צריכה שתאירו את עיניי...

ufffnick

New member
ואת יודעת את זה

מחצי עדות תוך סערת רגשות של הצד השני. יפה, באמת אפשר להרשיע אותו באטימות, ריקנות וניצול. להזכירך, יש עוד צד, ומחריד לדמיין עד כמה האמת סובייקטיבית. מצד שני, אתן באותו גיל, אז למה אני מתאמץ?

moi24

New member
נו באמת

אני יודעת עליו רק ממה שהיא מספרת, ואם זה מילה במילה, באמת סליחה שיש לי דיעה, אבל עלי זה לא מקובל. בטח שהאמת סובייקטיבית. יש בפורום הזה אמיתות אובייקטיביות? ואם כבר, תגיד לי מה הקשר לגיל בדיוק?

ufffnick

New member
לא נכנס לזה שוב

לעניין של הגיל. יופי שיש לך דיעה, אבל תדאגי שתהיה מכוונת למה שהיא שאלה, את הבחור, אני בטוח, שהיא מכירה ויכולה לנתח הרבה יותר טוב ממך, בעיקר כי השיחות והמפגשיפ הם בלעדייך (אני מקווה בשבילו). לבוא ולשפוט אותו (?!) על סמך התחושות שלה והרגשות שעוררו בה מספר שיחות ואירועים? חליק... הסיבה היחידה שאני יכול להבין למה קפצת במתקפה כזו נגדו רק במקרה של הזדהות עם אירוע דומה שעברת. רציתי לומר עוד דברים, אבל עזבי זה לא לפורום. (חזק, יצא לי דו משמעי....)

באז באז

New member
אהמ אהמ אהמ אהמ אהמ אהמ אהמ

שגברת פותחת השרשור (שברגע זה בטח חושבת, וואי וואי מה זה הפורום ההזוי הזה) פתחה את השרשור ב"תאירו את עיני" היא התכוונה לזה. שאנשים יתנו לה דעות שונות וזוויות שונות והיא תוכל לקחת את מה שמתאים לה ואת מה שמסתדר לה, ללמוד אולי מניסיון של אחרים, לשמוע ספקולציות כאלה ואחרות, וזה בדיוק מה שמוי והשניה עשו, והרבה אחרים. כלומר, זה בסדר, זה הרעיון!

ufffnick

New member
אוף. דמגוגים.

אצטט את שאלות הילדה: " א. בשבוע שדיברנו בטל' הוא כ"כ היה להוט ואמר שהוא רוצה קשר רציני. האם קיבל רגלים קרות? ב. לא הייתה לו חברה במשך 4 שנים, חוץ מ3 ניסיונות, שאחת מהן היתה לשבוע ימים. כך שהרצון לדעת אם אתה רוצה להיכנס לקשר רציני ברור לך מראש ולא צריך לחשוב על זה זמן מה , לא?" באף אחד מהשאלות אין בקשה להבין את חתך אופיו של הנידון כי אם, את כוונותיו. באמירות כגון (ואני מצטט את הילדה השניה): "ברור לגמרי שאצלו לא עובר כלום בראש. הבנאדם חלול ברמות. : לא נראה שעונה לצרכיה ולקושיותיה של הילדה אלא פשוט מסיט כנגד אדם תמים, שכנראה גם נמצא במצוקה נפשית כזו או אחרת. יש מבין?!

moi24

New member
"הילדה"

כבר עברה את תקופת ילדותה ומבקשת להתייחס אליה בהתאם. ולא ביקשתי לענות לצרכי אף אחד, פשוט להדגים מה הייתי עושה במקומה. יש מבין?!

זה מה שיפה בעולם...

את יכולה להגדיר את עצמך איך שאת רוצה, אחרים יגדירו אותך איך שאת נראית בעינהם וכולם, גם את וגם הם, צודקים.

נו, באמת...

אפילו אני, ותראה למעלה את התגובות שלי בשרשור הזה, מוכן לתת למוי24 את זכות התגובה. זה שאני לא מסכים איתה וחושב שהיא שיפוטית יותר מדי, שלא לומר stuck up (לא בגלל הדיעה, חלילה. בגלל הדרך שבה היא הביעה את הדיעה האמורה!) זו דעתי וגם לי יש זכות להביע אותה. אבל לשלול ממנה את הזכות להתבטא בכלל רק מפני שהיא באמת מדברת ממקום של "אני כזו חזקה שאף אחד לא יכול עליי"? הגזמת.

גם זו זכותך.

"אומרים שדמוקרטיה היא צורת הממשל הגרועה ביותר. מלבד כל האחרות שהיו לפניה" - ווינסטון צ'רצ'יל.

ufffnick

New member
לא שולל ממנה זכות התבטאות חלילה

אני מנסה להבהיר, לכמה קוראים ומגוננים למיניהם (כאילו שלילדה אין מקלדת), שאם מישהו מבקש עצה בנושא אחד אין טעם בתגובה כל כך _____ (תכניס מה שבא לך מכל האופציות שכתבת). אני לא שולל ממנה את זכות התגובה, אני ממליץ לה לא להגיב, אם יש לה רק את התגובה הזו באמתחתה. ממש כמו שאני עושה עם כמה אנשים כאן בפורום ויכול לצאת מדעתי מהאמירות ה_____ (תשלים שוב) שלהם, פשוט בוחר בשתיקה. אומרים שהיא יפה, לפעמים.

יותר מזה שהיא יפה...

היא מעידה עלייך: "סייג לחוכמה(!) - שתיקה". (אני רק מקווה שברייאן לא יתחיל לחשוד שאני בוגד בו עכשיו. :) :) :)).

באז באז

New member
אז ששואלים אותך

א. האם פילים צריכים לציית לחוקי התעבורה? ב. האם פיל שלא מציית לחוקי התעבורה יועמד לדין? אתה תמיד תענה לשאלות ולא תענה לדוגמא, שאם זה פיל, הוא לא אמור להיות על הכביש? זה אולי מאוד קורקטי, אבל לא מאוד אינטליגנטי.

ufffnick

New member
ואתה מוציא מהקשר.

אולי כאן הוא לא אמור להיות על הכביש, אבל במזרח זה נפוץ יותר... מבין? אחזור על הנקודה, אתה ואני לא נראה לנו שפיל צריך להיות שם, לכן אני, לא אענה. כי הוא לא אמור להיות שם. אבל אותו אדם שחי אי שם (איפה שהולכים פילים על הכביש) מעלה סוגיה שרלוונטית אליו (ולא אל שנינו) יצפה לקבל תגוה שעונה לשאלות שלו ולא משהו בסיגנון: פיל?! מה עושה שם פיל?! תירו בו!!! קורקטי או לא זה לא משנה. די לדמגוגיה זולה.

באז באז

New member
דמגוגיה זולה

זה להחליט בשביל כולם מה מותר להגיד ומה לא. מה רלוונטי ומה לא. ככה יש רק אמת אחת, ושכל שאר האמיתות ילכו להזדיין. לכולם יש את הזכות להגיד שחייבים להעיף את הפיל מהכביש. גם אם חייבים וגם אם לא, גם אם אתה אוהב את זה וגם אם לא.

ufffnick

New member
ואתה ממשיך בדמגוגיה בשקל ותשעים

מאחר וזו הודעתי האחרונה בנושא, לא אחזור על הודעותי הקודמות. תקרא, תבין. ואני מפנה אותך אחורה להודעה שנפתחת ב-"לא שולל ממנה זכות התבטאות חיללה..." ואם יש מישהו ביננו שהצהיר מההתחלה שיש כמה אמיתות זה אני, אתה מתעקש להפנות את הויכוח אל תוך פסים גובלים בהצגת אישיותי כקלוקלת (ז'תומרת להוציא אותי מניאק), לך על זה. כשתירצה לדון בנושא האמור, אשמח לחזור ולדון יחד. עד אז, תהנה מהלופ.

למעלה