צירים כל 8 דקות

חן123

New member
וואו! איזה התרגשות!

מתה מהתרגשות עבורכם! מקווה שהכל הולך בקלות וכמו שקיוויתם והתכוננתם והעיקר, שיעבור בשלום מחזיקה אצבעות ומחכה לעידכונים חן

דבורי

New member
בהצלחה!

אצלי עברו פחות מ-12 שעות מיציאת הפקק הרירי עד ליציאת התינוק. אז עוד מעט...

טילי2

New member
ליאור, ישועתי טוען כי הכל בגלל הסקס

הפרוע בשבת ולא מילוי מצוות השבת של שינה בשבת תענוג

עדכטנים מעבר,למי שדואג

הפוטוגניות של חנה הושלמה אין שער מיותר רק ורידים שיבחנו את איכות סרט הצילום (דיגיטלי אמנם אבל נשמע כזה פתגמי) וכן אי אפשר לפספס בין השורות את המתח מזל שמשרשרים...

עכשיו אתם כבר בטח בחדר לידה../images/Emo24.gif

יוווו, איזו התרגשות!!!!!! מאחלת שתהיה לידה קצרה, מהירה וקלה ואם תהיה ארוכה אז לפחות לא כואבת או עם משככים ושהמיילדת (ליאת?) תטפל בכם יפה גם בחנה, אך גם בך ליאור (תתרווח על הכורסא....) ואולי אפילו בלי חתך!!!!! מחכה לעידכונים ולתמונה ראשונית של שיר!!!!
ושוב המון חיבוקים ובהצלחה!!!!!!

יוצאים כרגע למוניטור שנקבע לנו מראש

אם תהיה פתיחה או צירים מספיקים נמשיך לתל השומר אם לא אז נחזור הביתה יום ארוך מצפה לנו לא לדאוג יעבור ליאור

osnatyD

New member
לליאור וחנה../images/Emo24.gif

איזה יופי. איזו התרגשות. שיהיה לכם בהצלחה. שלשיר יהיה אף של ליאור ושער של חנה. בהצלחה שוב אסנת

yaelhul

New member
רק עכשיו ראינו... אתם כבר אחרי ??../images/Emo42.gif

יו, איזו התרגשות אחזה בנו למקרא העדכונים בשידור חי. זה אחרי שכל הבוקר אנחנו בדיונים על הנקת תאומים ועל מה יהיה מיד אחרי הלידה, והנה, אצלכם זה קורה כנראה ממש עכשיו. כיף לקרוא אתכם, את הביחד שבו אתם עוברים כל שלב של הלידה המתקרבת, ואת המתח הציפיה והאושר שבין השורות. נשיקות וחיבוקים מעבר לים למקרה שהכל כבר מאחוריכם, ולמקרה שלא - שיהיה קל ונפלא. יעל, האיש והכלב.

noh1

New member
וואו ליאור וחנה... זה הגיע...

קשה להאמין... איזה התרגשות... בסוף זה באמת קורה??? אחרי כל הדרך הזאת... אני מתפללת שהלידה תהייה קלה וכולכם תעברו אותה בריאים ושלמים בעזרת השם. וואו ליאור וחנה - אבא ואמא... בהצלחה. אוהבת ומאחלת רק טוב. וכמובן חג פורים שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מובן המילה!!!!!

קדימה חבר´ה לדחוף!!!../images/Emo46.gif

רק יכולה לאחל לידה קלה מהירה ולא כואבת כמו שאמרו חברותי. והעיקר - שתעבור בשלום

מכוונים לערוץ - אבל יש שלג!!!../images/Emo4.gif

מה קורה שם איתכם , אנשים? יש ח´יר או ששיר נרגעה? תזרקו איזו עצם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק טוב שיהיה ולידה קלה. אמן ואמן.

ב-13:00 דיברתי עם ליאור

הקול רועד הוא אמר לי שהם הגיעו לתל השומר אחרי שאמרו להם במוניטור שאם הם לא רוצים ללדת בחדרה אז שיצאו לדרך ...... בהצלחה לכם חברים סוף סוף הגיע היום

חקלאית

New member
מחזיקה אצבעות...

כמו שהחזקתם לי....מהפורום הקודם.....גם שלי של בעלי,הילדה הגדולה שלנו וכלב הלברדור שישן שנת ישרים. שהכל יעבור בשלום ובבריאות חקלאית

עדכונים מחדר לידה (ליאור מכתיב)

חנה עושה גלים בג´קוזי 2 אינטש ( 5 ס"מ). לקחנו זרוז קל והפסקנו. מכאן זה פרשנות שלי (שלומי) המצב נשמע רוח מרומם הלידה מתקדמת לאט אבל צופים פריצה קדימה אז אני מבקש מכולם לעודד

nimsg

New member
עוד 5 ס"מ בהצלחה (ולא בקצב ../images/Emo60.gif../images/Emo3.gif

למעלה