צריך ייעוץ

לכל מילה ומילה.

XמXלה

New member
הוצאת לי את המילים!!

אוי אוי אוי הבחורה ניהלה שיחות סקס. ממש מופקרת ולא מכובדת

כמו שכתבו לך, אם היתה תופסת אותך

מול פורנו סוטה במיוחד, אני בטוח שהיית רוצה שהיא
תשפוט פחות במהירות וחומרה מבלי לברר מולך.

מה עושים? פייסבוק וטכנולוגיה לא מקדמים קשרים... צא מזה
ותעבוד על הקשר שלכם במציאות. תקשורת, מיניות, מה שחסר.

יש לי זוג חברים שיצאו, עברו לגור ביחד, התחתנו, עשו ילדים, בלי
שהיא בכלל שמה תמונה איתו, הגדירה את עצמה במערכת יחסים
וכו' בפייסבוק. אתה חושב שמפריע לו? תעבוד על החוסר אמון/בטחון שלך
לבד. זה לא קשור אליה.

yaaarin

New member
יש משהו במה שאתה אומר...

הנקודה שלי היא לא תמונה בפייסבוק, תיוג או מערכת יחסים... הנקודה היא העבר הקצת מרחיק לכת שלה לפי דעתי... אני שואל אם רק אני חושב ככה או שזו התנהגות שהיא יחסית לגיטימית ואין לי מה להתרגש אם מישהו או כמה אנשים לפי מה שרשמתי, רשמו לה מה הם היו עושים לה, בצורה מאוד בוטה, והיא הייתה זורמת עם זה... האם זה היה מעלה בכם חלחלה או חפיף, יאללה, הבחורה קצת השתרמטה עם כמה בחורים, זה לא נורא.

Berethor

New member
למען האמת זה לא שאלה קלה

אומנם החברה פה יכעסו עליך שאתה 'מתחסד' מדי או משהו בסגנון אבל זה עניינך, אם לא מתאים לך בחורה שמתנהגת באופן הזה, אז אפשר להבין אותך, עושה רושם שאתה עצמך לא מתנהג ככה ולכן זה מפריע לך עוד יותר, למרות שאנשים פה יצעו מהנחה שאתה צבוע. אז אולי תענה להם אם אתה גם מתנהג באופן דומה או לא. אם אתה באמת 'בחור מבית טוב' או קונסרבטיבי בנושא הזה אז לא פלא שזה מפריע לך, אבל אם אתה מתנהג באופן דומה אבל שיפוטי עליה רק כי היא אישה. יש פה שני ניגודים, האחד זה שמרנות גדולה והשני זה קלות דעת גדולה, כמובן ששני הקצבות נחשבים לקיצונים. בכל מקרה במקומך לא הייתי ממהר להסיק שהיא השתרמטה, אם זה היה רק בגדר שיחות לדעתי זה לא כזה ביג דיל, אם היא גם עשתה איתם דברים במציאות אז כן. לא מזמן היו פה כמו בחור שעם מישהי שהייתה עם איזה 50 גברים, ושם זה היה הרבה יותר משיחות. תאמין לי שאם זה היה רק שיחות אתה עוד במצב טוב, אתה מעדיף שתנהג שיחות סקס מאשר תשכב בפועל "עם כל העיר" לא חן? וכרגע אתה באמת לא יודע אם היה יותר מזה. לי אישית אם בחורה שכבה עם הרבה גברים, בהחלט היה דוחה אותי, והיה מוריד לי הרבה ממנה, אבל אם זה רק בגדר שיחות זה לא כזה ביג דיל, כן היא לא תמימה, אבל זה לא עבר תגבול של השתרללות אמיתית.

מה זה קצת השתרמטה?

כי היא ניהלה שיחות סקס?
כי ליידי אמיתית לא מדברת ככה?

מה בדיוק מפריע לך?

אולי אתה סתם מקנא, אולי זה לחץ על איזו נקודה של חוסר ביטחון אצלך,
ואז זה בסדר, קח קצת זמן לעבור הלאה.

אבל אם זה איזה קטע כזה שאתה חושב שמה שלגיטימי שאתה תעשה כרווק מפסיק להיות לגיטימי כשבחורה עושה,
אז זו בעיה.
כי לה יש אופי שלא מתאים לך לקבל.

p0st

New member
תקשיב

צר לי, אבל תמימה היא לא, אז אין צורך להשלות את עצמך בפנטזיות שבנית על הבחורה המושלמת.

מה שכן, אמרת שכל זה נפסק כשהתחלתם לצאת, מה שאומר שהיא חברה נאמנה ויודעת שזה לא מתאים כשהיא איתך בזוגיות.

אז כן, אני לא רואה שום בעיה.

כמו שאמרו כאן - אני בטוחה שלפני שיצאת גם אתה פנטזת על כל מיני בחורות וכו'. האם זה רלוונטי עכשיו? לא. האם אתה מרגיש אשם שפעם פנטזת על אחרות? כנראה שלא. ואין סיבה שכן.

אייבורי

New member
בחיי אתה נודניק

היא נשמעת נורמלית לגמרי
בחורה עם תאבון מיני בריא ועם רצון לחוות את החיים
אבל אתה מתעקש על איזו פנטזיה של בתולה מריה.

תתאפס

yaaarin

New member
תודה רבה

זאת תגובה שרציתי לשמוע... נורמלית לגמרי לדעתך? סבבה... זאת הייתה הבקשה היחידה שלי, לדעת מה אנשים עם ניסיון אחר חושבים כשהם נתקלים בבחורה כזאת... אני ציינתי שוואלה אני קצת חסר ניסיון ובא לשמוע מה אתם חושבים.

מי אמר לך לחטט לה בפייסבוק

אשמתך הבלעדית. הפייסבוק שלי מלא בכל מיני שאריות עבר שלא ממש מעניינות את הבחור שלי כי זה בעבר ואנחנו בעכשיו.
לא רוצה להיפגע? אל תחטט במיילים מעלה עובש.

Berethor

New member
אתה מודאג מהדבר הלא נכון

בו נעשה סדר בדברים, לדעתי זה שהיא מדברת איתך בחופשיות, זה דבר טוב, וגם זה שהיא כנה איתך, אני מאמין גדול שעדיף לדעת תאמת אפילו אם היא לא כל כך נעימה, מאשר לשמוע שקרים יפים. בטווח הארוך אתה תיפגע יותר מהשקרים מאשר מין האמת. מה גם שאמת היא אמת. אז תפסיק לקחת כל כך קשה את האופן שהיא מדברת בו, אתה בחור לא בחורה, אם כי אני מבין למה דיבור לא יפה יכול להפריע לך, האמת שמעל גבול מסויים של בוטות או צורת דיבור לא יפה גם לי זה מפריע, אבל עדיין זה טוב שאתה שומע את האמת, כמו גם שאתה יודע פרטים עליה. לגבי למה מפריע לך ההתעסקות שלה עם גברים אחרים, אני בהחלט יכול להבין אותך, וגם אותי זה היה מגעיל מעל רף מסוים. אבל תיקח את הדברים קצת בפרופורציה, אם זה 'רק' שיחות סקס או תמונות זה עדיין לא כזה ביג דיל לדעתי, אם היא הייתה שוכבת עם המון גברים זה היה הרבה יותר גרוע תאמין לי. אפילו אם היא לא הייתה מספרת לך על זה, וזה היה בא לך בהפתעה מוחלטת. עכשיו שהיא ספרה לך על זה א' זה מראה שהיא לא מסתירה ממך דברים כנראה, ב' אתה יכול לעשות חושבים אם מתאים לך להיות עם מישהי כמוה או לא, זה החלטה שלך.

Berethor

New member
ועוד משהו

לא ברור אם היא לא סיפרה לך על השיחות זה משום שהיא מסתירה ממך או שהיא לא רואה בכך משהו שיש לו משמעות, זה שהיא שכבה עם אלו שניהלה איתם שיחות סקס זה השארה שלך בלבד, אבל המציעות היא שאפשרי לנהל שיחות כאלה בלי לעשות משהו במציאות, למעשה מבחינות מסוימות יש אפילו יותר סיכוי שאם היו שם הרבה דיבורים אז בפועל לא היה משהו. כל מה שאתה צריך לברור זה אם החששות שלך לגבי אם היה שם יותר מדיבורים או תמונות איתם מוצדקים, כי ממש לא בטוח שכך הדבר. חלק מהקטע "בשיחות סקס" זה שבהרבה מהמקרים זה נשאר רק בגדר "שיחה". חוץ מזה אם אתה חוקר עליה אל תתפלא שאתה מגלה עליה דברים.

yaaarin

New member
יש לציין

שהיא לא יודעת שאני ראיתי את השיחות האלה, ואין לה מושג למה אני קצת מרוחק בימים האחרונים, אותי פשוט הגעיל לראות איך רומסים את הכבוד שלה בכל מיני מילים שעדיף שאני לא אגיד, עשתה עליי רושם אחר לגמרי בהתחלה, תודה על התגובות, מצפה לעוד דעות.

Berethor

New member
איזה רושם היא עשתה עליך?

והאם הרושם הזה בגלל אשליות שיצרת בעצמך או משום שהיא שיקרה עליך? ושיחקה אותה תמימה?

למעלה