צריך ייעוץ

yaaarin

New member
צריך ייעוץ

אני בן 23.. חברה שלי בת 21.. אנחנו כבר 8 חודשים ביחד.. היא הקשר הראשון הרציני שלי.. היא בחורה מאוד טובה ושמחה.. הקשר התחיל מהתלהבות גדולה מצידה ואני נכנסתי לעניין קצת מאוחר.. האהבה שלי אליה מאוד גדולה וגם שלה אליי.. אנחנו כבר רואים את עצמנו ומדברים על עתיד משותף ביחד אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי.. היא עשתה עליי רושם בהתחלה של בחורה מאוד איכותית ומכובדת.. אחת שבאמת נדיר למצוא וזה בדיוק מה שחיפשתי.. אבל יש לי כמה שאלות.. הסקרנות שלי הייתה גדולה עליי והצצתי לה קצת בפייסבוק ובמייל.. אני יודע שזה באמת דבר נורא ושובר אמון אבל הנושא פה הוא אחר.. היא סיפרה לי שהיה לה רק קשר אחד רציני בחייה שנמשך 3 שנים.. וזה נכון.. אבל יש כמה דברים שהיא לא טרחה לספר לי וכנראה שבצדק.. הבחורה הייתה מנהלת שיחות סקס עם לפחות 5, 6 ואפילו יותר גברים שונים שנדלקה עליהם בזמן הצבא.. לא במקביל.. שיחות שבפייסבוק הגיעו לפרטי פרטים.. ראיתי אצלה צד שלא הכרתי את כולו מסתבר.. שיחות סקס בפייסבוק שגלשו לטלפון אחר כך ומי יודע לאן אחרי זה.. עם אחד האנשים היא ציינה גם שאולי הם ישכבו.. הילדה לא בחלה במילים ודיברה באופן מאוד בוטה וזנותי.. קשה להגיד את זה אבל זה המצב.. הייתה מקבלת תמונות שלהם ושולחת בחזרה.. באמת דברים שקשה בתור חבר לראות.. אני לא חושב שהיא רואה את זה כמוני.. מבחינתה הם היו ידידים שלה.. היא מאוד תמימה בעניין הזה.. השאלה שלי היא מה עושים במצב כזה? קשה לי להראות לה אהבה בימים האחרונים.. כמעט נגעל ממנה.. יש לציין שהיא לא בוגדת או משהו כי השיחות האלה הפסיקו כמה חודשים לפני ההיכרות שלנו.. אני יודע שמה שהיא עשתה לפני שהכירה אותי זה עניינה וזה לא אמור להטריד אותי אבל זה כן.. תגובות? האם זו התנהגות שהיא לגיטימית יחסית? האם אני מגזים בתגובה? היא מסרה את עצמה יחסית בקלות והשיחות החלו לאחר חודש או משהו כזה של היכרות... מה עושים? תגובות רציניות בבקשה של אנשים שישימו את עצמם במקומי...

שלום

איך היא מדברת אליך? בצורה גסה או מגעילה? אם היא נראית לך נחמדה בקשר שלכם ואתה מחבב אותה, אולי כדאי שתסלח לה.

yaaarin

New member

"תסלח לה"??

על מה בדיוק הוא אמור לסלוח לה?
על שיחות שהיא ניהלה לפני שהכירה אותו?
הזוי

זאת צורת דיבור

לסלוח פירושו לא לכעוס. ברור שעליו לסלוח לה, לא לכעוס עליה ולא להאשים אותה כי לא עשתה כל רע.

גם אני לא מבינה

דברים כאלה שהוא מחטט לה במייל והוא כביכול סולח לה על מה שעשתה לו עוד לפני שבכלל היו בקשר

AlabamaW0rley

New member
החטא ועונשו

תאר לך היו מתקינים מצלמה נסתרת בחדר שלך ומצלמים אותך צופה בפורנו, או קוראים את כל מחשבות הזימה שעוברות לך בראש. תאר לך שהיא נחשפת לכל המידע הזה בצורתו הגולמית, לא מעובד. כן, זה נקרא חדירה לפרטיות. אל תאשים אותה בהרגשה הגרועה שלך כי היא לא עשתה שום דבר פסול.

לי יש שאלה אחרת: מה גרם לך לחטט לה? אני למשל ממש לא מרגישה צורך לחטט לבן זוגי ולא כי אני צדיקה. אני פשוט יודעת שאם אני אשאל הוא יספר לי על כל מה שארצה. אתה מרגיש שהיא מסתירה ממך דברים מהותיים? שהיא לא נפתחת עד הסוף?

yaaarin

New member
תקשיבי גברת

את הטעויות שלי אני עשיתי ואני יודע.. באתי לפה כדי לשמוע תגובות רציניות.. תרחיבי קצת את הכוונה שלך אם את רוצה שאני אתייחס ברצינות.

Another Girl

New member
לא, אתה ממש לא יודע.

קודם כל, נתחיל דווקא במה שהשתדלת להקטין. כהערה על נושא החיטוט שלך במייל אתה אומר "הנושא פה הוא אחר" כאילו זה יפטור אותך מלהתמודד עם זה. אז לא. זה דוחה, וכן, כמו שאמרה לך AlabamaW0rley - לא נכנסים למטבח אם לא יכולים להתמודד עם החום. מה חשבת שיקרה אחרי שתראה מידע כזה? איזו תוצאה קיווית להשיג, חוץ מסיפור יצר החטטנות שלך בכל מחיר? כנראה שלא חשבת, וזה המחיר שאתה משלם על זה עכשיו.

העניין הוא שזה אפילו לא הדבר העיקרי שהגעיל אותי כאן. "היא עשתה עליי רושם בהתחלה של בחורה מאוד איכותית ומכובדת". אה, אוקיי. כי כשמדובר בך, כגבר - סקס חופשי ודיבור פתוח על זה הוא נכון ורצוי. אבל כשאישה עושה את זה - מה פתאום! זה הופך אותה ל"לא מכובדת", ישות זנותית שמעוררת גועל. ותכלס, אפילו יותר מהחיטוט, זה מה שהופך אותך למגעיל בעיניי. הפרימיטיביות, השוביניזם וגם הצביעות.

תכלס, מגיע לה יותר.

וסליחה על הציניות

ההתנהגות שלו בדיוק כמו ילד קטן

מסכנה היא לא יודעת עם מי היא הולכת להתחתן

Another Girl

New member
מה שאני יותר אהבתי במשפט הזה

זה את הדיבור על חתונה, אחרי שהוא הגיע לכאן לבכות שהוא לא מסוגל להסתכל בכלל לכיוון שלה בימים אלה.

למעלה