צריכה עצה קטנה

MaYcHuK

New member
אני מהתחלה אמרתי לא צריך תואר

כדי להיות חכם רק שלא יהיה טיפש ויהיה לי על מה לדבר איתו ואתגר אינטלקטואלי. מי מחליט? האדם עצמו זה משתנה כל אחד ותפקידו וכולנו חשובים, אפילו הומלסים חשובים להבנת העולם, כולנו חשובים להלך החיים

MaYcHuK

New member
אני מהתחלה אמרתי לא צריך תואר

כדי להיות חכם רק שלא יהיה טיפש ויהיה לי על מה לדבר איתו ואתגר אינטלקטואלי. מי מחליט? האדם עצמו זה משתנה כל אחד ותפקידו וכולנו חשובים, אפילו הומלסים חשובים להבנת העולם, כולנו חשובים להלך החיים

דרורk

New member
לדעתי בזוגיות...

האיתגור הוא פיזיולוגי ורוחני...איתגור של קירבה חברית ולא אינטקטואלי... מה איכפת לי מה הרמה האינטקטואלי של בת זוגתי,למה אני הולך להעביר איתה ערבים בישיבה ובהקשבה על מי היא למדה היום באונברסיטה??או מה קרה איתה היום בעבודה? אני רוצה לאהוב...להביט...להקשיב ללב...לעסות סקס... את התואר שתכניס למגירה אם בכלל כשהיא יושב לידי...זה לא מעניין אותי

MaYcHuK

New member
אני מסיכמה אבל מה קורה כשאתה מדבר

עם מישהי והיא נשמעת לך מטומטמת לחלוטין ? לא תישאר איתה . כמו שאמרתי אינטלקטואליה זה גם בקטע של ניסיון חיים לא לדבר על פיזיקה ופסיכולוגיה

דרורk

New member
האמת שנתקלתי כבר...

עם מטומטמות בעלות תואר...כך ששוב אני חוזר ומדגיש כי לטימטום אין ולא הייתה השכלה אף פעם... ואני חוזר ומדגיש שאם בחורה הייתה נפגשת עם גבר שמושך אותה בצורה מיוחדת ומפתה...שאז לא התואר ולא הכסף ולא הכרס ולא כלום היו מונעים ממנה לאהוב אותו...העיקר שיהיה לו נשמה אוהבת בחיים...ובמיטה ביצועים...

garcia

New member
שכחת עוד פרט קטן בדרישות

bad little doggie. יש פה חלק מהבנות שהייתי שולח אותן לקורס מזורז בשאיבת מים ובחטיבת עצים בצפון אפגניסטן. אולי אז הן יקבלו את ההארה על איכויות הגבר הישראלי.

MaYcHuK

New member
חומד איכות לא מודדים ע"פ מקצוע

ולא ע"פ כסף או מקום עבודה או מראה איכות קובעים ע"פ אופי . הבחור יכול להיות מליאן ויש לו אופי חרא הבחור יכול להיות "חכם" ומתנשא, סנוב ואופי חרא בקיצור כשאני אומרת שאיפות זה מראה על אופי . לא מבקשת חתיך , עם כסף, נדוניה עצבנית וכו'. אני לא בחורה חומרית , לא בחורה שיטחית. יש בחורות שבא לי להעיף להן כאפה מצלצלת בגלל הדרישות הגבוהות שלהן המשעעמות והשטחיות וכנ"ל גם גברים אבל כל אחד והמקרה שלו והאופי שלו חשוב לי הבן אדם עצמו, האופי שלו, הראייה שלו לחיים, הגישה לבחורות,

ד נ י ת3

New member
מאיצ'וק אני לא מסכימה איתך.

איכות כן נמדדת עפ"י הסטטוסים האלה. אדם שלמד, אדם שרוצה להרוויח כסף - הוא אדם שאפתן. אני כן מחפשת פרטנר כזה. נכון שיש בחורים שלא למדו והם איכותים. אבל אם את מחפשת בחור חכם, אינטיליגנטי - סביר להניח שהוא יהיה משכיל. מה לעשות. יש דברים שאני לא מתפשרת עליהם. השכלה זה אחד מהם.

MaYcHuK

New member
דנית חומד ומה קורה עם אלו שלא למדו

לתואר אבל עשו קורסים או עדיין לא התחילו ללמוד בגלל המון סיבות? אני אומרת רק שלא כל מי שלמד הוא איכותי. היתה לי אחת בכיתה שהייתה קוראת אנציקלופדיות ולמדה אותם בע"פ כל הציונים שלה היו 90-100 . כולם חשבו שהיא גאון הדור, חכמה, משכילה וכו'. מסתבר שהכול היה שקר גדול היום היא לא לומדת, לא התקבלה לשום אוניברסיטה, היא היום מוכרת בחנות נעליים כבר 5 שנים. ע"פ ההגדרות שלך היא הייתה איכותית לא? היא נחשבה לאיכותית? הנה הוכחה מושלמת שהיא לא והיא טיפשה כמו נעל אגב. מה שלא קראה בספרים כלומר חוכמה מהחיים שזה מאוד חשוב אין לה בגרוש ואחרי שלמדה בע"פ הכול נשכח

ד נ י ת3

New member
היא לא היתה

עוברת את הסינון הראשוני שלי, כי לי חשוב שהבן זוג שלי יהיה לו לפחות תואר ראשון. מה לעשות, חייבים לעשות סינונים. השכלה זה משהו שחשוב לי, כבן אדם. וזה לא אומר שמי שלא למד מטומטם. זה אומר שיש משהו באדם שלמד שאני אוהבת. לימודים פותחים את הראש, לסיים תואר מראה על התמדה, ועל יכולת עמידה באתגרים ובקושי, לימודים אוניברסיטאים מראים על שאיפה, על רצון להתקדם - לעשות משהו עם עצמך, וכן.. גם אינטיליגנציה. עכשיו.. יש כאלה שלא למדו ובכל זאת פיתחו לעצמם קריירה, וכאלה אני מעריכה - וכן יהיה להם סיכוי.

לאהבה כוחות קסם...../images/Emo28.gif

לאהבה כוחות קסם ולאהבה יש כוחות ריפוי והשפעה גדולה, במידה ואת מרגישה שיש על מה לדבר ללא קשר לבטן, אולי שווה לתת צאנ'ס, ובשלב מאוחר יותר לאט לאט תנסי לרמוז שזה מפריע ולעודד להוריד את המשקל, אהבה מסוגלת ליפות דברים תתני לזה צאנ'ס ואולי בסוף כן תתאהבי... לגבי התואר, אין לי מידע לגבי הגיל אולי הוא רק התחיל את הלימודים (יום חמישי התחילה שנה חדשה) אולי זה בתיכנון, שווה לבדוק , אבל תחשבתי טוב טוב, את יודעת הכי טוב מה טוב לך, להתחיל לעשות וויתורים מוקדם מידי זה חבל, כי אחרת נקשרים ולפעמיים קשה לחתוך כאשר יודעים מההתחלה שזה לא זה, בקיצר התשובה נמצאת רק אצלך, ומותר לך להיות קיצונית או רדודה, החיים שלך ואת צריכה לבחור כיצד לחיות ואת מי את רוצה לידך ... בהצלחה
.

מגהמן

New member
כרס? תואר אקדמאי?

סליחה על הבוטות...... יצא לך להסתכל במראה לאחרונה? אני רואה שגם לך יש סנטר כפול יקירתי. אני מניח שגם לו זה טיפה הפריע. העולם מלא בחורות משכילות מקסימות ובררניות שנותרו לישון עם ספרי הלימוד והתעודות ממוסגרות על הקיר מעל המיטה.

hope246

New member
היי , עצה קטנה לבקשתך ../images/Emo13.gif

קודם - אני חושבת שכל רשימות המכולת שלנו , צריכות לקבל פרופרוציות ... הדבר הכי חשוב לא נמסר בהודעה שלך , האם נהנית במחיצתו ? היה לכם על מה לדבר ?

arieshor

New member
לצריכה עצה קטנה

ל me31 אם הוא בן אדם טוב והוא מתנהג אלייך יפה מאוד אחלה כשאוהבים לא רואים את את הדברים המכוערים או דברים מגעילים שיש לבן אדם להרבה אנשים בארץ אין תואר לימודי תעודה אם הוא נותן לך כבוד ומיתנהג איתך הכי טוב חבל לך להפסיד אותו יש אנשים יותר חכמים והם לא למדו תואר

tar69

New member
ממממ........

אם את שואלת את השאלה הזאת כך זה אומר הכל לגבייך:)

freckled

New member
עשיר בחוכמה עני בתשוקה

האמת כל אלו ( בנים, בנות) שמגינים על כבודם האבוד בקלישאות של אנחנו איכותיים הוא גרוטסקי לחלוטין. קצת ילדותי ומראה שאילו היה בהם מאמץ, יכולת, תעוזה, אמונה בעצמם, ולא רק מרוויחים בסדר ומסתפקים במה שיש, ושאין להם שאיפות כלכליות, מצפים לקבל אישור חיצוני על האמונות שלהם בכדי להרגיש בסדר בזמן שזה לא בסדר. נהנים מהחיים ומהרגע ותו לא . הנושא הכה כאוב של תעודה המנציחה את רמת ההשכלה לא היה הופך לכה משמעותי ופוגע כרעל בליבם. תקראי לזה האנשים הבינוניים. אבל מצד שני אנשים ברמת השכלה מסויימת בהחלט יחפשו משהו הדומה להם, למה, כי ככה זה יוצא, האמת נזרקת בפרצוף, לצערי מסתכלים על מכלול התכונות של האדם מאשר האיכויות שלו. לעומת זאת, גבר/אישה המחפשים אחרי משמעות, כוח, עוצמה, מקבלים החלטות, תומכים בעצמם, אוהבים להתאמץ, להציב לעצמם יעדים וגבולות, למדו במכללה, באוניב', חושבים בצורה פילוסופית על מהות החיים, על הפיננסיות והכלכלה כחשיבה מטריאליסטית, לא יסתפקו במועט ויחפשו את הדומה להם ולא פחות מכך. חלק מהעצמה שלנו כאנשים הוא לעבור מסלול גדילה ולימודים והשכלה היא חלק מכך. אולי הכניסה לפרטים הקטנים הללו של כרס קצת מיותרת, כולנו משתנים במבנה הגוף, בפנים וזה משהו די שולי שאפשר להתגבר עליו. אבל זוהי זכותך באם הוא לא השתלב לך עם מכלול התכונות האחרות שנראות לך שליליות, חלילה לא אתדיין על כך. ודרך אגב, אנשים נטולי כריזמה ואמביציה עושים הרבה רעש מסביבם כשלא הולך להם, ומרבים להתבכיין על מר גורלם ולבקש עזרה במקום להתמודד עם מצבים של הפסד, מפח נפש וכישלון. למרות שבכולנו יש פגמים אלו ואחרים- ואסור לשכוח שבן הזוג הוא המראה שלנו ולאין צורך לחפש מה צודק והאם זה צריך להיות ככה בדרך הזו כאם לחפש פיתרון ולגבור על מכשול שבדיעבד עלול להראות כה שולי. אדם יכול להיות עם מיליון תעודות אך המראה שלו דוחה, ויחסי האנוש שלו נמוכים והשיחה יכולה להיות נפלא אבל חסרה בה תשוקה וכימיה ולכן, לדעתי, הבינוניות לעיתים נוסקת ליוקרה ששום חותמת לא תעזור.שילוב של אינטלקט ותשוקה יכול להיות מנצח.

האם את בוחנת ? כן, האם זו זכותך?

גם כן. את צריכה לחיות עם האדם , באם הקשר יגיע לכדי כך, מאוד כדאי לחיות עם מישהו שאנחנו שלמים איתו ככל האפשר, ואני מדגישה - ככל האפשר. עכשיו את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב, האם היו דברים שאהבת אצלו? אם התשובה היא שלילית אז הפסילה היא על רקע נרחב יותר מהבטן שלו וברור שכל הסוגיה לא רלוונטית. והיה ויש דברים שאהבת בו, תנסי לברר עם עצמך אם את מוכנה "לסלוח" לו על דברים פחות חזקים.... כשרוצים אפשר לתקן הרבה, במיוחד בחיצוניות. לגבי התעודה, זה מה שמקנה אינטיליגנציה? אני חושבת שלא בהכרח, לעיתים זה רק מעיד על אדם שיש לו חשק ללמוד ותו לא. בהצלחה!!! * קארמה לא מחזיקה מתעודות *

למעלה