קאסמים בשדרות

רולדההה

New member
א. זה רולדההה. ../images/Emo98.gif

אני לא קוראת לך ספו, אז אנא, כבדי אותי בכתיבת השם המלא או פשוט בשם שלי, לי. ב. צה"ל הגיב. הוא לא ישב באפס מעשה אלא ירט נקודתית את מקום השיגור. מה עוד רצית שהוא יעשה, בדיוק? יתחיל לירות לכל הכיוונים ויטבח חפים מפשע?

spoop

New member
איזה בלוף זה,אין לך מושג...

הצבא יורה לתוך שטחים פתוחים ומפציץ בניינים... תראי יש כמה אפשרויות 1.הצבא מפציץ שטחים פתוחים,לא פוגע בחפים מפשע,אבל אצלנו ממשיכים לפול קאסמים. 2.הצבא יוצא למבצע של עצירת מבוקשים,ומסכן כל חייל וחייל,ואולי זה עוזר לקאסמים. 3.הצבא מפציץ בתים של מחבלים,ואולי גם הורד חפים מפשע,אבל מונע פגיעה בחפים מפשע אצלנו! חוץ מזה,מי בכלל ידע שקוראים לך לי?

רולדההה

New member
ואם הצבא שלנו הורג ../images/Emo98.gif

חפים מפשע, איזה הבדל בדיוק יש בינינו לבין המחבלים? קלטי את זה - דם של יהודי חף מפשע לא שווה יותר מדם של פלסטינאי חף מפשע.

spoop

New member
כן אבל יש פה עניין של תגובה

על הרג חפים מפשע. המחבלים לפעמיים עושים פיגועים כתגובה על הרג של רוצח! אצלנו,אם פוגעים בחפים מפשע אנחנו מנסים להגיע למחבל,ואם זה פוגע בדרך בחפים מפשע זאת לא אשמתנו!

רולדההה

New member
ממש. ../images/Emo98.gif

רצח הוא רצח, לא משנה מה הסיבה. אצלנו, אם פוגעים בחפים מפשע כשמנסים להגיע למחבל, אז גם אנחנו לא בסדר ושום מילים יפות לא יכסו את זה. נניח המשטרה הייתה רוצה ללכוד רוצח ישראלי, יהודי. אז הם היו מטמינים לו פצצות ברחב ועוד חמישה אזרחים ישראלים, חפים מפשע, היו מתים. אבל האיש עבריין, פלילים, רוצח. אז מה אם מתו כמה אנשים חפים מפשע כדי להגיע למטרה הצודקת? [לפעמים הגישה שלכם, העיוורון התהומי הזה, פשוט מבחילים אותי].

spoop

New member
אז זהו שזאת אשמתם!

הם מחפים אחד על השני הרוצחים האלה. אם הערבים יפסיקו לפגוע בנו אנחנו נפסיק לפגוע בהם,מה שלא נכון להפך. מה עדיף חפים מפשע ישראלים מתים או ערבים שבמקרה גם אשמים?

One Echoe

New member
את מבחילה.

אנחנו הולכים להרוג רוצח, במלחמה, רוצח שהורג אותנו, ואת מאשימה אותנו שנהרגים בדרך חפים מפשע? יש לך מושג כמה זה מעוות?

One Echoe

New member
אין ברירה אחרת.

זו מלחמת גרילה. יש לך פיתרון אחר? איאפשר לדעת איפה המחבלים נמצאים ולפעמים פצצות מהאוויר מחטיאות.

Rotema3

New member
נו באמת, אל תדבר על עיוות.

אותו דבר הם יכולים להגיד-אנחנו נלחמים בכיבוש היהודי, ועל כן נעשים פיגועים-ונהרגים חפים מפשע, כל זאת כי אין ברירה אחרת, וכי אנחנו נלחמים איתם.

נעם11

New member
מה שהם עושים הוא לא דרך של מלחמה

במלחמה יש צבא מסודר שנלחם מול צבא מסודר ואין אירגוני טרור שרוצחים אנשים חפים מפשע וחוטפים אזרחים כדי לדרוש שחרור מחבלים. ההבדל הוא שאנחנו מנסים להרוג רוצח ובדרך נהרגים חפים מפשע והם מנסים להרוג חפים מפשע. חוץ מזה למה שיאבקו ב"כיבוש" בחדרה ובת"א? הרי שם זה לא "כיבוש"

spoop

New member
את יודעת שזה לא אותו דבר! את יודעת!

אל תשחקי אותה מפגרת! אם הדרך היחידה להפסקת הקאסמים היא פגיעה בין היתר בחפים מפשע מאותו עם-אז זאת חובה! כמה יהודים חפים מפשע יצטרכו למות,כדי שכמה ערבים שונאי ישראל,ובינהם רוצחים,לא יפגעו?

One Echoe

New member
הם לא יכולים להגיד את זה.

כי מלחמת טרור מתאבדים זו מלחמה תת-אנושית, שלא מכבדת שום חוק אנושי, ושום חוק שהוגדר ע"י האום בזמן מלחמה.(גם בקשר לשבויים). מלכתחילה הם באים להרוג חפים מפשע. מלכתחילה הם מפחידים את כל העם, משהו שאסור לעשות בשום פנים ואופן במלחמה. ועכשיו תחזרי על הבולשיט של הכיבוש, אני מחכה ליום שבאמת נתפנה ל67, ואת תיווכחי שהרצח ימשיך, רק שהפעם בלי חלק מהמדינה שלנו.

One Echoe

New member
צריכים, לטעמי,

גם להרוג מחבלים שעזרו בפיגועים. אנחנו פשוט לא נקלוט עד שכולם פה ימותו, שזו לא מלחמה " רגילה ".

One Echoe

New member
אנחנו ננקום בהם.

אני פשוט לא מסוגל לשכוח את המחבל שנכנס והרג את האמא ואת 2 בניה בעוד הם ישנים.

למעלה