צריכה עצה קטנה

phizik

New member
כל מה שנשאר זה רק.....

לברך אותך בברכת שבת שלום

phizik

New member
מזל שהגבתי לפני שראיתי את הכרטיס

של הכותבת,אחרת זה היה נגמר הרבה יותר גרוע.

Taz39

New member
כולנו בוחנים...

כולנו מסתכלים...כולנו פוסלים עד דברים כאלו ואחרים... אם זה מפריע לך ברמות שאת לא מסוגלת להתמודד...תעברי הלאה... אני חושב שדברים כאלו ניתנים לגישור...את הבטן אפשר להסדיר... לגבי התעודה זה לא מעיד על איכות האדם העומד מולך... טאז - עצות בע"מ

ת י א ה

New member
ישנם אנשים

ללא תואר שהם הרבה יותר אינטילגנטים מכאלו שיש להם תואר. תואר לא מעיד עד רמת מישכל או חוכמה או תבונה. הבטן הנשפכת... זו כבר בעייה
אלא אם הוא שווה את זה שתתחילי לעודד אותו לעשות ספורט ודיאטה.

היא עוד לא מכירה אותו וכבר היא תתחי

ל לעודד אותו לעשות דיאטה לא נראה לי אם היא תבחר לצאת איתומשמע שהיא מקבלת אותו בלי תנאים לשינוי חיצוני-בטן וכאלה או שינוי התנהגותי ... ואם הוא לא מושך אותה בגלל הבטן גם זה בסדר לא חייבים אבל לחשוב להתחיל לצאת איתו ולהעמיד לו תנאים על הבטן הנשפכת לא לענין

ת י א ה

New member
חלילה וחסה להעמיד תנאים ../images/Emo70.gif

אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי. אם הוא שווה את זה - תמיד יש מה לעשות נגד בטן משתפלת, אבל בטח לא בתחילתו של קשר, ובטח לא אם זה ממש מאפיל על כל התכונות האחרות (ככה שלא רואים כלום בבן-אדם אלא רק בטן משתפלת).

לו רק ידעתם או היה לכם מושג.....

לגבי כרס קטנה ומשתפלת ומשתפכת... אספר לכם סיפור משתתפי פורום יקרים! עבדכם הנאמן גובהו 187 ס"מ משקלו הוא כיום 80 ק"ג. במשך כל שנות קיומו הוא שקל בין 75-72 ק"ג. לאחר נישואיו הוא החל להשמין ולטפוח לממדים עצומים מעין כמוהם והיגיע לכדי 135 ק"ג לא פחות ולא יותר. כל המימדים המפלצתיים האלו לוו בבעיות בריאות שונות ומשונות כגון: צרבות איומות בלילה, הקאות, הזעות יתר, חוסר שינה וכו'.באמצע חיי נישואיי החלטתי לשים קץ לדבר ולעשות מעשה לא עוד ג'אנק פוד עם כל מה שכרוך בכך אלא רק תזונה נכונה והליכה למרחק של 12 ק"מ ביום במשך 85 דק'. לאחר חמישה חודשים הפלא ופלא השלתי ממשקלי 55 ק"ג זכיתי לסיקורים מדהימים בכל ערוצי התקשורת האפשריים הפכתי את חיי מן הקצה אל הקצה בצעתי מהפך!. היום כל מי שרואה אותי לא מאמין אם אני מספר שלפני 3 שנים הייתי בממדים האלו אפילו התמונות שאני מציג לפני ואחרי אנשים פשוט משפשפים את העיניים כלא מאמינים בקיצור בעברי הרחוק הייתי אבי ביטר לפני הופעה והיום אני נחשב ל"חתיך הורס" מה שכן החיים מחייכים אליי אומנם התגרשתי לא מזמן לא בגלל העובדב הנ"ל אבל אז בגלל אותה כרס ענקית שנאתי את עצמי ולא יכולתי לראות את עצמי במראה. בכל אופן לגבי אותו דייט אם הבחור מוצא חן בעינייך והכרס המשתפלת מהווה מכשול תוכלי לעזור לו להיפטר ממנה בקלות אם רק קודם כל תקבלי אותו כמו שהוא ואיך שהוא אח"כ הכל מסתדר!!!

phizik

New member
דבר ראשון שמח שהחלטת להשאר

דבר שני ....בתור אחד שבשנה השמין בכ 35 ק"ג והוריד אותם לאחר שנה וחצי מהר מאוד אני בהחלט מבין אותך.

M a x i1

New member
הבטן נשפכת שאת מתארת...

מראה לי על בעיה במשיכה (אני טועה?) לדעתי משיכה זה דבר מאוד חשוב שמגלים כבר בדייט הראשון. אני מתכוונת הן למשיכה חיצונית (מראה חיצוני, ומה לעשות גם לי בטן נשפכת לא עושה את זה) והן למשיכה פנימית (נושאי שיחה, וכמו שאמרו כאן לא חייבים להיות בעלי תואר אקדמי, העיקר לעבוד ולא להתבטל. לעסוק בעבודה שמספקת את הבנאדם).

אני מסכימה

עם מה שחלק מהאנשים אמרו כנראה בגדול הוא לא עשה לך את זה.... ולא יכולת לשים את האצבע מה בדיוק הפריע אני מאמינה שאם הוא היה מוצא חן בעינייך לא התעודות ולא הכרס היו מפריעים אם את מתלבטת תני עוד צ'אנס אחד ואז אולי תדעי יותר בהצלחה.

advak

New member
מבינה אותך לגמרי

כמו שחלק מהאנשים אמרו פה- מה שתארת לגבי הבטן- משיכה חיצונית. כבר היו פה מספיק סקרים בעבר, על מה אנו פוסלים או לא נצא עם מישהו. אני לא הייתי יוצאת עם מישהו עם בטן כזו. לכל אחד מאיתנו יש את רשימת המכולת שלו (כמו שהגדירה זאת אחת הבנות). לגבי התואר- עד כמה שזה נשמע לא הכי טוב, אני מבינה אותך לגמרי שזה משו שיכול להרתיע בהתחלה, לפני הפגישה. אבל, אני חושבת שאם נפגשת עם מישהו ולמדת שהוא לא עשה תואר מכל מיני סיבות, וגם בלי סיבה, פשוט אין לו- אבל, יש לו כלכך הרבה דברים אחרים- אז את צריכה לשאול את עצמך מדוע זה מפריע לך כלכך כעת?! אני לא חושבת שאת קיצונית או שזה רדוד ולא שאת בוחנת מדיי. בהצלחה!

ayely33

New member
לדעתי...

הכל עיניין של משיכה ועיניין, אם יש את זה בפגישה הראשונה לא ישנה תואר ולא בטן, אם אין אז מתחילים לחפש למה, ולא תמיד יש תשובה, פשוט אין התאמה, נכון שלפעמים רוצים להמשיך לנסות או להפגש כי הצד השני נחמד, אבל בסופו של דבר אחרי פעם, פעמיים, שלש ואין משיכה ועיניין אז חבל על הזמן.

MaYcHuK

New member
את יודעת , לפני שבוע הכרתי מישהו

בדייט ה1 נראה לי חננה רציני לא הסתדר לי השיער עם המשקפיים יום אחרי בפגישה השנייה סידר את השיער אחרת ומרגע לרגע נראה לי יותר ויותר חתיך. מה שאני רוצה להגיד זה: כשיש משיכה בסיסית , את ממשיכה לדייט השני בלי שום בעיה ואז את מגלה שהשד לא נורא. נראה לי שמקרה שלך אין משיכה בסיסית ולכן זו לא רק הבטן , זה גם התואר האקדמאי שלו והדברים השליליים רק יתווספו.

ד נ י ת3

New member
ואני חושבת שזו לא הבטן המשתפלת

או לא שהוא חסר תואר. הוא פשוט לא "עשה לך את זה". לא היה קליק. אז את לא קיצונית, ואת לא רדודה. (את יודעת, להגיד על דייט שהוא בסדר... נו... זה בינוני... עם בינוני לא מוצאים את אהבת חייך.). אז דעתי - לפני שאת נותנת לו תפריט דיאטה, רושמת אותו לחדר כושר ולאוניברסיטה (לעשות תואר ברפואה לפחות) אני הייתי ממשיכה הלאה. דעתי. דנית

למעלה