ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות..

sjarjar

New member
פנקס הקטן היה רק נער מעלית

כחוש כמו כעך פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך הוד מעלתה היתה בעצם רקדנית יפה מאין כמותה והיא בכלל לא ידעה שבעולם יש פנקס הקטן

יניבניב

New member
לים היא נותנת לי לא

וזה לנו קייץ שלישי כבר לשמש לחול רק לי לא והיא עוד עונה לשם תקוה תתארו לכם ויש לה אנדראו אחד חתול שקנתה בקפריסין כבר שבע פותה גם שוחד אבל הוא לא רגיל הוא קפריסי תתארו לכם אז מה אני צריך את כל הליריות הזאת עם כל הסימליות אשר בינה לבינה כמה זמן יכול נואף פשוט להתחזות אני חוזר לבלומה, לילדים, לשכנה....

sjarjar

New member
עת השתחררתי הרופאים המליצו לי

על ביקור חודשי בנמל התעופה זה באמת עושה לי טוב לראות מטוס ממריא דרך דמעה שקופה אחר כך כבר יותר קל על העין הטרופה

אלף דוקטורים לא יצליחו לאשפז אותי

לא לא אלף דוקטורים לא יצליחו לאשפז אותי הנה שמה הרופא צועד מתקרב אלי עם המזרק לא מגיע לא מגיע לא מגיע

sjarjar

New member
שמעתי צליל חיוג

שלשלתי אסימון חייגתי לז'קלין במספרה סימון "הלו מונשר סימון תקרא לי את ז'קלין הלו, זה לא סימון?" הלך האסימון

יניבניב

New member
ומי שכבד לו עכשיו על הלב

ולא מאמין שיבוא יום והטיפו ההרים עסיס וכל הרמזורים תתמוגגנה אדום צהוב רפורט וגר זאב עם שיפוד וכבש בתנור וכל הנשמה תהלל יה סבבה שיקום

nani nani

New member
כמו הים כמו לבבב הים

לבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף,יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקיםםםםםם והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחב אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכההההההה אל המקום בו אמא מחכהההההה. מעבר הר ויםםםםםם הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחקקקקקקקק...

sjarjar

New member
אחד פילה מופלא, נוסח יוסף הצדיק

(יוסף הצדיק) עם ממולאים חינניים כל המינים מעורבבים עם אפונה ונענע (ונענע) וצ'יפס עובי מחט וגם כן מנה בלתי שפויה (בלתי שפויהיהיה) שווארמה של המאמה בשביל אדון כבוד ראש העיר....

קחי לך תפוחים ותמרים

המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב.

יניבניב

New member
עכשיו פעמוני אזהרה

מצלצלים בראשך אתה רוצה לברוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קילקלת אתה יכול גם לתקן - כן , כן, כןן

nani nani

New member
אם תנגן איתי נחצה את המדבר

אל מאהל של בני דודים, נשוב עם ריח של יסמין פורח, שקוף כצליל פעמונים, ובמפתיע האביב יגיע, נגן, דבר עם אלוהים,

צומפי_2

New member
חולות מדבר.......

הביאו חום אל דרך................. ובמשעול להר סעו עלמה ועלם מלחשים היו הם שיר של אהבה.

למעלה