צמרמוררררררת סיפור מדהים

pain is MY love

New member
יודע למה זה...?

כי בחברה החרדית יודעים טוב מאוד להשאיר דברים בשושו.. אבל לא זה נושא הויכוח אז בוא נשאיר את זה ככה..

לא משאירים כלום

יש בכל חברה טוב רע וכמו שאצל חילוניים היחיד לא אומר על הכלל כך גם אצל הדתיים אבל את יודעת איפה לדעתי ההבדל הקטן אם בבתי ספר דתיים העונש לילדיםהוא לכתוב את אגרת הרמב"ן חמישים פעם שזהו מאמר שמלמד אותך לשלוט על הכעס ומוסר בבית ספר חילוני יש עונשים מטומטמים כמו תעמוד בפינה או השעייה שזה בעצם פרס לתלמיד

L y c a n

New member
תיקונים

בקשר לבחירת הרב: אין דתיים וחילונים, כולם יהודים - אתה אמרת
בקשר לאוזניות: תקרא שוב, רשמתי, שנרדמתי כל הנסיעה.. וכשירדתי מהאוטובוס, אמרתי לנהג מה דעתי על זה. ו.. הממ אתה מוזמן לעבור לרמאללה למשל, שם אין תועבה.

אין לי שום דבר נגד חילוניים

אבל זה לא הגיוני שרב ראשי לישראל יבחר חילוני וזה הקטע אתה אומר אפשר לעבור לרמאללה אז אני הראיתי לך שהכפייה החילונית יותר גדולה

Cobe Anan

New member
כמי שמתעב פורנוגרפיה,

אני יכול לומר שהרבה יותר קל להתחמק ממראות לא הולמים (להביט לכיוון השני, למשל...?), מאשר להתאפק עד צאת השבת כדי למצוא בית מרקחת.

אז מה שאני מבין מהסיפור הזה

שאלוהים הוא פוליטיקאי קטנוני שעושה טובות למקורביו ו/או לאלה שקוראים כמה שיותר פעמים בשמו (אולי אפילו שולחים לו סמסים).

אלוהים הוא הבלוף הכי גדול של עצמו

אבל עם יחסי הציבור הטובים ביותר משהו טוב קורה
זה בגלל אלוהים משהו רע קורה
נסתרות דרכי האל והוא לא עושה טובות *למקורביו*, אלא שפשוט נוח להם לראות את זה ככה...

אתה טועה

משהו טוב קורה זה בגלל אלוהים משהו רע קורה זה בגלל אלוהים (לפעמים הסיבה ידועה ולפעמים אלא חשבונות שמיים)

מיטללל

New member
../images/Emo32.gif בפורום

אם מישהו במקרה שכח על מה הפורום... מצורפת תזכורת:
המין השני הנו חלק אינטגרלי ובלתי נפרד משגרת יומינו. הפורום שלנו בא לאחד בנים ובנות, וכקהילה, לענות אחד לשני על התהיות ולתת עזרה ועיצות, שיעזרו להם להתמודד עם הבעיות שכה מציקות להם. הבעיות הללו מתחילות, מגיל הנעורים, ויכולים להימשך אפילו עד שנות העשרים, או השמונים. כי אם יש דבר שבנות לעולם לא יבינו - זה בנים... ואם יש דבר שבנים לא מסוגלים לעשות - זה להבין בנות...
עם כל הכבוד, הפורום הזה לא יהיה הבמה לוויכוחים לגבי דת ואמונה. התייעצתי בנושא עם הנהלת הפורומים והמליצו לי לאסור כל דיון על דת בפורום, אני לא רוצה להגיע למצב הזה, אבל אני מבקשת שתמתנו את עצמכם. לא מקובל עליי שכל שרשור
גולש לנושאים האלו... איש איש באמונתו יחיה!!!!!!!!!!!! האמונה של אף אחד מאתנו לא תשתנה בעקבות דיון בפורום מלחמת המינים... אני מבינה שהייתם צריכים לפרוק, והנה פרקתם אבל זהו - תקיפות אישיות (כמו שהיו בשרשור זה, לדוגמא) לא יישארו פה בעתיד אם בא לכם להתווכח על נושאים אלו- אתם מוזמנים ללכת לפורומים רלוונטיים.

L y c a n

New member
הבעייה הייתה

אולי שכל אחד חי באמונתו, אבל יש כאלו שמנסים לכפות את שלהם בכח.. בכל מקרה, שיהיה לא מקובל, אסור, את יכולה למחוק השירשור

Paranoid Eyes

New member
סליחה

אם זה שרשור אוף, למה צריך שגם פה יהיה סינון על הנושאים?? אסור לדבר על דת ותורה?!?! זה שיש פה אנשים עם תרבות דיון ששואפת לאפס, וכאלה שלא מסוגלים לקבל דעות ואמונות של אחרים.. זה אומר שעכשיו אסור גם לדבר בשרשורי אוף על דת? פשש יפה.. יפה מאוד.

מיטללל

New member
לא כתבתי שאסור בכלל

קראי שוב את ההודעה שלי. תודה :) ואני חוזרת ומדגישה, אם למישהו (לאו דווקא לך יקיריתי
) יש בעיה, הוא בהחלט מוזמן לפנות להנהלת הפורומים.

Paranoid Eyes

New member
כפרה

אני קראתי, והבנתי.. את פשוט צריכה לפתוח פה את "גן שולה" או בעצם גן מיטל :) אנשים פה זקוקים לזה.

מיטללל

New member
דווקא לא

לטוב ולרע, אתם לא בני 5 ולא זקוקים לגננת בכל מקרה, אמרתי את מה שהיה לי להגיד אם אתם מחפשים לריב, עשו זאת במקומות אחרים.

למעלה