צריכה שתאירו את עיניי...

זכוכיות

New member
חה חה, גם אני, בצעירותי

צברתי כמה חוויות מפוקפקות

שירס36

New member
להתקשר אליו ולהגיד לו שלא יחשוב כי

חשבת כבר בשבילו. את לא בקטע. שיהיה לו בהצלחה, היה כיף וביי ושלא יתקשר יותר. ותמחקי את המספר שלו מהשיחות הנכנסות, היוצאות, שלא נענו ומההודעות הנכנסות, היוצאות והשמורות ואת הפניות שלו מהאתר.

ufffnick

New member
בנוסף

חפשי איש הנדסת חומרה ותוכנה, שימחק את רישומי כרטיס האשראי שלו, את הטלפונים שלו, את הרישום שלו במשרד הפנים, ביטוח לאומי, צה"ל ובקופת חולים, גנב מקצועי שיעלים את כל הרכוש שלו בעיקר כל תמונה שלו שאי פעם התפרסמה (אפילו בפורומים), תשכרי hitman מקצועי שיחסל אותו באופן מקצועי בלי להשאיר עקבות של פשיעה, ובלי להשאיר גופה. ותמשיכי כרגיל...

אני מדבר על משהו אחד...

ואתה על אחר. אם זה מעניין אותך תגגל number 47 ו-hitman ותראה למה אני התכוונתי. 42? כתבתי על זה פעם משהו... פעם זו הייתה הסיסמה שלי, "42". היום אני מעדיף יותר את "Sorry for the mistake".

סוכן? טוב, שיהיה.

אכן אחלה סדרה. ואם כבר, אז ברוח הזו: "I'm Not a number, I'm a human being!!!" עוד סדרה גדולה מהחיים, אבל בטלויזיה.

ufffnick

New member
לזה אתה קורא חיה?

זה ממש גובל בסכיזופרניה. מישהו קרא כבר לרשויות...?

אישון36

New member
והיא נעלבה שכתבתי

שהיא נעלמת לתקופות. אישון. שיר...שיר.....נו את בקשרשיר ?

שירס36

New member
נעלמת זה טוב..

זה דווקא אומר שאני כן חיה. לגבי הקשר? עוד עובדת על זה....

שירס36

New member
לא סכיזופרניה.. סתם יסודית

ואוהבת שעובדים לפי הנוהל... "נוהל מחיקת אקס מחייך" אבל ההרחבה שלך לנוהל מעניינת...

moi24

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

(הייתי שמה עוד אבל אין מקום) כמו שצריך.

moi24

New member
ברור לגמרי

שאצלו לא עובר כלום בראש. הבנאדם חלול ברמות. בחיים אף אחד לא התנהג ולא יתנהג אליי ככה. נקודה, פסיק סימן קריאה.

למעלה