צריכה עצה קטנה

דרורk

New member
עד מתי תחפשו גבר עם תואר...

ולא גבר עם נשמה...?! אבל זה בסדר me31...זכותך לרצות גבר עם חתיכת ניר שאפשר לתלות על הקיר בתור טפט...רק אל תתלונני אחר כך שהחיים הרומנטים שלך ניראים כמו החתיכת דיפלומה... כמה עוד אפשר לקרוא כאן על בנות שפשוט כפי הנקרא לא מחפשות אהבה אל בובה בצורת גבר עם כל מיני תוספות משמעותיות מבחינתם אבל שוליות מבחינת האהבה... על מה קראתי כאן... גבר גבוה גבר מבוסס גבר נאה ועדיף יפה גבר נסיך גבר מלכותי גבר עם כתפיים גבר עם פרארי גבר עם תעודה מקורית גבר עם תעודה אקדמאי הלווו חלק מהבנות...תרדו מהעץ הגבוה שאת יושבות על אחד הענפיים שלו וחולמות חלומות מהסרטים הרומנטים של הנסיכה והאביר על הסוס הלבן... יש ים של גברים עם ים של יתרונות גבריים שהיו שמחים לשבת אתכם ולנהל שיחה פנים מול פנים...אבל במצב היום אני בכל אופן מעדיף את החיים המצאותיים והמוכרים של...לחיות ולהנות ולא להסתמך על האישה הישראלית של היום.

דרורk

New member
לא לחינם...

כתבתי..."חלק מהבנות"...

דרורk

New member
גם את חמודה...../images/Emo140.gif

בעצם כולכן חמודות...עד שחלק מכן מתחילות לדבר על תעודות...

MaYcHuK

New member
תשמע אני אישית לא מחפשת תעודות

אבל כן מחפשת מישהו עם שאיפות בחיים. אתן לך דוגמא היה לי פעם בליינד דייט . עזוב את זה שהוא שעיר ואני לא מסוגלת להיות עם שעירים . מגעיל אותי מצטערת. בקיצור הגענו לנושא השאיפות חיים והוא אמר לי את הדבר הבא: השאיפה שלו בחיים זה להתחתן ללדת ילדים ו... הנה השוס העצבני : לקנות סמיטריילר ולנסוע בכבישים. עם כל הכבוד גם כשניסיתי להתעלם מהשיעור שלו כי אפשר לסדר את זה מהקטע הזה לא הצלחתי להתעלם ומבחינתי פה נגמרה הפגישה. פה הוא ירדתי ממנו ומהר והוא לא היה אופציה. אז לא מחפשת תעודות אבל מחפשת מישהו אינטלקטואל . תעודות לאוו דווקא מראות על אינטלקטואליה. מחפשת מישהו ברמה שלי , לא טיפש, עם שאיפות בחיים ולאוו דווקא עם תעודות

דרורk

New member
תמשיכו לחפש מישהו "ברמה" שלכם...

ובהצלחה... נראה רק בעתיד מיהו הגבר שתעמידו מתחת לחופה...?! ועוד משהו...העולם בנוי מהרבה מקצועות חיונים שהגברים מאיישים אותם בכבוד...יש רופאים ויש נהגים ויש אופים ויש פרופסורים... אבל גבר הוא גבר בזכות האופי ולא בזכות המקצוע שלו...אבל אם בחורה מחפשת להכניס למיטה שלה בעל מקצוע ולא זיין אז שיבושם לה! (מצטער על המילה "זיין" אבל זה בשביל להדגיש את הבעייה...לא של הגברים בכל מקרה)

MaYcHuK

New member
מאמי הגבת אלי ושיבשת את כל מה שאמרת

שאמרתי. אם אתה יושב ומדבר עם מישהי שהכול טוב בה אבל היא לא מאתגרת אותך ולא מעניין לך לדבר איתה, וזה לא משנה מה היא עושה יכול להיות שהיא עו"ד ויכול להיות שהיא פקידה או עובדת במפעל אתה תישאר איתה? אני לא אשאר עם בחור כזה

MaYcHuK

New member
אוי דרור ממך ציפיתי ליותר

הגבר ממשיך הלאה והבחורה ממשיכה הלאה.... תשובה גברית לחלוטין נתת כאילו פגעתי לך באגו.... ציפיתי להרבה יותר ממך אבל שיהיה אולי גם לא הבנתי נכון

דרורk

New member
בכלל לא נפגעתי...

למה את חושבת שנפגעתי...?! בגלל שכתבתי את מה שקורא במציאות...?! חמודה...אם מישהי תשלול אותי בגלל המקצוע שלי היא יכולה בפרוש לקפוץ לי (וסליחה על כך מראש...)

MaYcHuK

New member
אבל אני לא דיברתי על פסילה בגלל

מקצוע והגבת לי באופן לא קשור בכלל..... אני יודעת מה המציאות אומרת אבל דיברתי על איקס ואתה הגבת על ואיי

דרורk

New member
חמודה...

ברגע ששללת אותו כי הוא..."רוצה לקנות סמיטריילר ולנסוע בכבישים" בעצם שללת אותי כגבר נחמד...מצטער אבל גם אני נהג משאית והבנתי ממך שנהגים בעצם לא שאפתנים ואין להם שאיפות בחיים ועוד חרטות מהסוג הזה... וואלה...לפעמים אני מתפלא על הראש שלכם...

MaYcHuK

New member
לא לא חמוד שלי

פסלתי אותו בגלל עוד הרבה דברים ובגלל שהוא שעיר ובגלל שאין לו שאיפות בחיים. בעצם לא פסלתי נפגשתי איתו , הייתי בדייט הזה 3 שעות ולבסוף כשמגיעים למסקנה שיש המון דברים מראה, אישיות, תעסוקה, שאיפות, וכו' שלא מתאימים לי אז אני אמורה להיות איתו בכוח? לפסול זה אומר לא לתת את האופציה הראשונית לדייט בכלל. אני נתתי צאנס אבל לא יכולה להיות עם מישהו בכוח. ולא כ"כ הבנת אותי . בחור שהוא מורה נהיגה בצה"ל ואגב יש לו הרבה פוטנציאל הוא פשוט לא מנצל אותו ואת זה אני יודעת משיחה איתו. חבל לי על אחד כזה כי הוא לא מנצל את עצמו , את הפוטנציאל שלו והוא מסתפק במועט . הוא לא מהווה לי אתגר. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי

MaYcHuK

New member
נהג חכם

אני אוהבת את התשובות שלך לכן התפלאתי על התשובה שלך

דרורk

New member
תחליט.... ../images/Emo13.gif

נהג הוא חכם...? בלי תואר כלשהו...? ומה עם השאיפות...? יש לו או אין לו..? כבר יצא לי להכיר נהגים עם שאיפות גדלות שהתממשו לעסקים גדולים ומניבים...האם גם הם רק נהגים בלי שאיפות בחיים...? ובכלל יקירה...? העולם יכול להתקיים ללא נהג...? או מכונאי...?או מפנה זבל..?או רופא...?או עורך דין...???? מי קבע מה זה כן או מה לא...??? למי השאיפות או למי לא...?

garcia

New member
נראה לי שאתם מתאימים perfect

אחד לשני. יאללה צאו לדייט אחד עם השני

MaYcHuK

New member
אתה השני היום שטוען שאני מתאימה

למישהו כאן אני לא מחפשת פה דייט - תודה אבל לא תודה ואגב אם מישהו מוצא חן בעיניי אני פועלת ....

MaYcHuK

New member
ולפני שמתנפלים עלי וסולקים אותי

וחושבים שאני לא מחפשת דייט כי האנשים לא מספיק טובים פה אומר שאני לא מחפשת דייט כי יש לי כבר

למעלה