלף גוון

nani nani

New member
איילת במיטה, (במיוחד בשבילך../images/Emo25.gif)

איילת חולה, איילת חולמת על תרנגולת כחולה. תרנגולת כחולה, יפה, נהדרת, בין העצים באה, עוברת.

מי זאת איילת?

דוקטור הבובה חולה תראנ היא בוכה עצובה נאני - רדי קצת למטה תראי כמה תמונות משובבות נפש.

nani nani

New member
שניה לפני גרדום היא כיסתה לי אישון

לא יכולתי אפילו לא יכולתי אפילו להושיט יד לנגב את עיסת הכמעט כנפיים הזו רגע אישי ועדין זה למות מי נכון באמת מול קהל עוין להחנק עם ערמה של תינוקות יתומים מרוחים לי על העין כמו פקיד זה לא מי זו איילת, זה פשוט שיר של אריק אינשטיין שהקדשתי לך

nani nani

New member
ברקיע שמש זורחת

ומעל עפות צפורים. ויבוא היום וכולם ידעו שכולנו בולגרים. ילדים בגן ישחקו עוד מעט הם מבוגרים ויבוא היום גם הם יהיו כמו כולנו, בולגרים

יניבניב

New member
גן המשחקים

מתרוקן בא הערב והתריסים מוגפים בזמן כל האימהות נצמדות אל הילד כי עוד מעט הוא יפליג מכאן הד, שתי נדנדות, ....... וריחות ברושים כששיחקתי פה מעולם לא חלמתי שאהיה פעם בן שלושים סובי סובי קרוסלה איך אבק הופך לסלע כמו בגן העדן נדנדות על עץ הדעת ילד של אתמול מתי הפכתי גדול לא מוגן

nani nani

New member
אתמול בחמש אחרי הצהריים

הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדללללללללללל.

תפילות הילדים שלא בוכים לאף אחד

אלוהים שומר בתיבה מיוחדת ואני עוד שומעת ילדה קטנה לבד וקול של מלאך מגורש מגן עדן בקול של מלאך מגורש מגן עדן מגן עדן...

nani nani

New member
ילדים קטנים, ילדים גדולים,

ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים.

למעלה