צריך להגיע לשלום

צריך להגיע לשלום

ממה כל המצב הזה בלבנון נבע?! כי במשך השנים האחרונות לפחות מתקופת שרן לא היה ניסיון אמיתי מצידנו להגיע לשלום עם סוריה שהיא הפטרונית של החיזבבלה ולבנון. הריי אם היינו עושים שלום עם סוריה קודם כל היינו יכולים לאכול חומס בדמשק והיה לנו כמובן שלום בלבנון... כי לבנון אפילו עד היום לא ממש עצמאית ופעם היא בכלל לא הייתה עצמאית וכמובן במזגרת הסכמי שלום החיזבאלה היה מתפרק משנקו. בשביל למנוע את העימות הבא לא צריך כמו תינוקות לסרב להצעות של אסד לשלום אלא פשוט אולמרט צריך כמו גבר לדבר עם אסד להחזיר לו תגולן ולעשות שלום נקודה!

נכון, סזה כ"כ פשוט...

ללהזיר את הגולן, איך לא חשבנו על, הרי הגולן רחוק מלהיות נכס אסטרטגי, צבאי, תרבותי ותיירותי של ישראל.כ"כ פשוט.

Fasz

New member
למה לעצור רק בגולן?

ולהרוס ליוראי להב את התיאוריה? הרי לא רק סוריה מממנת את החיזבאללה, אלא גם איראן! אז אולי פשוט אני אקח את מטלטלי ואחזור לדנמרק? הרי אחמדינג'אד כופר בזכותי להתיישב על האדמה הזאת. לא יהיה פשוט מזה, ואז כל חיי יהיו חיי הוללות בחבל הולשטיין העשיר בעצים, נחלים וציפורי שיר מדהימות. או שאולי פשוט נאסוף כמה איראנים חסרי חשיבות, ונערוך עימם הסכם באיזו מדינה בצפון אירופה, סטייל הסכם ג'נבה כזה?

Fasz

New member
חצי דני, וחצי שבדי

ונשוי באושר ואושר לאישה יקית. הקמנו לעצמנו משפחה קטנה של יהודים טובים יוצאי ארצות הצפון

מה הקשר?!

מישהו ביקש ממך לעזוב לדנמרק? ומה אכפת לי מאחמדינזאד הזה?! למה אתה מסיט את הדיון?! אני דיברתי איתך על איקס ואתה מדבר איית על וואי! אחמידנזאד מענין לי תביצה ה... הוא לא ישרוד הרבה זמן משטר האייטולות הדמגוגי באירן יפול במאוחר ובמקודם ואני מדברכאן על שלום עם מדינה שמציעה בצורה זו או אחרת להתחיל משא ומתן לשלום לא דיברתי על אירן! ואחדינגאד או איך שלא קוראים לו אני לא שואל אותה איפה נאי אחיה ואיפה אני אגור.. אם הוא כופור בזכותי... אני גם כופר בזכותו לחיות על כדור הארץ. מזה חיי הוללות?!

תראה אני לא קורה מחשבות

אבל יש לי הרגשה לא קטנה שהאסד הזה רוצה איכשהו שאחדינגאד יפרד ממנו... (חוץ מזה שהאירנים הם שיעים והסורים סונים נדמה לי).

טלמ

New member
ואותי!

בכלל, מבחינה תיאורטית נתניה עיר נחמדה, מבחינה מעשית היא מגעילה בגלל רוב תושביה

למעלה