עוד פעם הכללות? "כולם", "איתנו" תגיד את מי בדיוק אתה כולל בקבוצות האלה?
M moi24 New member 27/3/07 #33 עוד פעם הכללות? "כולם", "איתנו" תגיד את מי בדיוק אתה כולל בקבוצות האלה?
U ufffnick New member 27/3/07 #49 תראה... אני לא יודע באיזה חתך סטטיסטי אתה חי, אבל גבר ממוצע זה ב-90% סטרייטים. אתה כנראה בעשירון האחר... רק באהבה.
תראה... אני לא יודע באיזה חתך סטטיסטי אתה חי, אבל גבר ממוצע זה ב-90% סטרייטים. אתה כנראה בעשירון האחר... רק באהבה.
M moi24 New member 27/3/07 #50 אפשר להבין מה פשר האמבוש? "תדאגי שתהיה מכוונת"? אני אכוון אותה להיכן שרק אבחר. אני שופטת לפי מה שהיא מספרת ותו לא. ואני מבקשת לא להתווכח איתי היום!
אפשר להבין מה פשר האמבוש? "תדאגי שתהיה מכוונת"? אני אכוון אותה להיכן שרק אבחר. אני שופטת לפי מה שהיא מספרת ותו לא. ואני מבקשת לא להתווכח איתי היום!
M moi24 New member 27/3/07 #62 עכשיו נשאר לי טעם רע בפה. FYI - אני לא אומרת שום דבר ברצינות מוחלטת, אז צ'ילללללל!
U ufffnick New member 27/3/07 #64 FYI? אני ממש מזדקן... וסתם ככה בשביל הרקורד, כמו שגם אני לא הבנתי שזה בקטעים צחוקים ושיגועים, אני מניח שגם היא יכלה ליפול בעניין.
FYI? אני ממש מזדקן... וסתם ככה בשביל הרקורד, כמו שגם אני לא הבנתי שזה בקטעים צחוקים ושיגועים, אני מניח שגם היא יכלה ליפול בעניין.
M moi24 New member 27/3/07 #67 זה לא לגמרי בצחוק, פשוט לא צריך לקחת את זה ברצינות תהומית. סך הכל אני באמת בדיעה שהוא לא בסדר מבחינתה.
זה לא לגמרי בצחוק, פשוט לא צריך לקחת את זה ברצינות תהומית. סך הכל אני באמת בדיעה שהוא לא בסדר מבחינתה.