ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות..

שמש חמה, אור אהבה

רגש וחום ותיקווה יד ענוגה שמחה ותוגה מתמזגים בך אמא. בך השלווה בך אהבה אין לך יום אין לך לילה לך התרופה לך התשובה הכל על כתפך ולא די לך. א'מאמא דיילי, ל'חנינה דיילי, עליכי נח'רנן ונרני א'מאמא דיילי, ל'חנינה דיילי אנתי דיימאן פי אלבי.

nani nani

New member
אמא ודני הלכו ליםםם

פתע פגשו בלויתן. דני קפץ על לשונו תיכף נבלע בתוך בטנו. בבטן פגש נביא זקן, פוליטיקאי וחייט מסכן. "מי אחרון?" שאל אותם, "זה שצוחק" ענו שלושתם. אל השמיים הדג ריחףףףףףףף החברה ודני יושבים בכיף. פתע האירו השלטים: לא לעשן, אנו נוחתיםםםםםםםםםם.

במטוס סילון לארצות הברית

רק עם דיילת וענן שתי דקות לנחות שתי דקות להמריא וביניהן אנחנו כאן.

nani nani

New member
הו פרימדונה תפסיקי לרחף מעל

את לא מדונה את לא דיילת באל על. אתרום ת’גוף שלי למדע אני לא צריך אותו בכלל. אזני אשלח אליך במזוודה מכון פתולוגי חכה לי, הנה אני בא.

מזוודה אחת, בגדים ונעליים

ספר ודפי כתיבה שתי תמונות מתוך אלבום אחת ילדה צוחקת בשניה היא עצובה אני נוסעת בעקבות האהבה נוסעת בעקבות האהבהההההה ואני לוקחת את כל מה שיש לי ונוסעת אל האיש שאוהב אותי שם אולי אמצא את מה שחסר לי שם אולי יכבה כל מה שמתייסר בי.

צומפי_2

New member
אהווה אהווה הג'ופן,

וטילילילילי לה ג'ופן. ואהווה. ואהווה, אהווה, אהווה, ולילילילה אווה כה אמר הנציג התימני בחידון התנ"ך. (שמענו אותך, שמענו)

מוצרלה

New member
יניב, אפשר הסבר למה שכתבת?../images/Emo12.gif

הזכרת בית שמש, זה קצת מפחיד

nani nani

New member
העץ הוא גבוה, העץ הוא ירוקקקקקקקק

יפה הציפור, היא תעוף לה רחוקקקקקקקקקקק, אם תעוף הציפור, מה אכפת לו לעץ, מה אכפת לציפור שהעץ הוא ירוקקקקקקקק. שיר מדהים ומוקדש לאמא הכי טובה בעולם

ראיתי ציפור רבת יופי

הציפור ראתה אותי ציפור רבת יופי כזו לא אראה עוד עד יום מותי. עבר בי אז רטט של שמש אמרתי מילים של שלום מילים שאמרתי אמש לא אומר עוד היום.

nani nani

New member
קן לציפורררר

בין העצים, ובקן נח לו אפרוח צעיר... לה לה לה (לא זוכרת) הס פן תעיר ישן לו אפרוח אפרוח זעיר.....

nani nani

New member
ברבאבא, ברבאבא

אין כמוך בעולם ברבאבא, ברבאבא אוהבים אותך כולם יום אחד הוא טייל בחצר ופתאום היא הופיעה מולו ברבאמא יפה, ברבאמא שחורה מתאימה בדיוק בשבילו אז השניים עשו חתונה והלכו לחופה יד ביד ואלפי ציפורים שהיו בגינה כך זימרו לכבודם פה אחד

צומפי_2

New member
זום זום זום.......

עולנה הזמר מכוורת הדבורים, מן הבוקר עד הערב כאן עובדים וגם שרים, כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה....... דובשנית. נספר לכם עליה נספר גם על כולם, ועל בזיק ויויו גם.

nani nani

New member
העולם הוא כדור, זה ברור, זה ברור,

אבל מה לא יודעים, מה שיש בו בפנים. לשם כך, לשם כך, לשם כך, לשם כך, את הריצ'רץ' נפתח. את הריץ' את הרץ' את הריצ'רץ' נפתח, ונראה עולמות משונים. מה בריץ' מה ברץ'? נסתכל ניווכח, מה שיש, מה שיש בו בפנים. מה בריץ' מה ברץ'? נסתכל ניווכח, מה שיש, מה שיש בו בפנים!

sjarjar

New member
ומידי ערב

כשהם הולכים אל הירקון אנו בלי הרף כאן מציצים מן הבאלקון ובחירוק שיניים מתבוננים בשנים אך כמו תמיד איזה קיר או איזה עץ מסתיר (שמסתיר, שמסתיר, שמסתיר, שמסתיר) מה הוא עושה לה מה הוא עושה? עם מן פרצוף תמים כמו שה מילא אם היה באמת כזה אז טוב אלא שהאמת היא שזה בכלל לא כך, וחוץ מזה מה שמרגיז פה עוד זה שבעצם ברור מאד מה הוא עושה לה מה הוא עושה

sjarjar

New member
קוראים לי קשקשתא

קשקשתא זה שמי כמעט ושחכתי: שלום! אני שר ורוקד לי כמעט בעצמי בתוכנית: מה פתאום

nani nani

New member
בוא נילס, בוא נעוף

בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף

אורקה

New member
אילו ציפורים

אשר עפות מעל הים אילו ציפורים היו דוברות כבני אדם אלו סיפורים היו ודאי לציפורים על הארצות אשר מעבר להרים.

למעלה