צריך ייעוץ

yaaarin

New member
יש הבדל בין שיחות אירוטיות

ולשיחות כמו שאני ראיתי... לא אביא לך פה דוגמאות אז תנסי לדמיין בעצמך.

yaaarin

New member
...

קראתי קצת את הבלוג שלך.. אין ספק שזו הייתה חוויה מיוחדת
.. ואם אני אגיד לך שאני ראיתי דברים *קצת* מעבר? יש לך פה תחרות עם מישהי לא פראיירית בכלל.. את רושמת ומתארת בעצמך כמה הדברים הם משפילים.. וככל שזה יותר משפיל ולא מכבד ככה זה יותר מגרה.. זה מגניב בסיפורים ובסרטים אבל אני בחיים לא חשבתי להתנהג ככה לבחורה, ולא חשבתי שהאישה שלי תדלק מדברים כאלה, אבל אלה החיים
.

נראה לי שמיצינו את הפוסט הזה.. לפי התגובות זה דבר נורמלי יחסית ולא זנותי כמו שחשבתי.. למרות שזה נעשה עם כמות לא מבוטלת של אנשים בלי היכרות של ממש
.. נחיה עם זה ונתרכז במה שיש עכשיו.. תודה על ההתייחסות.

שאלה קטנה ציטוט מדבריך: "את רושמת ומתארת בעצמך כמה הדברים הם משפילים.. וככל שזה יותר משפיל ולא מכבד ככה זה יותר מגרה..." מאיפה לקחת את זה?
לא לכל אישה "משפיל" הוא מגרה. אולי מגרה את גברת מיצי פיצי אבל לא את כל אחת..... איכס......

דבר שני, אתה לא צריך לשער. אתה נמצא בזוגיות ואתה יכול לשאול את בת זוגתך האם הדברים הללו מושכים אותה או לא. אולי זה יפתח ביניכם ערוץ תקשורת לגבי מין שלא היה קודם.

Berethor

New member
אולי אבל לא כל כך הרבה

גם שיחות אירוטיות הן שיחות מיניות, גם אם בצורה יותר 'עדינה'.

Survivor Man

New member
מה אם המצב היה הפוך?

בוא נניח שהיפותטית הייתה לה גישה לכל המיילים והשיחות שלך עם אחרות לפני הקשר, מה היא הייתה מגלה? ומה אם הייתה לה גישה בלתי מוגבלת לכל היסטוריית הגלישה לפורנו שלך, איך היית מצטייר בעיניה?

אתה מבין, רוב הסיכויים שגם אתה לא כזה שה תמים. אבל זה לא מפריע לך להניח שמה שמותר לך כגבר לא מתאים ולא מכבד אותה כאישה.

אני צודק?

בוא אני אנפץ לך את הבועה הזאת - נשים הן מיניות בדיוק כמו גברים. הן סקרניות ואוהבות להתנסות לא פחות מכל גבר ממוצע. ההבדל הוא שהחברה מתגמלת יותר את גברים ומתייגת יותר את הנשים בכל מה שקשור לסקס. אבל מאחורי הקלעים הם מתנהגים בצורה די דומה עד כמה שניתן במגבלות החברתיות הקיימות.

שאפו! גילית את האמת - חברה שלך מינית ונורמלית. אבל על הדרך יצאת צבוע ומתחסד ופגעת לה בפרטיות.

עכשיו תענה לי אתה, האם התגובה שלך מוגזמת?

Berethor

New member
לפני שמאשמים אותו בצביעות

הייתם מנסים לברר אם הוא לא עושה דברים דומים בעצמו, כי זה עדיין לא בטוח.

Survivor Man

New member
אני מניח שהוא גבר ממוצע עם ליבידו ממוצע.

אבל למען הסר ספק נחכה לתשובתו.

Another Girl

New member
אבל... זה משנה?

לדעתי זה פחות תלוי במה הוא עושה, ויותר בסט האמונות שלו. מספיק שככה הוא חושב ומאמין כדי שאקרא לו צבוע (וכך גם אנושל מהחתונה שלו
). בינתיים הוא מתחמק מלענות על השאלה הזו (באופן מפתיע).

Berethor

New member
בטח שלמה שהוא עושה יש השפעה

להיות צבוע זה להגיד משהו אחד ולעשות משהו אחר. אבל כן בנתים הוא מתחמק מלענות לזה מה שחשוד.

Survivor Man

New member
זה היה משנה רק אם הוא נגד

קשרים מזדמנים וכל המשתמע מכך מבחינה אידיאולוגית/דתית.

אבל זה כבר לא משנה כי ההתחמקות שלו מרמזת שזה לא המצב.

yaaarin

New member
אני לא מתחמק ובאתי לענות לך על השאלה

אני באמת נגד קשרים מהסוג הזה כי לדעתי, סקס ויחסים, אלה דברים שלא עושים עם כל אחד, יש הרבה צדדים לעניין ולא בגלל שיש לו ריבועים בבטן, או שלה יש ציצים גדולים, אז עושים, ככה אני חושב, הייתי קצת בהלם כשראיתי את מה שראיתי, איך דברים שטחיים כאלה גורמים לבנאדם לתת את עצמו, מה לעשות אנחנו חיים בחברה שבה גבר שמזיין זה גבר, ואישה שמזדיינת זאת שרמוטה, ככה הורגלנו לחשוב, וקשה לצאת מהקובייה הזאת, לכן באתי לשאול ואולי גם להיפתח לדברים חדשים, נכונים חלק מהדברים שנאמרו פה, יכול להיות שזה פשוט נובע מקצת חוסר בביטחון שלי בקשר, אני פשוט לא מכיר כל כך את העולם הזה ולא ידעתי איך לשפוט את המצב.
מה אני אגיד לכם.. אתם יותר מבינים ממני זה בטוח.. רוב התגובות פה לא ראו במה שהיא עשתה משהו זול וזנותי כמו שאני ראיתי את זה.. ואני אקח את העצות לתשומת לבי.. תודה

תשמח!

חברה שלך היא אישה מאוזנת ובריאה.
גם מקסימה, נעימה, נחמדה וגם יודעת להנות מהמיניות שלה!
במקום להתעסק בשבר הפנטזיה שלך על סינדרלה התמימה- תתעסק באיך אתם נהנים מהמין שלכם ביחד וכמה כיף זה שהיא כזו מגניבה

בגלל זה

לא מחטטים לאנשים במייל הפרטי שלהם ולא פורצים להם לפייסבוק.

אין שום דבר 'זנותי' בפנטזיות מיניות, בדיבור על סקס, או בקיום יחסי מין.
יש לה סקרנות ותיאבון מיני בריא,
כמו להרבה בחורות אחרות, רק שבני הזוג שלהן לא מחטטים להן בהודעות.

האמת, אני לא יודעת איך אתה מוציא את עצמך מזה.

yaaarin

New member
תודה לכולם

כל תגובה קראתי והפנמתי לטוב ולרע, יש פה כמה אנשים שההתנשאות נשפכת להם מהאוזניים ובמקום לעזור רק מנסים לטפח את האגו המטונף שלהם, ביקשתי דעות לגבי המצב וקיבלתי, אשמח לעוד, מודה לכם.

למעלה