צירים כל 8 דקות

haimcn

New member
מאחר והתחייבו בשמי (ללא ידיעתי...)

אז!
זה עתה שוחחתי עם ליאור! בשעה 18:40 פרצה שיר לאויר העולם ובלוריתה השחורה מתנפנפת. משקלה, בלי עין הרע, הוא 3.455 אבל זה רק זמני... לאם, לבת ואף לאב שלום! וההמשך כבר יבוא באחריות ההורים!! חיים

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אחד לחנה, אחד לליאור ואחד לשיר-שיש לה יום הולדת
מחכה לעדכונים-כשתתאוששו.

אולה *

New member
שירה!!!! כל הכבוד! ../images/Emo6.gif

ליאור וחנה יקרים! המון מזל טוב, המון בריאות ואושר. אולה ופיטר

DDNL37

New member
לליאור חנה ושיר-מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

מאחלת לכם את כל האושר והשמחה-מרגישה כאילו נולדה תינוקת למכרים קרובים.

nimsg

New member
הרבה מזל טוב איזה יופי

יופי יופי הורי מזל טוב מזל טוב שמחה רבה חג פורים ואושר ואושר
שיר לשיש לשיר ...

אוף... סוף סוף../images/Emo48.gif

מאתמול בלילה בכסיסת ציפורניים עכשיו אפשר לנוח......כשהמלכה
החליטה לצאת ליאור וחנה איחולים בהמשך- רק רציתי לאמר שאני כ"כ מאושרת בשבילכם. טליה

חן123

New member
../images/Emo49.gif לשיר, לחנה ולליאור ../images/Emo65.gif |ב

כל כך שמחה לקרוא את ההודעה.
כל הכבוד על המשקל , 10 ימים לפני התל"מ! כל כך מחכים לשמוע חויות, ואת הסיפור לידה וכל הפרטים! שרק תהיו מאושרים אנשים יקרים! אני בטוחה שמהר מהר יהיו כאן הרבה תגובות מכל אלה שמכירים ועברו איתכם את המסלול הארוך והמתיש הזה. זוכרת עדיין את ההודעה של ליאור בפוריות על הבטא! כולי התרגשות בשבילכם!
לשיר, ולהורים הגאים חן

vegas10

New member
חנה וליאור מזל טוב ../images/Emo57.gif

מחכים לעידכון ופירוט. קצת מאכזב שהפסקתם את התיאור בשידור חי... אבל נמתין בסבלנות. שיהיה לכם אושר גדול והורות חסרת דאגות (ככל שניתן). דעו שנתתם המון כוחות משהותכם בפורום פוריות לאורך כל הדרך. מקווה שתמצאו זמן גם עם שיר ברקע...

רומי^^

New member
מזל טווווווווווב לשיר ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אוווווווופ - קראתי כמו בסיפור מתח מההתחלה.... מזל טוב להורים הכל כך עייפים וכל כך מאושרים. מאחלת המווווווון אהבה וכייף עם שיר הקטנה, שכבר מהיותה בבטן הפכה פה אצלנו לגיבורת תרבות
חוצמזה - אני מהמרת שהשיער השחור יהפוך לבלונדיני תוך כמה חודשים. מי איתי???
המון חיבוקים לכם - חנה, ליאור ושיר ולמשפחה המורחבת והמעדכנת.... רומי^^

אושרתת

New member
קלולולו לו לו לו לו לו לו ../images/Emo65.gif

איזה יופי לצפות בערך,,,בשידור חי
המון המון המון אושר בדרככם החדשה שתהיו משפחה למופת,,,,בטח תהיו נשיקות חמות לחנה ליאור ושיר הקטנה שיער שחור? לא בלונדינית???
מתנה הכי יפה לחג פורים

נועם@בת

New member
קולולולולולולולולולולולולו ../images/Emo95.gif

כל הדרמה הזאת התחוללה לי כאן מתחת לאף ואני בכלל לא שמתי לב
חנה וליאור, מזל טוב להולדת שיר. הרבה בריאות, אהבה ושינה בריאה
כל האיחולים שבעולם
נועם

מזל-טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

מתה כבר לשמוע עוד פרטים....... על פניו נשמע שהלך יופי ושכולם בריאים, שלמים ומאושרים
אז תתאוששו ותהנו מאוד מאוד. מאחלת לכם אושר ובריאות ודקות, שעות, ימים, חודשים ושנים של הנאות כמשפחה
(חנה וליאור אתם אבא ואמא של שיר אתם קולטים את זה
). האמת, מרגש ביותר. בלידות הרצופות שלכם ושל עינת ורונן נותנות תחושה של סגירת מעגל מסויים שנשמח לציין אותו בדרך מיוחדת
מחכה לשמוע חוויות,
ות שירלי.

Navva

New member
מאתמול גם אני חושבת על סגירת המעגל

כולל את חזרתך, שירלי, להשתתפות פעילה. אבל עדיין חושבת/דואגת לאילו שעדיין דרכם ארוכה.

בנוגע לסגירת מעגל...

למה יש לי תחושה שבמפגש בשנה שעברה אצל משי "הדבקתי" אתכן... כמעט כולם נכנסו להריון אחריי הייתי היחידה בהריון טרי מאד ועכשיו כמעט כולם עם תינוקות (וגם למי שעוד אין אז יהיה בקרוב) מירה

שירו-שי-ר-שיר-שיר, גילו-גיל-גיל-גיל

נירו-ניר-ניר-ניר.... נכון שלא שבועות, אלא חג נהדר כמו פורים, אבל המון
ים לתוספת החדשה שפרצה למשפחת סאקומסקי. חנה וליאור - מאחלים לכם את כל הבריאות והאושר שבעולם. בתכם הקטנה נולדה לזוג הורים מופלאים ומיוחדים. שולחים לכם
ים ו -
ות, אוהבים, שגיא
, האבא שלו
והאמא שלו

שיר יקרה עד מאוד

תמסרי לאבאמא שזוהרה מאוד אוהבת אותם ומאחלת להם המון המון אושר איתך והרבה כייף ואהבה בגידולך ובגידול אחיותייך שיבואו המון נשיקות וירטואליות, עד לאמיתיות זוהרה והאיש

רותם ש

New member
המון מזל טוב !!

מניחה שגם אצלכם הבלורית השחורה תהפוך בלונדה עם הזמן. מקווה שהכל עבר לפי התכנון ושבעוד שעות ספורות תזכו להגיע לשערי המלונית הנכספים. ואל תוותרו להם בתינוקיה הכללית - שיר היא שלכם. הרבה הצלחה בהנקה ובהתאוששות, רותם

Navva

New member
ליאור חנה ושיר - המשפחה ../images/Emo49.gif

שירו שיר שירו שיר
מזל טוב לזוג הכי פעיל בפורומים בגילגוליהם, עם הצטרפות שיר והפיכתכם למישפחה. המון אושר, גידול קל ובעיקר חלומות פז.
מאיתנו: נאוה, שי ומתן.

למעלה