קאסמים בשדרות

the mnm factor

New member
בוודאי שאני מאשים אותך

על מוות של חפים מפשע. אתה הורג חפים מפשע (חפים מפשע הם אנשים שלא עשו כלום) ואתה מאשים אותם? רגע, אז אם ככה... הרצח של רחבעם זאבי צריך להיות לגיטימי בעיינך- אנחנו במלחמה.. והם רצחו מישהו שרצה לגרש ולרצוח אותם (והם גם לא הרגו חפים מפשע בדרך)- אז זה הופך את זה ללגיטמי?

One Echoe

New member
אני אשמח אם תתן לי פיתרון

אחר לטפל בטרור. אנחנו במלחמה, ובמלחמה נהרגים חפים מפשע. כל ההרוגים הישראליים חפים מפשע, ולכן הם אשמים במלחמה הזאת גם. לא, כי אני רוצה להרוג אותם-בגלל שהם הורגים אותי. אנחנו הורגים רק מחבלים, הם רוצחים חפים מפשע מכוונה תחילה. אין להם מוסר, הם בלתי אנושיים.

the mnm factor

New member
לא הורגים חפים מפשע נקודה.

אתה רוצה להרוג אותם כי הם הורגים אותך? מה אתה בכיתה ג' ומשחק מי התחיל? הטיפול היחיד שיש לטרור הוא שלום... והידברות... אני לא יודע אם אתה יודע (ואני מניח שלא) אבל כרגע אנחנו בשלום זמני עם החמאס (אני רוצה לראות מישהו שהאמין שזה אפשרי לפני ההתנתקות) והם באמת לא ניסו לעשות פיגוע כבר כמה שבועות טובים. אם נעשה את זה גם עם הג'יהאד תהיה רגיעה מוחלטת. אנחנו הורגים רק מחבלים? להזכיר לך שמתחילת האנתיפאדה נרצחו פי 10 פלשתינים מיהודים?

One Echoe

New member
קאסמים, פיגועים?

האם זה מפסיק, שאתה יכול לשחרר את היד מההדק? אתה חושב שאני בעד פעולות צבאיות? אני בעדן רק כשהן הכרחיות, ולאור האירועים האחרונים, אין ברירה. אני בעד שלום והידברות. כבר אמרתי לך שאני בעד לתת שטחים בעד שלום, למה הם לא רוצים? אנחנו מראים הרבה יותר רצון לשלום מהם, התפנינו מעזה והם החזירו לנו בתמורה מטח של קאסמים. נכון, כי אנחנו עם צבא עם נשק חם וכבד. אם היה להם צבא אני מבטיח לך שאצלנו היו נהרגים הרבה יותר.

the mnm factor

New member
מה זה "הם"?

90% מהפלשתינאים רק רוצים שתתן להם מדינה ושתעזוב אותם כבר. זה שאתה רוקד לחליל של ה10% זו כבר אשמתך. מה אתה עכשיו מתעסק לי ב"אם"? העובדות הן שנרצחו פי 10 פלשתינים מיהודים ב15 השנה האחרונות... ומי יודע כמה מהם חפים מפשע.

One Echoe

New member
אני לא אחזור על טענותיי.

אם הציבור הרחב נגד הטרור, שלא יעזרו לו. הם עוזרים לפעילים, נותנים להם להתחבא בבית שלהם. אם החאמס הוא כזה מיעוט, מעניין שהוא עומד לנצח בבחירות. מעניין שהחאמס עשה הפגנה של כמה אלפי פעילים, ואלה רק הפעילים. שלא נדבר על התומכים. אשמתי?! אני אהרוג את ארגוני הטרור, ואם מתים חפים מפשע בדרך, לא אנחנו אשמים. וכבר כתבתי, תקרא לג'יאהד אצלהם " הצבא שלהם ". אין לנו דרך אחרת מאשר להילחם בהם.

the mnm factor

New member
החמאס מאיים עליהם

הוא כמו מאפיה... הוא מאיים עליהם שיצביעו בשבילו בבחירות... זה הכל.

One Echoe

New member
תוכיח.

א'. ב'-אז שהרשות הפלסטינאית תעשה משהו, ושתעזר באום.

Rotema3

New member
שים לב שאתה הולך יותר מדי ראש בראש

איתם. לא יילך לא ככה. לא לך, לא למדינה.

the mnm factor

New member
זה נכון

יש בתנ"ך כמה סיפורים יפים מאוד וחכמים שאפשר ללמוד מהם הרבה. אבל מה הקשר?

Rotema3

New member
ולאן זה יוביל?

שהוא ינהג בדרכו, ואף יקצין אותה. ואז אותו כנ"ל לגבי הצד השני.

One Echoe

New member
ההיסטוריה מראה...

שהם הלכו עם הראש בקיר, לא אנחנו. אם הם כאלה צדיקים, למה הם לא רוצים הסכם שלום?

One Echoe

New member
הם רוצים את זכות השיבה.

את בעצם תומכת בזכות השיבה? את יודעת שאם זכות השיבה תתממש כולנו בעצם נמחק מכאן?

למעלה