צירים כל 8 דקות

מזל טוב מזל טוב!!!!קולולולולו!!!!!!

"בלוריתה השחורה"?....הא הא הא , הצחיק אותי הקטע...
נו שוין , זה בטח ישתנה. אבל - איזה יופי , איזה כיף! אמרתי לחנה שבוודאות היא תלד לפני התאריך המשוער , והנה - בדיוק 3 שבועות אחרי שילדתי בעצמי היא ילדה. אני מתרגשת משו אש ומחכה לשמוע מההורים המאושרים. ים של נשיקות , כולנו עם שיר בלב - ואתם עם שיר בידיים. משפחת איתן (רפי , ענת , ליבי ויפתח הקטן).

nuv

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif איזה יופי כל כך קרוב

לפורים. את השאר נאחל באופן אישי מתרגשים מאד נוב, פו וצ´ון צ´ון הקטן

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אלפי ברכות לשיר ולבלוריתה השחורה שתדעו רק אושר אהבה ובריאות

yaelhul

New member
מזל טוב חברים ! עשיתם את זה !!!

ואני מתמוגגת מאושר כמו איזו דודה מדרגה ראשונה. מימי ראשית הטיפולים שלנו, כשהתנדבתם להסביר לי דברים בטלפון ומהצד השני שמעתי קולות מרגיעים שקולים ואמפטיים שהקלו על המצוקה של ההתחלה, לאורך הפגישות המזדמנות במסדרונות בילינסון כשאתם לפני שאיבות/החזרות ואנחנו באולטרסאונדים או לפני הזרעות, דרך צ´יטוטים של שעצת לילה מאוחרת עם ליאור על המצב, על ההתקדמות שלכם ושלנו ועל בכלל, ועד עכשיו - כשתמצית האושר ומושא שאיפותיכם נמצאת ממש בין ידיכם. אז מזל טוב גדול חברים, ומעכשיו מאחלת לכם לא ליפול בשום סטטיסטיקה בחיים (פרט לאלה החיוביות). מותר שמרגע מסויים הכל יהיה טוב וקל לא??? שולחת לכם חיבוקים מכל המשפחה וגם:
ליתר בטחון
יעל

שושי @:-)

New member
../images/Emo49.gif

שיר הלוואי ותגדלי לזמנים של שלום, ורק שמחה ומאחלת לך ולהורים המאושרים עד אין קץ שיזכו לעוד הרבה רגעים כאלו בעתיד מזל טוב שושי ולוי

כבר אמא

New member
יווווווו המון ../images/Emo49.gif לשיר ליום

ההולדת, לאבא ואמא החדשים - ליאור וחנה שתדעו המון אושר ושמחה מחכה לראות תמונות ולשמוע חוויות

ש-י-ר ה-ש-י-ר-י-ם../images/Emo140.gif

חנה וליאור היקרים - המון, המון, המון מזלטובים ונשיקות וחיבוקים ובעיקר אושר גדול.

מזלטוב מזלטוב../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

הרבה נחת אושר בריאות כל שניה מעכשיו שווה את הכל! תתאוששו ותתחילו להנות.

יובל@

New member
לחנה וליאור המקסימים מזל טוב../images/Emo151.gif

הרבה ברכות ואיחולים להולדתה של שיר!!!

המון ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif וגם ../images/Emo79.gif לשיר:

איך שיר נולד(ה)/יונתן גפן איך שיר נולד, כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים אח"כ מתגלגל החוצה איך שיר נולד כמו תינוק(ת) בהתחלה זה כואב אחרי זה יוצא החוצה וכולם שמחים ופתאום הוא הולך לבד, איך שיר נולד, כמו תינוק..... המון המון המון מזל טוב, משנכנסה שיר מרבין בשמחה וגם שמחה רבה, שמחה רבה אביב הגיע שיר נולדה
מחכה בכיליון עיניים לראות תמונה ראשונית של שיר ולשמוע את סיפור הלידה, בינתיים תבלו בבייבי אפרופו!!!!!!

עידית ד

New member
איזה יום שמח לי היום... איזה יום ../images/Emo79.gif

אני יושבת לי מול המסך ומתרגשת עד דמעות והאב המאושר מתקשר!!!!!!! מהבוקר אני עם צירי היזדהות והתרגשות שלא ידעתי שקיימים בי. הרבה מזל טוב להורים המאושרים על המתנה הקסומה שקיבלו היום הרבה מזל טוב לילדה שיר על ההורים הקסומים שקיבלה היום אוייייי כמה שאני מתרגשת מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב
עידית, עודד, חזי
וג´ולי

יפעתי&

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo49.gif

איזה יופיייייייי דשיהיה בשעה טובה ומוצלחת

ligo

New member
איזה כיף!!!

רק עכשיו קראתי את הדרמה שהיתה כאן כמעט בשידור חי. וואוו! אתם הורים! קשה להאמין, הא? שתהנו מכל רגע עם שיר ושתחזרו במהרה הביתה בריאים ושלמים. מתה מסקרנות לשמוע איך היה...
מזל טוב

כולי רועדת מהתרגשות ומוכנה להודות

שגם זולגות לי דמעות של אושר. חנה וליאור-זכיתם במתנה מופלאה לחג הפורים. אין אושר גדול יותר מזה!, במיוחד לאחר כל מה שעברתם כדי להגיע עד הלום. אין ספק שזו ההתחלה של השנים הטובות. נגמרו השנים הרעות. לשיר היקרה מכל - היום באת לעולם. לא הכל טוב פה. יש מלחמות, יש פיגועים ונשפך המון דם של חפים מפשע. חלק מהעולם את תאהבי וחלק לא, אין ספק. אבל דבר אחד בטוח - את הורייך את פשוט תעריצי! זכית בהורים נפלאים ואוהבים שכל חייהם חיכו רק לך (ולאלה שיבואו אחרייך כמובן). תהני מהם! מאיתנו עם המון אהבה משי, הנרי וגיא

../images/Emo49.gif חנה וליאור יקרים

הנה מתחילים החיים החדשים היום. הרבה אושר-אושר-אושר לכם ולשיר. כמה חידות לכבוד יומולדת שיר: האם ליאור ימשיך לדפוק כרטיס בצ´ט בלילות? האם חנה תמשיך לישון טוב וליאור ישאר ער? באיזה גיל שיר כבר תשלוט על האינטרנט? ומתי שיר תדע להקליד את סיפור הלידה של אחיותיה? נשיקות ואהבה

למעלה