XDD איזה מותק :] איפה כתבת לה?
B butbut New member 7/11/07 #37 חחח כדי לא להיות חנפנית ולתת לה הרגשה שאני מדברת איתה רק בגלל שהיא אחות של טום התחלתי ב- hello Carrie-i'm Bat-el. what's up? i want to ask u a question.. Humm.. yesterday i was talked with some girl.... ובלה בלה בלה.. XD
חחח כדי לא להיות חנפנית ולתת לה הרגשה שאני מדברת איתה רק בגלל שהיא אחות של טום התחלתי ב- hello Carrie-i'm Bat-el. what's up? i want to ask u a question.. Humm.. yesterday i was talked with some girl.... ובלה בלה בלה.. XD
B butbut New member 7/11/07 #38 אופס שלחתי לך לפני התיקון טעויות דקדוק היא צחקה על זה -היא אמרה שהיא חושבת שזה מגניב..><
B butbut New member 7/11/07 #41 ילדה אחת מהפייסבוק-אם אני לא טועה היא ממש מפגרת >< אני צריכה לחפש ת'פייס בוק שלה עכשיו בגלל שקארי רוצה לדבר איתה חח
ילדה אחת מהפייסבוק-אם אני לא טועה היא ממש מפגרת >< אני צריכה לחפש ת'פייס בוק שלה עכשיו בגלל שקארי רוצה לדבר איתה חח
Y Yu vi New member 7/11/07 #43 חחחחח איזה כיפלך!!../images/Emo85.gif יש מצב את שמה פה קישור למייספיס שלה..?
B butbut New member 7/11/07 #46 ../images/Emo26.gifאבל אל תציפו אותה בהודעות ביום-אחד אחרת היא פשוט תפזיק לענות..פעם היא לא ענתה לי-זאת הפעם הראשונה שהיא עונה:] http://www.myspace.com/carriehopefletcher *נקווה שזה יצא לחיץ*
../images/Emo26.gifאבל אל תציפו אותה בהודעות ביום-אחד אחרת היא פשוט תפזיק לענות..פעם היא לא ענתה לי-זאת הפעם הראשונה שהיא עונה:] http://www.myspace.com/carriehopefletcher *נקווה שזה יצא לחיץ*
Y Yu vi New member 7/11/07 #47 חחחחח אל דאגה =]../images/Emo85.gif אין לי מיספייס, אז אין לי כוונות להציף XD רק רוצה לראות =]
L Little Sapir New member 7/11/07 #49 פעם פעם כתבתי לה והיא לא ענתה לי... אבל היא קראה את ההודעה שלי.... לא זוכרת כבר מה כתבתי לה XD
C Charley XD New member 8/11/07 #79 וואי כיף לך !! איזה חמודה היא.. ! בוט אולי יצאלך מזה משהו בסוף |תקווהתקווה| עזבי אותי אני מוזרה... אל תנסי להבין בכלל XDD בוט
וואי כיף לך !! איזה חמודה היא.. ! בוט אולי יצאלך מזה משהו בסוף |תקווהתקווה| עזבי אותי אני מוזרה... אל תנסי להבין בכלל XDD בוט
O O0NoNi0O New member 8/11/07 #100 יש לי שיער ממש יפהXD; ננמנמ, והיא באמת חמודה, טוב היא גדלה עם טום בטח חלק מהשלמות עברה אליהXD;
L loli kiss New member 8/11/07 #115 יאא איזה חמודה היא D: היא נשמעת ממש חמודה איך היא הגיבה למה שטום רשם עליה בתודות XD