נכון לעכשיו אף אחד לא יחסום אותי
כי אני מקפיד לכתוב בלשון נקייה ולא יורד לרמה של העלבות אישיות. אם יש לך בעיה עם העובדה שרוב המוסיקה ש-MTV משדרת היום היא תוצר של תעשייה משגשגת המייצרת "שירים" שתוכנם וסגנונם כמעט ולא נבדל אחד מהשני, אז אל תתייחס להודעה שלי. מה לעשות, זו האמת, אתה יכול לצרוח על השמיים אבל ככה נוצרים האמנים והשירים האלה - יחסי ציבור, קליפים, ובמקרה של בריטני - אפקטים לסינון קול כדי שהקול שלה לא יצרום יותר מדי למיקרופון. כנראה שאתה לא מחשיב את ארה"ב כחלק מהעולם, כי בה רוב האוכלוסייה הצעירה אוהבת רוק, בין אם זה רוק קלאסי ובין אם זה רוק עכשווי (בלינק ולינקין פארק, שגם אותם אני לא כל כך אוהב). הפופ שולט בעיקר באירופה, ולא במקרה הוא שולט גם ב-MTV אירופה, שזה ערוץ ה-MTV שהכבלים האנלוגיים קולטים אצלנו. מה שלא נעשה, בכל מה שנוגע למוסיקה, מדינת ישראל לא מסתפחת לתרבות האמריקנית אלא לאירופית (ראיה מס´ 1 - האירוויזיון). MTV אירופה ממעט לשדר שירי רוק כי זה לא הסגנון הפופולרי באירופה, ובעקבות זאת זהו גם לא הסגנון הפופולרי בישראל => האוכלוסייה הישראלית חסרת הכבלים הדיגיטליים/טלוויזיה בלוויין לא מקבלת דרך הטלוויזיה את כל סוגי המוסיקה ולכן היא מכירה יותר פופ ואלקטרוני מאשר רוק ולכן הסגנון השולט בינתיים בישראל הוא פופ ומוסיקת מועדונים, אך למרות זאת יש ניצנים של גידול באהדה לרוק בישראל. אם עדיין לא הבנת, רוב תחנות הרדיו בארץ משדרות את המוסיקה הפופולרית בישראל (ע"ע הפיסקה הקודמת), וזה כולל את גלגל"צ ורדיו BU. רוב תחנות הרדיו הישראליות משדרות אותה מוסיקה שמשדורת במצעדי MTV, כלומר הפופ העכשווי, לכן האימרה שלך שזו ההוכחה שלקליפ כיום אין משמעות היא בטלה ומבוטלת. ממתי הפופולריות היא מדד לאיכות? חשיבה כזו רק מוכיחה שהטעם האישי שלך נקבע לפי המובילים במצעדים ולא לפי ההעדפות האישיות שלך. טעם אישי במוסיקה נקבע לפי השירים שאתה אוהב ואתה חושב שהם יפים, לא אלה שיש להם את הקליפים הכי יפים או הזמרים הכי יפים. אני יכול להתמודד עם האמת טוב מאוד, ואני אפילו מתמודד איתה מצוין, בכך שאני שומע את מה שאני אוהב ולא את העשירייה הפותחת במצעד האירופי, שהרי וידאוקליפ ויחסי ציבור הם לא מה שיגרמו לי להקשיב לשיר כשאני מחוץ לבית או כשאני מקשיב לווינאמפ, שהרי אני לא רואה את הקליפ ופרשיות האהבים של האמן לא מעניינות אותי. ברור שעידן האלקטרוניקה לא יסתיים, כל עוד הגורם השולט הוא מראה חיצוני ולא כישרון עידן הפופ לא צפוי להסתיים. חבל, כי יש הרבה זמרים וזמרות מוכשרים/ות שלא יקבלו את התהילה שלהם בגלל שאיזו בריטני נראית יותר טוב מהם.