צריך ייעוץ

סליחה, לא קראתי את התגובות וישר עניתי אתה מספר על קשר בסך הכל טוב עם בחורה שאתה מאד אוהב והיא אותך.
היא סיפרה לך על קשר רציני אחד בחייה ואתה טוען שלא שיקרה. לכן, אני מבינה שבעיניה, לשיחות הסקס יש פחות חשיבות.
מדוע היא לא סיפרה לך עליהן? יכולות להיות כמה סיבות.
ראשית, יכול להיות שהיא כנראה היא ניסתה משהו,
רצתה לחוות מתוך סקרנות אולי, או תמימות כפי שאתה טוען,
אך הבינה שזה לא במקום.
אולי היא מתביישת בניסיונות הללו ולכן לא סיפרה לך? אולי היא מרגישה שהם גררו אותה לדבר בצורה כזו בוטה והרגישה שזה לא מתאים לה?
שאלת אותה מדוע הפסיקה להתכתב איתם? למה התחילה להתכתב עימם?

שנית, לדעתי יש הבדל בין לכתוב מילים לבין מעשים. וגם אם היא נפגשה עימם, מה שחשוב הוא מה שקורה בהווה.
השיחות הפסיקו עוד לפני שהכירה אותך והיא לא בקשר איתם או עם מישהו אחר. היא לא בוגדת בך ואתה מספר שהיא אוהבת אותך מאד.

לכן, מציעה לך להניח לכך. אתה לא צריך להרגיש מאוים מדברים שקרו בעברה ולא קיימים עוד. גם אצלך העבר נקי?
אם אתה רוצה לקבל תשובות, אתה יכול לשוחח עמה אבל הדגש שאתה אוהב אותה ורק רוצה לדעת מה עבר עליה מבלי לשפוט אותה. שאל מדוע התחילה עם הקשרים.
עצם העובדה שהיא הפסיקה את הקשרים הללו והתחילה את הקשר איתך בהתלהבות גדולה יכולה להסביר שהיא כנראה עשתה טעות והיא מתביישת בה.
בהצלחה.

Another Girl

New member
גם את?

"לא במקום", "גררו אותה", "מה עבר עליה", "עשתה טעות"... מה היא כבר עשתה שמצדיק שימוש בטרמינולוגיה הזו? ניהלה כמה שיחות סקס? גוועלד. למה את מעניקה לזה משמעות כל כך שלילית ופסולה? או שזה רק בגלל שהיא בחורה?

ילדות טובות

לא נהנות מסקס ובטח שלא משיחות על סקס!

זה בסדר, כל האנשים האלה עם התסביך מדונה-זונה מקבלים את הכאפה של החיים שלהם אחרי עשר שנות נישואים.

anothet girl ו- מיצי קפיצי המדהימה שכמותך סליחה? ואם היא נהנית לנהל שיחת סקס עם החבר הנוכחי שלה אז היא לא "ילדה טובה"?

זה ממש לא מה שהתכוונתי. רשמתי בהודעתי שיכולות להיות לכך כל מיני סיבות וניסיתי לגרום לשדה הראייה של הבחור להתרחב.
מה רע בכך?
another girl גם ניסתה להראות לו צד אחר לעניין, בדרך שלה, שלדעתה לא חושב נכון. גם היא בדרך שלה טענה שהדבר חסר חשיבות .
אבל הוא לא הבין זאת כך, אלא הבין זאת כהתקפה למעשיו ולדרך החשיבה שלו.
לא האשמתי אותה בכך שביצעה את שיחות הסקס הללו. רשמתי לכל אפשרות "אולי". וחזרתי על כך:"אולי... ואולי... אולי....."

בסופו של דבר היא הבינה משהו והחליטה להפסיק, מהסיבות שלה, כמו שהתחילה עם העניין מהסיבות שלה. וזהו.

כל כך!!!

כל כך נכון? "ילדות טובות לא נהנות מסקס ובטח שלא משיחות על סקס!
זה בסדר, כל האנשים האלה עם התסביך מדונה-זונה מקבלים את הכאפה של החיים שלהם אחרי עשר שנות נישואים"

כל מי שנהנית מסקס שתבקש סליחה מיד! כל מי שנהנית משיחות סקס עם בן הזוג, משהו דפוק אצלה...... נכון?

yaaarin

New member

התגובה שלך עזרה לי.. אני באמת לא מבין גדול ובאמת לא ידעתי מה לחשוב.. נשתדל להתרכז במה שיש עכשיו.. מה שהיה היה.. וכנראה שגם לא היה אמור להיות ענייני.. אני לא חושב שגררו אותה לזה כי זו הייתה יותר יוזמה שלה
.. רק רציתי לדעת אם לדעתכם ההתנהגות שלה הייתה זולה כי זה דבר שבאמת גרם לי לדחייה כלפיה..
על ההשקעה והניסיון לעזור.

מגניב שזו היתה יוזמה שלה!

רק מעלה את הערך שוק שלה!

נראה לי שאתה חושש שאתה לא מספיק "גבר" בשבילה אחרי מה שקראת שמדליק אותה בסקס..

אין בעד מה. ומסכימה עם מה שכתבת חוץ מאשר משפט אחד. לדעתי השאלה שלך לא במקום: "האם לדעתכם ההתנהגות שלה הייתה זולה..."
כי , אני כותבת שוב, יכולות להיות לכך כל מיני סיבות ואתה יכול לברר מהי הסיבה ממנה, אם זה כל כך חשוב לך.
אבל אני לא הייתי מייחסת לכך חשיבות גדולה כי זה קרה בעבר ולדעתי זה ממש לא משמעותי. לפעמים רוצים לחוות דברים ומפסיקים.
למשל, באותה מידה יכולת לרשום שהיא עישנה בעבר תקופה מסוימת והפסיקה. ואתה סולד מסיגריות. מה היית חושב אז?
למרות שיהיו כאלו שיחשבו שלא ניתן להשוות בין סיגריות לשיחות סקס, בכל זאת שהכי חשוב, לדעתי, שזה כבר לא קורה כאשר היא בקשר איתך,
ושהיא אוהבת אותך ואתה אוהב אותה. אז זרוק את העניין לעבר כמו שהיא זרקה אותו לעבר.

אם עזרת לך, בכיף.
בהצלחה.

Hermineh

New member
דוגמה טובה ללמה לא צריך להכנס לאנשים לתוך

הפייסבוק. עדיף לא לדעת את הדברים האלה, הכרת מישהי נהדרת, טובה. בשביל מה לעשות את זה? בכח רצית להיפגע?
אני לא מבינה אנשים לפעמים.

Berethor

New member
עדיף לדעת את האמת אפילו אם היא לא קלה

ואם הוא לא יכול להתמודד איתה אז או שיש לו בעיה או שהם לא מתאימים.

זה לא מדוייק

אני מאמינה גדולה בלהכיר את הבנזוג שלך כמה שיותר ולדעת הכל מהכל, גם את הצדדים שפחות מוצאים חן בעיניך.
אבל-
לא בצורה כזאת.
יש הבדל בין לדעת שהחברה שלך היתה מנהלת שיחות סקס עם כל מיני בחורים, לבין לקרוא את השיחות האלה, בדיוק כמו ההבדל בין לדעת שהחברה שלך שכבה עם מישהו לפניך לבין לראות קלטת שלהם עושים את זה.

גם המצב ההזוי הזה, שהוא יודע משהו שהוא בעצם לא אמור לדעת, משהו שמטריד אותו והוא לא יכול להתעמת איתה לגביו, לשאול שאלות, להבין, גם זה מצב בעייתי.

מי מפחד מנשים עם ליבידו בריא?

תשמע חבר, אי אפשר לאכול את העוגה ולהגעל ממנה... אתה מן הסתם נהנה איתה מהרבה סקס טוב, אז זה בזכות הליבידו הבריא שלה (ולא רק כמו שאולי חשבת משפיץ הזהב שלך...) ואם היא מתנהגת קצת בזנותיות איתך, אני מניחה שאתה דווקא נהנה מזה... אז קצת צבוע מצידך להנות ממשהו שבעצם מגעיל אותך, לא?

למעלה