צמרמוררררררת סיפור מדהים

בדבר אחד אני לא מסכים איתך

שאלוהים לא מתערב אלוהים מתערב ועוד איך הוא מתערב רשום "נותן לרשע רע כרשעתו " ועוד משהו הכל לטובה זה לא סתם ססמה זה באמת ככה אין שום דבר רע בחיים שלא קרה לי לטובתי וזה משהו מדהים אם תפנימי את זה החיים שלך יהיו וורדים

Zoharrr

New member
מכיר "צדיק ורע לו רשע וטוב לו"?

אני מכירה מיליון מקרים כאלו. זה לא נכון שרשעים מקבלים תמיד מה שמגיע להם,לפחות לא בעולם הזה.

אני אתן לך תשובה

מתוך תהילים "איש בער לא ידע וכסיל לא יבן את זאת בפרוח רשעים כמו עשב יציצו כל פעלי אוון להשמדם עדי עד" רשעים מקבלים את כל שכרם בעולם הזה כי אין רשע ללא מצוות ואין צדיק לא עבירות ולכן כל שכרם של הרשעים הם מקבלים בעולם הזה ואילו צדיקים משלמים על כל העבירות בעולם הזה

למה תראה

איך דתיים לוקחים מוות ואיך חרדים לוקחים מוות ואני לא אומר שיש משהו טוב יותר בחרדים אלא שהחרדים אם הם מאמינים אמיתיים מותר לבכות עד 3 ימים בשבעה אם אני לא טועה וזה רק בגלל הגעגוע כאילו לא בגלל שהוא נגמר אלא הוא הלך למקום יותר טוב

לא אני אגיד לך שאלוהים לוקח גם צדיק

תבין מוות זה לא עונש יש עולם הבא למה אומרים בן אדם נפטר כי פשוט הוא נפטר מהעולם הזה והולך לעולם הבא אין קשר בין החטאים שלו או צידקות שלו לבן העובדה שהוא מת יש כמה סיבות שבן אדם מת בגללן או שהוא סיים את התיקון שלו או שעצם המוות זה התיקון שלו אנחנו באים לעולם הזה להכין את עצמנו לעולם הבא זהו ולכן יש אלף ואחד סיבות למה בן אדם נפטר שלמה המלך אמר "טוב שם טוב משמן טוב ויום המוות מיום היוולדו" אתה יכול להבין את זה היום שאתה מת יותר טוב מהיום שנולדת ולכן אתה אולי רואה את המוות באור גרוע אבל תיכנס טיפה לעולם היהדות תבין שמוות זה לא סוף אלא התחלה של משהו יותר טוב

L y c a n

New member
אני לא רואה את המוות בשום אור

כמו שאני לא זוכר את יום היוולדי, בטוח שלא אזכור גם את מותי

אז שלמה המלך

החכם מכל אדם אמר את זה תקרא קצת ספר משלי תבין מה אני אומר מוות זה לא סוף מוות זה כשאלוהים מפרק את החבילה את הנשמה הוא לוקח ואת הגוף ההורים מקבלים הנשמה ממשיכה הלאה

אתה מדבר על כפייה דתית

אז אני אשאל אותך שאלה למה אני צריך ללכת ברחוב ולראות תמונות של בחורות חצי ערומות למה אני צריך לסוע באוטובוס ולהקשיב לשירים של חילונים למה שאמנון יצחק רוצה להשכיר אתהיכל התרבותת והוא היה צריך לנצח בבית משפט כדי שיוכל להופיע שם אם תשים לב יש הרבה יותר כפייה חילונית מאשר כפייה דתית

L y c a n

New member
איך בדיוק פרסומות של תחתונים

הם כפייה חילונית? אף אחד לא רץ אחריך ומנסה להוריד לך את הכיפה, לעומת החרדים שרצים אחריך ומנסים להלביש עליך תפילין.. למה כשאני יושב בתחנה מרכזית בי-ם, שבע פעמים יבוא וישאלו אותי על תפילין, ואם כבר התפללתי היום, ואפילו לא פעם אחת לא ראיתי חילונים באים לדתי, ושואלים, מי זה זה ההוא שאתה מאמין בו וכי האמנון יצחק הזה שלכם, הוא רק אחד שיודע לדבר ולאסוף כסף.. כל דבריו זה הסתה טהורה.. שירים חילוניים באוטובוס? תבקש מהנהג להנמיך, שים אוזניות..

Paranoid Eyes

New member
את מסכימה איתו?

זה בדיוק כמו שאף אחד לא רץ אחרייך כדי שתקראי את ההודעות שלו :)

pain is MY love

New member
והקשר בין מחט לתחת?..

אני עוד מעט אתחיל לחשוב שאת בדרך להכין לי רשימה של הודעות שמותר לי לקרוא והודעות שאסור לי לקרוא.. אני כולה קוראת הודעה ומביעה את דעתי. מה כואב לך?!

Paranoid Eyes

New member
כפרה

זה לא שאת סתם הגבת פעם אחת.. הבעת את דעתך וזהו. את פשוט המשכת כמה פעמים בכמה הודעות שונות שקראתי, "להתעצבן" על זה. חח אולי את לא שמה לב כיצד את מתבטאת בהודעותייך, כי לי זה היה נראה מעבר להבעת דעה. לא נורא P:

אתה יודע הדרך שאתה מסתכל על הדברים

היא מדהימה מעניין אותי למה בכית מקודם ששמו הרצאה של "דתיים" (כולם יהודים אין דתיים חילונים) באוטובוס למה לא שמת אוזניות או ביקשת להנמיך וכן התמונות האלה ברחוב של הנשים היא כפייה חילונית כי אני לדוגמא משתדל לשמור על העיניים למה אני צריך ללכת ברחוב ולראות את התועבה הזו ועוד משהו קטן אמנון יצחק לא אומר שום דברי הסתה אלא דברים נכונים גרידא ועובדה ואם תרצה תוכל לראות את הקסטה העימות שלו הוא התעמת עם פרופסורים עם אנשים בעלי ידיעות בתחום המדע עם פרופסורים והוציא אותם קטנים אז אנשים מרוב פחד אומרים הסתה ואם כבר מזכירים אותוומדברים על כפייה חילונית תסביר לי למה הצבא לא נותן שהוא יבוא להרצות בבסיסים כשכל אחד אחר מהסלב כן יכול למה שהייתי בצבא השגנו את הסכמתו לבוא ולתת דרשה ועשינו שמיניות באוויר להביא אותו ואמרו לנו בפירוש שהצבא אוסר לו כניסה לבסיסים זה לדעתי אחד הדברים הכי מגעילים בצבא שהשניא את הצבא הזה עלי ועוד דבר אחרון שמעיד לך על חוסר שיוויון וקיפוח של החרדים זה הרבנות הראשית בתור חילוני לא נראה לך מוזר שאת הרב הראשי לישראל בוחרים ציבור שלא דתי שהוא אחר כך יגיד לי מה מותר לעשות בשבת בצבא או לא (מבלי ללפגוע ברב מצגר) אם היה שכל ודרך נכונה לעשות את זה היו צריכים לתת לגדולי הדור לבחור לנו את הרב הראשי לישראל

pain is MY love

New member
אתה יודע אבל מה מצחיק?

אתה מדבר פה על פרסומות ו"תועבה" כזאת או אחרת אבל רבאק עד לפני 9 חודשים אני בטוחה שהיית מבסוט מזה! והייתה לך חברה הרבה זמן ואני בטוחה שיצא לך לראות קצת יותר מהבד של החזייה.. אז פתאום מת העולם?! הכל תועבה? ואם הייתי מקשיבה בשיעורי אזרחות בתיכון אולי גם הייתי נותנת עכשיו הרצאה על למה אין כפייה חילונית בגלל שאנחנו לא מדינה דתית והדתיים הם לא הרוב והמדינה שלנו מושתתת על עקרונות הדמוקרטיה ועוד כמה דברים שאני זוכרת על בתי עסק שפתוחים בשבת וכאלה.. אבל הייתי עסוקה בלהכין שליפים לבגרויות אז אני באמת לא זוכרת שום דבר מהאזרחות שלמדתי בבצפר...

את רואה מה זה

23 שנה הכניסו לי זבל לדרך הפה דרך האוזניים והעיניים ואם תלמדי מה התמונות האלה עושות הם מביאות רק תועבה תאמיני או לא אבל כל הבגידות כל הפשעים שנעשים במין זה בגלל התמונות האלו וסליחה אבל אני חייב להגיד את זה בשביל שתביני את כוונתי עיניים רואות לב חומד וכלי מעשה עושים זה פשוט ככה התמונות האלה מגבירות את הייצר אצל גברים ומפתה אותם ומקשה עליהם להתגבר על הייצר שלהם ולכן אנשים בוגדים כי הם לא עומדים בייצר ולכן אנשים אונסים (ואני לא מצדיק אותם בכלל ) ויותר מזהה לא מזמן מישהי העלתה פה נושא של הפרעות אכילה אני מבטיח לך שלפרסומות האלה יש חלק לא קטן בזה כי היום רוצים לפרסם מקל כביסה מראים בחורה עירומה בנות רואות טלוויזיה ומבינות מזה שאם אני רוצה שבנים יהיו איתי אני צריכה להיות כמו הבנות האלה ולכן הן מתחליות להקיא את מה שהן אוכלות אני אישית כבר לפני 4 חודשים העפתי את הטלוויזיה מהחדר ואני רואה טלוויזיה רק כשיש משחקים של בית"ר וכדורגל וזהו ותאמיני לי אני מרגיש נקי אין לי פתאום עצבויות הטלוויזיה הכניסה לי רק פנטזיות ורעל לגוף התחלתי לקרוא ספרים תאמיני לי בהבטחה שהעולם היה יותר יפה בלי הטלוויזיה והתמונות האלה ברחובות ולגבי חברה שלי נכון את צודקת הייתי נתון לייצרי ועשיתי טעויות ויכול להיות שבגללן אחת הסיבות שאני לא איתה היום

pain is MY love

New member
אני לא חושבת שיש משהו רע בייצר

ועם כל הכבוד, חסרים פשעי מין בחברה החרדית?!?! בדיוק דיברתי על זה עם מישהו היום כמה שהדתיות נראות סגורות וחסודות אבל מתחת לפני השטח... הסיפורים שאני שמעתי אני אפילו לא מעיזה לכתוב בפורום הזה! אתה לא יכול להתחבא מכל מה שטבעי ומהנה ולהגיד "תועבה איכסה פיכסה" אבל שוב, אם זה מה שעושה לך טוב, מי אני שאגיד לך מה לעשות..

אין שום דבר רע בייצר

אם יודעים לשלוט עליו לא חסרים פשעים בעדה החרדית כי אנשים שוכחים שגם החרדים בני אדם אבל אם תקחי את הכמוות של המקרים האלה בעדה החרדית מול החילונית אין מה להשוות בגלל זה שחרדי עושה משהו לא בסדר תראי כתבה על עמוד שלם בעיתון ואילו אם חילוני עושה אותו מעשה אולי זה יהיה במשבצת קטנה בצד או שתעשי ניסוי כזה תבחרי באקראי 10 חילונים ותבחרי באקראי 10 חרדים ותראי מתוכם כמה עושים פשעים רוב הסיכויים שזה יהיה בחברה החילונית הייצר זה דבר נפלא אם נדע לנתב אותו רק לבת הזוג או בן הזוג במינון הנכון אותו דבר בכל תאווה שתהיה באוכל אם את אוהבת שווארמה למשל אם תאכלי כל יום שווארמה אז יימאס לך אבל אם תאכלי פעם בחודש את תאהבי שווארמה כל החיים את מבינה מה הכוונה שלי בן אדם הוא חופשי וייהנה יותר מהחיים כאשר הוא יודע לכבוש את הייצר שלו

למעלה