צפוף ב-
אנשים

חצמבוש

New member
ידיד אמר לי שזה לא כזה קל כמו שזה ניראה

והוא אמר שזה מאוד כואב באצבעות[אם להתחשב בעובדה שיש לו שלוש פלסטרים בגלל הגיטרה והרביעי בגלליD:]

kelly7i

New member
בס עושה פלסטרים??

גם באבודים לצ'ארלי שהוא היה בסיסיט היו 3 פלסטרים, אייך זה גורם באמת לפלסטרים? חח חיבת לדעתXD

just orr

New member
האמת, לי זה בכלל לא נראה קל חח ^^

מבחינת נגינה זה אולי *נראה* יותר פשוט מגיטרה, אבל זה נראה ממש כבד, והמיתרים יותר עבים וכאלה... חחחחחחחחח את שמחה שיש לו פלסטר בגללך? XDDDD סתםסתם XDD

purple floyd

New member
אני עוד מתחילה באס..

המורה שלי הסביר לי שזה עם סולם אחר לגמריי ושהסימנים שונים וזה. אבל עם קצת אימון הכל אפשרי P:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifעזרה, פורבור?../images/Emo9.gif

אתן זוכרות את הילדה שכתבה על דאגי שיר והקליטה אותו? ואתן זוכרות את הסרטון של התגובה של דאגי לשיר? אז למישי יש את שני הסרטונים? גם רק אחד מהם יעזור לי
Tnx.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifזכיתי מדיסק מטעם ראש 1!! XDDDDDD

נכון שמצביעים בטופ 10 אומרים לכן שתקבלו דיסק בהגרלה כך וכך XD אז עם כל הכינויים שלי זכיתי בדיסק.. עם שירים מעפנים....חוץ משל כריס בראון ופינק אני לא מכירה אף זמר שם וכולם זה טראנסים אווואטרוור וכבר זכיתי בדיסק כזה בעבר....עוד אחד מהסדרה של הדסיקים האלה PLAY WEEKEND טוב נו שיהיה

just orr

New member
תתחדשי XDDD

חח גם לי יש משהו בסגנון... אבל שקניתי בעצמי :X ושמעתי אותו אולי פעם אחת XD

butbut

New member
חחחח חכמה שלחת להם הרבה כנוייםXD

לול לפחות הדיסק נורמאלי?

kelly7i

New member
אוי איזה מגניב לך ככה לזכות במשו!../images/Emo6.gif

חח מזתאמרת מלא כינויים? יש לך עוד משתשמשים שכל רגע הצבעת מהם?P:

ואווווו ../images/Emo2.gif

ואת זוכרת את כולם? ואת כול הסיסמאות שלהם? חחח איזה קרועה XDDDDD

just chenis

New member
גמאני זכיתי XD

נראה לי הם חילקו לכל אדם שני.. כזה קיבלתי ונזכרתי שרשמת על זה..

../images/Emo79.gifעזרו לנו להביא את MUSE לארץ!

רוצים לראות את הלהקה המדהימה הזו, שלקחה רק בחודש האחרון 2 פרסים נחשבים על הופעות לייב- בארץ? פה אתם נכנסים לעניין- זה יכול להתגשם, אך ורק בזכותכם
הירשמו לאתר EVENTFUL (הלינק מצורף מתחת), אתר שידוע בהעברת העצומה לגורמים הנכונים אם היא מצליחה
אל תכנעו לאדישות, MUSE יגיעו לארץ עם השקעה מינימלית. רק להירשם וללחוץ! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 תודה מראש

butbut

New member
../images/Emo207.gifXD דיברתי עם אחות של טום!!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

היא כזאת חמודה. כן כן דיברתי עם קארי פלטצ'ר במייספייס האמיתי שלה-יש לה שם תמונה שהיא מחזיקה-ושהיא רשמה עם הכתובת של המייספייס אז אני יודעת ב100% שזאת היא ולא מתחזים^^ היא אמרה לי כמה דברים מענייינים: 1)שלמקפליי אין שוםםםם אתרים שלהם בלבד! יש לא מיספייס ולא פייסבוק ולא באבוו כלום!!! רק את אותו המייספייס של כולם- שאנחנו מכירות-הראשי 2)דיברתי עם מתחזה שלה והיא אמרה לי שהיא שונאת יהודים וישראלי-ואז שאלתי את קארי האמיתית והיא הייתה ממש היסטרית: omg that was not me! i do have facebook but i only add people i know! omg i promise u that was not me! i dont hate israeli people at all! 3)ואז כתבתי לה שקראתי על מה שטום כתב לה ב"תודות" והיא אמרה: lol im not that bad as a sister ! XDDD היא כזאת חמודה!!:] LOL

למעלה